Şimdi Ara

WEB SİTESİ KURMAK İSTİYORUM YARDIM???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt Dışında Gümüş takı sektöründeki ürünleri satmak amacıyla bir web Sitesi kurmak istiyorum. İnternet üzerinden satış yapılabilinen sadece ingilizce ve fransızca olacak bu iste icin ABD de ROYAL bank da sirket hesabı açtırdım ve bir kaç güne kadar kredi kartı makinem gelecek. Simdi boyle bir site kurulumu için illaha İDEASOFT YADA PLATİNMARKET tarzı bir paket program mı almam lazım yoksa bu konuya hakim tecrübeli herhangi bir WEB TASARIMCISIYLA bu isi saglıklı bir sekilde sonuçlandırabilirmiyim. Bu konuda cok detaylı bilgiye sahi degilim ve konuya hakim arkadasların ÖNERİ ve GÖRÜŞLERİNİ bekliyorum. Teşekkürler

tanıtım amaclı kurmuş oldugum internet sitesinden ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

www.smyrnasilver.com

• tanıtım amaçlı kurduğun siteyi sadece tanıtım amaçlı olarak kullan bence
    çok eksiği var

şöyle bir site yapabilirsin ki şuan elimizde öyle bir website siparişi var

satış yapmak için ve ürünlerinizi görmek için üyelik sistemi olacak üye girşi yaptıktan sonra ürünlerini görebilecek ve sepetine ekleyip sipariş verebilecek
  • isterseniz pm atabilirsiniz
  • bambuçya B kullanıcısına yanıt
    Tanıtım amaçlı kurduğun siteyi kaldır bence. Büyük prestij kaybı

Prestashop diye bir yazılım var. bedava e-ticaret sitesi. Ürünlerini kendin ekliyorsun admin panelinden. Eğer biraz programlama bilgin varsa ücretsiz indirip sitene kurulumunu yapabilirsin. Bilmiyorsan da 50TL ye sana kuranlar çıkacaktır. Çok basit ve max. 1 saatlik bir iş. sağlam optimizasyonu sayesinde arama motorlarında da üst sıralarda çıkmanı sağlıyor. Şiddetle tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_hamen -- 1 Ağustos 2013; 14:46:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedava web sitesi kurma.YARDIM!!
    9 yıl önce açıldı
    Web Sitesi Yaptırmak İstiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.