Şimdi Ara

Weider Premium Whey Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şuan ki ürünlerim bittikten sonra bir kereliğine weider premium whey ve weider pure creatin alıcam. creatin kullanımında sıkıntı yok ancak weiderturk sitesinde , premium whey için ant 1 saat önce 2 ÖLÇEK. ant hemen sonra 2 ölçek demiş. 80 kg üstü için. ben 90 kiloyum.. ancak bir ölçekte 33 gr protein var. yani ben şuan muschletech performans seri kullanıyorum 30 gr protein var bir ölçek içiyorum günde ant sonrası olarak. weider 33 gr protein 2 ölçek yazıyor. sizde 2 ölçek olması daha fazla satmak için taktik olabilir mi. birde alsam da 1 ölçek kullanıcam antr sonrası. birde , ant öncesi kullanmıcam.. birde son olarak bu iki ürünün yanına yarım kutu mp re-con'um var. nasıl ekliye bilirim..

yorumlarını bekliyorum..

• Hocam bende antremandan 30 dk falan sonra kullanıyorum 20 30 gr arası protein sizin gibi.Antreman öncesi karbonhidrat alıyorum.bence 2 ölçeğinde 33 gram vardır weider wheyin.bir porsiyon yazıyorsa 2 ölçeğidir.İnsan metabolizması tek seferde zaten 30 35 gram protein kullanabilir.
  • O protein değerleri süt ile karışmış hali. Su ile karıştırdığında düşüyor hali ile, zaten nasıl bir saçmalıktır bu çözebilmiş değilim. Süt ile karıştıktan sonra ki değerinden banane, sen yazsana o tozun besin değerlerini değil mi?

Soruna gelirsek, o tamamen daha çok kullanılsın diye yazılmış bir şey Protein tozlarının kullanım talimatları genelde abartılıdır zaten, uyduğunuz takdirde 2 hafta içerisinde tükenir kutu -ki az para ödemiyoruz. Antrenman öncesi protein tozu yerine aminoasit tercih edin, vücudun sindirmesi daha kolaydır. Daha hızlı kana karışır. antrenman sonrası da tercihe göre 1 ölçek ya da 2 ölçek alabilirsiniz, su ve ya süt bu da tercihe kalmış. Ben salona götüremediğim için su ile içiyorum. Tabi burada şuna dikkat etmek gerek 90 kilosun ama bu antrenman yaptığın için mi yoksa?

• ant yaptığım için 90 kiloyum. ancak tabiki ilk senem olduğu için çok başarılı değilim bulk olayında yağ alımım da bir hayli fazla. deneme yanılmayla öğrenmeye devam ediyorum. ancak aşırı derece bir göbeğim yok 17-18 yağ oranım olduğunu düşünüyorum.. boyum 1.80.. şuanlık bir sıkıntı yok. ancak nisan'da yağ yakımına girmeden önceki halim biraz abartı olabilir.. 100 kg olmayı planlıyorum.. vücudumu deniyorum bakalım.. bu kışı kas olarak iyi atlatmaya çalışıyorum.. kilo çokta umrumda değil.. sporla beraber yağı atarım , kilo kalsın. iri görünmek hoşuma gidiyor. cevapların için teşekkür ederim.. ilk arkadaşda bir yanlış var , bir ölçeğinde 33 gr protein var. ve kesinlikle su ile tüketim :) ve adam kullanım olarak 2 ölçek yazmış.. yani ant sonrasında 66 gr protein almamı öneriyor. kafama yatmadığı için yazdım..
  • vücudun biresmi varsa atabilirmisin hocam, özeldende atabilirsin merak ettim.
    %17 yağ diyorsunda az değil :)
  • ben sana foto atmıştım :) hatırlayamadın herhalde. konuşmuştuk. ama fotoları atalı baya oldu yenilerim bi ara.
  • Dostum Weider Premium whey in bir ölçeğinde su ile karıştırdıgin zaman 22,8 gram protein oluyor zaten bir ölçeği 30 grama tekabül ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakMakar

https://store.donanimhaber.com/85/6a/93/856a93a331b609446fd873edcd6bd73a.jpg

buyrun.
     Weider Premium Whey Hakkında?

Dostum biliyorum onu, rda diye işaretlenmiş bak, bir oku sitesinden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nihilous kullanıcısına yanıt
    bianda tüm hevesim kaçtı ya :( ben ant sonrası su ile içerim kesinlikle. bu şekilde yeterli olur mu ki. bikereliğine alalım bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.