Şimdi Ara

Webcache'ciler siz de sorun yaşıyor musunuz? (adres değişti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Emule webcache 195.175.37.6;8080 2 gündür hata veriyor bende. Sizde durum nasıl? Sizler bağlanabiliyorsanız sorun ya benim kullandığım mod ya da net bağlantısında diye düşüneceğim.

Fincan mod kullanıyorum bağlantım kablonet.

EDIT: Eski webcache adresi artık çalışmamaya başladı. Yeni webcache adresimiz 195.175.37.8;8080 şeklinde değişmiştir. Paylaşım forumlarında bu yayılmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 29 Haziran 2006; 14:10:13 >

• Valla bende hata vermiyor ama son zamanlarda çok türkçe dosya yüklemiyorum ama zaten bizimkilerde ya webcache desteklemeyen modlar yada offical emule kullanıyorlar yada bir kısmını webcache çalışmıyor/yanlış ayarlanmış vs. En son avrupa yakasının bir bölümünü indirirken wc den yararlanmıştım. Halen bizde WC olayı tam oturamadı... Mesela şu sıralar çemberimde gül oya dizsinin bölümlerini indirmeye çalışıyorum ama wc den gelen veri yok. Emule deneme 4.5 kullanıyorum.
  • @Hunter_one

Yerli kaynaklarda özellikle dağıtımın başladığı ilk gün siz de başlarsanız indirmeye webcache'den ciddi olarak yararlanabiliyorsunuz. Ben her hafta hacı dizisini indiriyorum. Genellikle 400 mb civarı oluyor dosya. İlk gün listeme aldığımda 150 - 200 mb arasını webcache'den alıyorum.

Dünden beri nedense doğrulayamıyor bir türlü webcache ayarımı emule. Ona kafam takıldı. Proxy configuration Test Failed please review your proxy-settings. Webcache downloads have been deactivated until emule is restarted. diyor. Hiç böyle yapmazdı durup dururken ne oldu anlayamadım. Şü listemdekiler bitince başka bir mod kurup deneyeyim bakayım onda da yapacak mı? Yine yaparsa bizim kablonet ile ilgili birşeyler olduğundan şüpheleneceğim.
  • arkadaşlar bende de aynı sorun mevcut modlarla alakalı olduğunu sanmıyorum en de turkmule 1.0 kullanıyorum aynı sorun var zafer hocama pm attım yakında çözülür
  • Aylardır sorunsuz kullanıyordum. Durup dururken böyle bir sorun yaşamaya başladım. Sözkonusu server'a ping atınca cevap geliyor yani server devre dışı değil şuan. Düzelir inşallah bakalım.
  • Aynen vozer. ayrıca ben eMule programını sadece nadir Türkçe dosyalar için kullanıyorum. Webcache benim için hayati önemli; yani mutlaka çözüm bulunmalı. Zafer hocam da ortalıklarda gözükmüyor gelse de çözse şunu yaw
    (Böyle diyerek diğer troubleshooter arkadaşları da engellemiş gibi olmayayım da )
  • Arkadaşlar bizden başka bu sorunu yaşayan yok mu ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar;

Son günlerde 195.175.37.6;8080 ile sorun yaşayanların sayısında artış oldu. Hatta şu sıralar sanırım kimse kullanamıyor. Bazı paylaşım forumlarında artık proxy adresinin 195.175.37.8;8080 olarak değiştiği açıklanmaya ve duyurular yapılmaya başlandı.

Kısacası webcache olayında yeni adresimiz 195.175.37.8;8080 Duyurulur....
  • Yeni adresi herkes eşine dostuna haber versin. :)
  • Evet yeni adres 195.175.37.8:8080 olmuş bende epey geç öğrendim
  • Haber için teşekkürler.Bende ayarladım...
  • ben geçende albümler indirirken hızlı olur diye fincanı indirdim ama fincanda hep hata verdi webcache.benim dediğim bir haftayı geçti gerçide bi de bunu deneyeyim bari belki bi yararı olur
  • Bu adres gayet güzel çalışıyor aşağıdaki resim fincan ile webcache ayarı 195.175.37.8;8080 olarak sadece yerli dosya paylaşımı sonrası capture elilmiştir. Gördüğünüz gibi oran hiç de küçümsenecek gibi değil. Şu webcache olayını herkese bir yayabilsek aslında yerli dosyaları inanılmaz hızda çekeceğiz ama nedense hala webcache desteği olmayan emule versiyonları kullanmakta inat edenler var.

• quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Bu adres gayet güzel çalışıyor aşağıdaki resim fincan ile webcache ayarı 195.175.37.8;8080 olarak sadece yerli dosya paylaşımı sonrası capture elilmiştir. Gördüğünüz gibi oran hiç de küçümsenecek gibi değil. Şu webcache olayını herkese bir yayabilsek aslında yerli dosyaları inanılmaz hızda çekeceğiz ama nedense hala webcache desteği olmayan emule versiyonları kullanmakta inat edenler var.

hangi emule moduyla yaptın bunu baya iyi bir skor bu

• quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

hangi emule moduyla yaptın bunu baya iyi bir skor bu

Ne skoru?
  • karizma2;

Fincan mod ile yaptım. Versiyon 5.2
  • Şu anda Hacivat Karagöz neden öldürüldü sunumu var, bakalım onda test edicem ne kadar verimli çalışıyor bu yeni wc ip si..
  • Webcache'den maksimum yararlanmak için dosyalara ilk sunulduklarında atlamak gerekiyor. Genelde bizim paylaşımcı milletimiz işi biter bitmez sunumdan çekildiği için webcache kullananların sayısında azalma oluyor. Biraz geciktiğinizde fazla bir veri alamıyorsunuz. İlk 2 gün içinde katılırsanız durum yukarıdaki resimdeki gibi oluyor. %40 civarında webcache üzerinden alabiliyorum ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Webcache'den maksimum yararlanmak için dosyalara ilk sunulduklarında atlamak gerekiyor. Genelde bizim paylaşımcı milletimiz işi biter bitmez sunumdan çekildiği için webcache kullananların sayısında azalma oluyor. Biraz geciktiğinizde fazla bir veri alamıyorsunuz. İlk 2 gün içinde katılırsanız durum yukarıdaki resimdeki gibi oluyor. %40 civarında webcache üzerinden alabiliyorum ben.

geçen girdimde hata verdi hep webcache fincanda neyse hacivat karagözü indiriyimde hem izlemiş olurum hemde webcachei test etmiş
  • Evet hacivat karagöz sunumundan son değerlendirme böyle yani yeni wc miz gayet düzgün çalışıyor (hatta wc olmasa sunumu doğru düzgün indiremeyeceğiz bile) Toplam indirdiğim veri 194mb.

Yalnız şöyle bir durum var wc downloadı bir anda 30k 50k hatta 90k lara kadar çıkıyor(256k bağlantım var) Ama bunlar anlık çıkışlar sanki bir sıkışma oluyorda birden boşalıyormuş gibi bir durum var download grafiğim kirpi gibi çizgilerle dolu wc yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 30 Haziran 2006; 2:54:01 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.