Şimdi Ara

Weider Protein + Bcaa yetermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Weider Protein + Bcaa yetermi kullanmayı düşünüyorum ikisi yetermi hocam aminoasitte al dedi fazlasına kaçmak istemiyorum proteinle bcaa birbirini tamamlarmı yeterli olurmu arkadaşlar önerisi olan ?

• Protein zaten sindirilip amino asite ayrıştırılıyor ve kas gelişimi vs kullanılıyor. Bu açıdan baktığında ikisi de aynı kapıya çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Protein zaten sindirilip amino asite ayrıştırılıyor ve kas gelişimi vs kullanılıyor. Bu açıdan baktığında ikisi de aynı kapıya çıkıyor.

yani sadece protein alsam yetermi diyosun hocam bcaa da işte daha fazla amino asit alıp kas kütlesini daha çok geliştiriyor salondaki hocada amino asit bcaa + protein al diyor ben sadece protein ve bcaa kullansam yetmezmi diye soruyorum
  • AbruzziCK kullanıcısına yanıt
    yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

yeter

tamam hocam sağolasın ben biraz daha araştırayım :)
    weidere vereceğin parayla başka bir whey + amino alırsın
    3lü kombine yaparsın bal gibi devam edersin yoluna :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

hocam okadar fazlada kaptırmak istemiyorum kendimi bcaa yı hocalarım çok övdü aminoda al dedilerde sadece bcaa yetelri oluyosa ayrıca amino almaya gerek yok diye düşünüyorum onu araştırıyorum işte bide weider kaliteli diye alıyorum daha az para vermeyi bende isteirmde az para verip kalitesiz alırsak ne anlamı kalır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPTİMUM WHEY GOLD PROTEİN TOZU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaç aydır çalışıyorsun ? BCAA oranı iyi bir whey ile whey+creatine+glutamine yapabilirsin. Weider'e gerek yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbruzziCK

quote:

hocam okadar fazlada kaptırmak istemiyorum kendimi bcaa yı hocalarım çok övdü aminoda al dedilerde sadece bcaa yetelri oluyosa ayrıca amino almaya gerek yok diye düşünüyorum onu araştırıyorum işte bide weider kaliteli diye alıyorum daha az para vermeyi bende isteirmde az para verip kalitesiz alırsak ne anlamı kalır

tamam güzel marka fakat pahalı diye kaliteli olacak diye bir kaide yok, güzel bir whey herşeyine yeter, ayrıca hocaların her dediğine tamam dememek lazım vücudunu senden başka kimse bilemez :)

yorumumu tekrarlıyorum whey + güzel bir aa + bcaa senin dediğinden daha iyi olacağı düşüncesindeyim

• quote:

quote:

quote:

tamam güzel marka fakat pahalı diye kaliteli olacak diye bir kaide yok, güzel bir whey herşeyine yeter, ayrıca hocaların her dediğine tamam dememek lazım vücudunu senden başka kimse bilemez :)

yorumumu tekrarlıyorum whey + güzel bir aa + bcaa senin dediğinden daha iyi olacağı düşüncesindeyim

anladım hocam aa derken aminoyumu kast ettınız 4-5 aydır yapıyorum sporu bu konularlada yeni ilgileniyorum o yüzden anlıyamadım bide marka öneriniz varmı bcaa için falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbruzziCK -- 13 Kasım 2013; 21:49:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Kaç aydır çalışıyorsun ? BCAA oranı iyi bir whey ile whey+creatine+glutamine yapabilirsin. Weider'e gerek yok bence.

5 ay olmak üzere işte ben fazla bişey kullanmak istemiyorum hocam bcaa yı çok tavsiye ettiler protein kullanıyorum zaten ek olarak bcaa yetermi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Kaç aydır çalışıyorsun ? BCAA oranı iyi bir whey ile whey+creatine+glutamine yapabilirsin. Weider'e gerek yok bence.

5 ay olmak üzere işte ben fazla bişey kullanmak istemiyorum hocam bcaa yı çok tavsiye ettiler protein kullanıyorum zaten ek olarak bcaa yetermi

Çoğu protein tozlarında yeterli oranda bcaa var zaten 5 aylık sporcuya ayrı olarak gerek olduğunu düşünmüyorum. Sadece whey alıp doğal olarak sağlam bir şekilde beslensen yeter.
    Hiç bişey alma adam gibi beslen yine yaparsın, olay sende bitiyor supplementlerde değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Weider Premium whey kullanıyorum bende, bcaa açısından zengin bir protein tozu. Bcaa almak yanına biraz gereksiz olacaktır. Onun yerine glutamine tercih et yanına. Ancak sana bir kullanıcı tavsiyesi, Türkiye de yaşıyor isen Weider alma, inan bana fiyat/performans olarak sınıfta kalıyor. Avrupa'dan ithal ediliyor, gümrük Birliği olayı ile biraz daha ucuz olması gerekir iken fiyatlar çok yüksek. Bir iki ürünü dışında uzak durun. Bize eski, üretimden kalkmış Ürünleri yüksek fiyatlar ile kakalıyor ithalatçı.

PM atarsan detaylı bir supplement Listesi yaparız sana, sen bana sadece bütçeyi belirle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilous -- 14 Kasım 2013; 10:30:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    Arkadaşların dediği gibi BCAA oranı yüksek bir protein alıp bence yanına Glutamin alabilirsin.
    Biraz daha dayanıklılık ve enerji artışı peşindeysen Kreatin ile kombine edebilirsin ama bence biraz daha bekle.

BCAA oranı iyi olan ve önerebileceğim ürünler:

supplementler.com
    Optimum Gold Standard Whey Protein Tozu 2273 Gr - Whey Protein
    http://www.supplementler.com/urun/optimum-gold-standard-whey-2273-gr-608

supplementler.com
    Weider Premium Whey Protein Tozu 2300 Gr - Whey Protein
    http://www.supplementler.com/urun/weider-premium-whey-protein-2300-gr-cikolata-shaker-855

supplementler.com
    Ultimate Prostar %100 Whey 2390 Gr - Whey Protein
    http://www.supplementler.com/urun/ultimate-prostar-100-whey-2390-gr-614

Belli bir seviyeye ulaştıktan sonra ek olarak BCAA almanda fayda var. Bu ürünlerin çoğunda ortalama 5.5-7gram BCAA var, 10grama tamamladığında etkisini iyicene görürsün.
    Glutamin'e gelince en azından spor günleri günde 5gram almakta büyük fayda var, hem kasların daha hızlı toparlanır/onarılır bu sayede de daha hızlı büyürler.

Glutamin'de şu aşamada aşırı iyi bir ürün almana gerek yok standart bir glutamin alsan yeterli olacaktır :)

Saygılar,

• Bencede Glutamin BCAA kadar önemli bir takviye
  • Weider Premium whey alıp bcaa eksigini ordan tamamlasam +glutamin yeterli diyosunuz yani ozaman amino asite gerek bcaa gerek yok bcaa ileri seviyedemi laızm
  • quote:

Weider Premium whey alıp bcaa eksigini ordan tamamlasam +glutamin yeterli diyosunuz yani ozaman amino asite gerek bcaa gerek yok bcaa ileri seviyedemi laızm

ileri seviyede lazım diye birşey yok arkadaşım, asıl bcaa'ya ihtiyacı var kasların.

şu weider takıntınıda bırakırsan en azından yararına olur
  • quote:

quote:

Weider Premium whey alıp bcaa eksigini ordan tamamlasam +glutamin yeterli diyosunuz yani ozaman amino asite gerek bcaa gerek yok bcaa ileri seviyedemi laızm

ileri seviyede lazım diye birşey yok arkadaşım, asıl bcaa'ya ihtiyacı var kasların.

şu weider takıntınıda bırakırsan en azından yararına olur

tamam hocam şimdi protein +bcaa mı kullansam iyi olur yoksa glutaminmi her kafadan bi ses çıkıyor hangisi daha faydalı olur ben 2 üründen fazla kullanmayı düşünmüyorum ilerde daha fazlasını kullanabilirim ama bu aralar değil o yüzden proteinin yanında en iyi ne gider yani bana faydası olucak bcaa mı aminomu glutaminmi onu ögrenmek istiyorum ama herkes farklı bişey söylüyor :)

sen en iyisi ne kadar harcayacağını söyle, ona göre yazayım sana :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.