Şimdi Ara

Webcam'den fotoğraf çekmek -biraz acil-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piranha marka kameramın yazılımı çok kötü. Resim çekerken çözünürlük ayarı 640*480 den yukarı çıkamıyor. Halbuki kameram 800*600 ile film bile çekebiliyor. Zaten film kaydetmek için başka program kullanıyorum ama resim çekmek için elim kolum bağlı. Mecbur 640*480 çekmek zorundayım. Tam güzel bir program bulmuştum format öncesi yedeklemeyi unutmuşum, ismini bir türlü hatırlayamıyorum.

İstediğim özellikler çok basit:
    Tek tıklamayla video kaynağından yani kameramdan fotoğraf çekebilmeliyim
    Çekilen fotoğraflar önceden belirtilmiş klasöre kendi kaydolsun
    Birde eğer mümkünse önceden belirlenmiş bir zamanda resim çekebilsin. Mesela 1 dakika sonraya kurduğumda karşısına geçip fotoğraf çekilebileyim.

Arkadaşlar yazılım bölümüne de sordum, abuk subuk cevaplar aldım. Siz derdimi anlarsınız, bir yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caadas -- 12 Ocak 2007; 1:33:57 >

• Sorum hala geçerliliğini sürdürüyor. Kameradan fotoğraf çekecek program yokmu? Çok mu zor bişey istedim? jpeg, bmp, gif ne olursa olsun sadece resim çeksin yeter.
  • hımm. bu olur herhal. birileri beni durdursun canım.

webcamsipsakfoto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redalert2 -- 28 Şubat 2007; 13:41:09 >

• Olmadı Redalert2 program hiç çalışmıyor. Açılmadı bile.
  • active webcam diye bi program var. bahsettiğinin çok daha fazlasını yapabiliyor. link bakmadım ama aratırsan bulursun...
  • ben webcammax die bi prog. kullanıyorum gayet başarılı .tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.