Şimdi Ara

Web Tasarım İçin Önereceğiniz Apple macbook pro veya air

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Web Tasarım İçin Önereceğiniz Apple macbook pro veya air varmı arkadaşlar applenin çok yabancısı olduğum için sorma gereği duyuyorum
    önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

• Web tasarım için air önermem ancak pro önerebilirim,http://www.apple.com/macbookpro/specs.html burayı bir inceleyin isterseniz, 15" 2.0 size uygun gibi
  • Macbook pro bakmanızı öneririm. Minimum 15'' iyi olcaktır.
  • ilginiz için teşekkürler peki şu macbook benim işimi görürmü günlük işlerimi ve dediğim gibi web tasarım üzerine kullanacağımhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/macbook-pro-mc700ll-a-z0lyq-apple-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,23642.html

genel olarak kullanacağım programlar
    flash
    adobe serisinden bir kaç program
    visual studio 2010
    not defteri
    cad/cam programları
    ve windows yüklemeyide düşünüyorum ekran boyutu olarak değil özellik olarak acaba işimi görürmü görmezmi eğer görmez derseniz başka bi pcye yada o zaman 15" lere bakmaya başlayacağım
    tekrardan teşekkür ediyorum

• işinizi görür , ancak 13'' dediğim gibi tasarım işleri için son derece küçük gelicektir. ben imac kullanıcısıyım , ayrıca macbook pro almayı düşünüyordum 13'' olan mödellerini düşündüm fiyatlarından dolayı ancak daha sonrasında tasarım grafik işleriyle uğraştığımdan 13'' olan modelin son derece ufak ve kendi alanıma yönelik kullanışsız olduğuna karar verip 15'' modellere yöneldim, bir yakınımda vardı 13'' olan model deneme fırsatım oldu tasarım yaparken işgence resmen :) şuan için asgıya aldım satın alma işlemini ancak Uzun lafın kısası tasarım işleriyle uğraşanlar için 13'' olan modeli hiç uygun değil . Ama tabi bu alışma meselesi eğer sorun olarak görmüyorsanız yönelebilirsiniz , ancak uzun vade de kullanım açısından da düşünmekte fayda var .Daha çok gündelik işler net film müzik vs tarzı kullanımlar için makul bir ekran boyutu 13'' . Ayrıca istanbul bilişim kendi garantisi olarak satıyor bunuda hatırlatıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 24 Ağustos 2011; 17:34:38 >

• 13" alacağım diye başladığım Apple serüvenime 15" almaya karar vererek devam ediyorum, grafik tasarım için sırf :) 13" gerçekten yetersiz, 13" air'larda bile 1440x900 çözünürlük varken prolarda 1280x800 (hala) olması üzücü. belki 13" pro, air'la aynı çözünürlükte olsaydı taşınabilirlik açısından seçebilirdim ancak şu an 15" kararımla memnunum, hiç olmazsa ikinci bir ekran kartım var :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Photoshop için Macbook Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.