Şimdi Ara

WebCam Driver yazılımını nereden indirebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Toshiba Satellite A300 2D4 PSAGCE 0NK00LTE dizüstü bilgisayarıma Windows Live Messenger 2011 sürümünü yükledim. Kişiler ile sesli bağlantı kuruyorum ve karşıdaki kişiyi ekranda görüyorum. Karşı taraf benim sesimi duyuyor ancak ekran göremediğini söylüyor.

Araçlar'dan Kamera ile bağlantı kurmak istediğimde, WebCam'ın olmadığını belirtiyor. Oysa dizüstünde WebCam bulunuyor.

WebCam driver'ını Toshiba sitesinden bulamadım.

Windows 7 32 bit TR kullanıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: assenucler

Dostlar iyi geceler.

Toshiba Satellite A300 2D4 PSAGCE 0NK00LTE dizüstü bilgisayarıma Windows Live Messenger 2011 sürümünü yükledim. Kişiler ile sesli bağlantı kuruyorum ve karşıdaki kişiyi ekranda görüyorum. Karşı taraf benim sesimi duyuyor ancak ekran göremediğini söylüyor.

Araçlar'dan Kamera ile bağlantı kurmak istediğimde, WebCam'ın olmadığını belirtiyor. Oysa dizüstünde WebCam bulunuyor.

WebCam driver'ını Toshiba sitesinden bulamadım.

Windows 7 32 bit TR kullanıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

vista 32 bit için driver var bi dene istersen

http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/webcam-20080728120744.zip

bide şöyle bi program var.

http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/support/downloads/driver_camera_chicony_TC50040800A.exe

bunları bi dene bakalım

• Öncelikle bu sıcaklarda zaman ayırarak verdiğiniz detaylı bilgiler için sizlere ayrı ayrı teşekkürler.

Verdiğiniz link adreslerinden dosyaları indirip, denedim. Başarılı olamadım bir türlü Windows Live Messenger 2011 yazılımı Araçlar / Ses ve Görüntü Ayarlarını Kur' a tıklayınca, Resimde de görüleceği gibi, Web Kamera gözükmüyor.

Sorunum çözülmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assenucler -- 29 Temmuz 2012; 15:15:28 >
  • Web Camera yazılımını yükledikten sonra, Web Kamera Başlat çalışmıyor ve aşağıdaki hata iletisi çıkıyor.

• hocam nasıl bir sistemleri var anlamış değilim . Koskoca toshiba adamların win 7 için driver ları yok. Saçmalık resmen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bi program buldum yüklediğiniz zaman otomatik olarak eksik driverları buluyomuş bi de bunu deneyin isterseniz. eğer sorunu çözmesse aygıt yöneticisinin bir resmini koyarsanız iyi olur.

http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/support/downloads/tsi4win7.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 29 Temmuz 2012; 19:56:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver bulamadım yardım ...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gösterdiğiniz sıcak ilgi ve yardımınız için teşekkürler.

Anılan exe dosyasını daha önce indirip kurmuştum. Sorunu çözmedi.

Aygıt Yöneticisi resmi ektedir.

• rica ederim. yardımcı olabilseydim iyi olurdu ama yok bulamıyorum nasıl bi driversa . görünüşe göre sizin webcam ortalıkta yok. sistem görseydi en azından aygıt yöneticisinde driver ı yüklü olmasa bile aygıtın gözükmesi lazım normalde. altta verdiğim driver i da bir deneyin olmaz ise windows update i açıp windows u güncellemenizi tavsiye ediyorum belki o zaman bişeyler olur diye düşünüyorum. araştırmalarım sonucu çoğu kişinin windows 7 de bu sorunla karşı karşıya kaldığını gördüm. benden bu kadar hocam başka bi çözüm yolu göremiyorum en azından ben bilmiyorum . en sağlıklısı toshiba ile iletişime geçin onlar bulur heralde. kolay gelsin...

http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/support/downloads/driver_camera_chicony_TC70051600A.exe

bi de ingilizceniz iyiyse şu konuya bir bakın belki işinize yarar. sanki çözmüşler olayı da benim ingilizcem pek yeterli gelmedi anlamak için

http://forums.toshiba.com/t5/Windows-7/Chicony-Camera-Assistant-Software-for-Win-7/td-p/69585

• Günaydın ve iyi haftalar, bol kazançlar... İlginize bir kez daha teşekkürler.

Mayıs ayı başında bios pili bittiği için toshiba servisine götürmüştüm. 3 yıldır sorunsuz çalışan kamera, gördüğüm kadarıyla servise gidip açıldıktan sonra sorunlu hale geldi. Bir tarafıma yaparken diğer tarafı sanırım bozmuşlar.

Servise her gidişte 100 TL. altında masraf çıkarmıyorlar. Tekrar gitmeye çekiniyorum. Bu sefer nereyi bozacaklar acaba!

Bir şey öğrenmek istiyorum. Harici bir Web Kamerayı laptopta kullanabilir miyim?

Sevgiler ve serinlikler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assenucler -- 30 Temmuz 2012; 8:31:34 >
  • quote:

Bir şey öğrenmek istiyorum. Harici bir Web Kamerayı laptopta kullanabilir miyim?

Tanımıyorsa webcam bağlantısını sökmüşlerdir
    Eğer gerçekten 100 tl masraf çıkarıyorlarsa 10-15 tlye bi webcam alın bilgisayarınız tanır
  • quote:

Günaydın ve iyi haftalar, bol kazançlar... İlginize bir kez daha teşekkürler.

Mayıs ayı başında bios pili bittiği için toshiba servisine götürmüştüm. 3 yıldır sorunsuz çalışan kamera, gördüğüm kadarıyla servise gidip açıldıktan sonra sorunlu hale geldi. Bir tarafıma yaparken diğer tarafı sanırım bozmuşlar.

Servise her gidişte 100 TL. altında masraf çıkarmıyorlar. Tekrar gitmeye çekiniyorum. Bu sefer nereyi bozacaklar acaba!

Kullanabilirsin de, eğer servise gittikten sonra çalışmıyor ise geri götürüp sizden geldikten sonra webcam çalışmıyor deyin baksınlar ücret almamaları gerekir, yoksa her servise gidişte başka bir yeri çalışmazsa alet servisten çıkamaz.

• quote:

Selam sevgili Selim
    Dostum sana o kadar güzel bir sistem kurmuş ve yedeklemiştim. Gerçi aradan 1 yıldan fazla oldu ama o yedeğini geri yüklersen kameran çalışacaktır. Tabii ki, servise götürdüğünde kamerayı bozmamışlarsa!

D: birimi ve gizli klasörler içinde hem yedek hem de sürücüler olması lâzım. Yedek ve sürücüleri D: birimine kopyalamıştım. Gizli dosyaları göster yaptıktan sonra D: birimindeki sürücülere bak lütfen. Orada kamera sürücüsü var. Aygıt yöneticisini çalıştır eklediğin resim üzerindeki ünlemli sürücüye sağ tıkla ve güncelleştir seçeneğini seçerek dosyanın yerini göster. D: birimini formatlamamışsan tabii ki..

Her ihtimale karşı sana mail ile gönderdiğim bağlantıdan sürücüyü indirip kurmayı dene.

Not: Bu iş için servise götürmeni tavsiye etmiyorum. Hiç olmadı bir tane A4Tech kamera al ve ömür boyu kullan dostum..
    Kolay gelsin ve başarılar..

• quote:

hocam 3 yıldır hangi işletim sistemini kullanıyordunuz ? vista veya xp kullanmışsanız çalışması doğal.çünkü driverlarını veriyorlar. sorun windows 7 de driver desteği yok.
    bilgisayarınızda servise gitmeden önce widows 7 yüklü müydü? servise gittikten sonra bozulduğunu söylüyorsunuz. eğer windows 7 yüklüyken çalışıyor idi ise burda servisin hatası vardır. hakkınızı aramanızı tavsiye ederim ama biraz baskın taraf olacaksanız yoksa yine sizden o parayı söke söke alırlar. şuraya şikayet ederim , bunu yaparım vb. şeylerle kokutabilirsiniz. çünkü adamlar haksız olsa bile her zaman üste çıkıp baskın olmaya çalışıyorlar.

servise gitmek istemiyorsanız toshiba.com da iletişim bölümünden sorununuzu dile getirin win7 driver ini bulamıyorum. sitenizde de yok bu nasıl destek servisi falan diye fırçalayın .

windows 7 destekleyen bir harici web kamera kesinlikle işinizi görür. rahatlıkla kullanabilirsiniz. ama yanınızda taşıma derdi olabilir. kolay gelsin. Saygılar ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Selam sevgili Selim
    Dostum sana o kadar güzel bir sistem kurmuş ve yedeklemiştim. Gerçi aradan 1 yıldan fazla oldu ama o yedeğini geri yüklersen kameran çalışacaktır. Tabii ki, servise götürdüğünde kamerayı bozmamışlarsa!

D: birimi ve gizli klasörler içinde hem yedek hem de sürücüler olması lâzım. Yedek ve sürücüleri D: birimine kopyalamıştım. Gizli dosyaları göster yaptıktan sonra D: birimindeki sürücülere bak lütfen. Orada kamera sürücüsü var. Aygıt yöneticisini çalıştır eklediğin resim üzerindeki ünlemli sürücüye sağ tıkla ve güncelleştir seçeneğini seçerek dosyanın yerini göster. D: birimini formatlamamışsan tabii ki..

Her ihtimale karşı sana mail ile gönderdiğim bağlantıdan sürücüyü indirip kurmayı dene.

Not: Bu iş için servise götürmeni tavsiye etmiyorum. Hiç olmadı bir tane A4Tech kamera al ve ömür boyu kullan dostum..
    Kolay gelsin ve başarılar..

Alıntıları Göster
    quote:

hocam windows 7 driver ini bulup yedeklemişseniz valla helal olsun size . o kadar aradım yok malesef . bulduğum programlarda bilgisayarda işe yaramadı. tebrik ediyorum walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 30 Temmuz 2012; 15:50:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lodos denizcisi

quote:

hocam windows 7 driver ini bulup yedeklemişseniz valla helal olsun size . o kadar aradım yok malesef . bulduğum programlarda bilgisayarda işe yaramadı. tebrik ediyorum walla

Selam
    Laptop bana İstanbul'dan kargo yoluyla geldi ve yukarıda yazdığım şekilde kusursuz Windows 7 kurdum. Hem kurduğum sistemin yedeğini almış, hem de sürücülerin esas dosyalarını Yedek klasörü içine yedeklemiştim. Sanırım D: birimini formatladı tanışık arkadaşım ve şimdi tabiri cahizse eli hamur karnı aç sürücü veya sorun için yardım arıyor.

Sürücü ve sistem yedeklemek için piyasada o kadar çok program var ki, sayısı belirsiz. İsterseniz araştırark sizde bunu yapabilirsiniz..
    Kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

quote:

Selam
    Laptop bana İstanbul'dan kargo yoluyla geldi ve yukarıda yazdığım şekilde kusursuz Windows 7 kurdum. Hem kurduğum sistemin yedeğini almış, hem de sürücülerin esas dosyalarını Yedek klasörü içine yedeklemiştim. Sanırım D: birimini formatladı tanışık arkadaşım ve şimdi tabiri cahizse eli hamur karnı aç sürücü veya sorun için yardım arıyor.

Sürücü ve sistem yedeklemek için piyasada o kadar çok program var ki, sayısı belirsiz. İsterseniz araştırark sizde bunu yapabilirsiniz..
    Kolay gelsin..

Selam
    Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle . Ben de arkadaşa yardımcı olmak istedim fakat toshiba windows 7 için webcam driver ini sitesine yüklememiş. xp ve vista için olan driverları var. vista için olanı yüklemesini söyledim fakat o da olmadı. bir türlü bulamadım win 7 driverlarını . siz nereden bulmuştunuz ?

• bir driver programıyla deneyelim belki olur pm atınız.
  • quote:

Selam
    Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle . Ben de arkadaşa yardımcı olmak istedim fakat toshiba windows 7 için webcam driver ini sitesine yüklememiş. xp ve vista için olan driverları var. vista için olanı yüklemesini söyledim fakat o da olmadı. bir türlü bulamadım win 7 driverlarını . siz nereden bulmuştunuz ?

Tekrar selam olsun kardeş..

Toshiba sitesinden ve Vista driveri.. Vista Driverlerinin %80'i Win7 için uygun oluyorlar.. Önceden de Vista dirveri kurmuş ve kamerayı çalıştırmıştım..
    Ne yazık ki tanıdık kadim dostum D: birimini biçimlendirmiş.. :(
    Kolay gelsin..
  • Eğer dediğin gibi ise,servisten geldikten sonra çalışmadıysa kamera,tekrar götür servise kardeşim.

Ben senin yerinde olacağım,alırım o laptopu kafalarında kırarım.Her seferinde 100 tl üstü masraf nedir?Ya sen çok hor kullanıyorsun makinayı ya da onlar sana güzelce iteliyorlar.Baktılar sende her seferinde geliyorsun,bu seferde kameraya el attılar.

Geri götür ve durumu anlat dostum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.