Şimdi Ara

Web sayfalarını görüntüleyen telefonlar hangileri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merakla cevaplarınızı bekliyorum. Birde en iyi performans hangisindedir.

• en iyi performans p900. web sayfası derken neyi kastettiğine bağlı. basit html sayfalarını s40 telefonlar görüntüleyebilir. programla bazı sayfaları s60 telefonlar görüntüleyebilir, 9210i 9210 p900 p800 7700 çoğunu görüntüler
  • En iyi 9210i görüntüler.
  • p800/ p900 en iyi performanslar....

opera adlı program ile s60 telefonlardan goruntleyebilirsin..
  • webviewer ile s40(3100,3200,6100,6610,7210,7250....)'larda da bir noktaya kadar görüntülersin.
  • p800 bozouyor,p900 fena dill.hele opera ile fit to page yaptınmı sonuç felaket
  • ben nokia s60 telefonlarda net front guzel calısıyor derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • series 60 tellerde hafızan bos ise (internal olan 3660 da 4mb 6600 da 6 mb) sayfaları bi butun olarak ya da ekrana oturrtarak netfron 3.1(favorimdir kendisi tek eeksigi lanview yok insallah olacak diger versiyonlarda ) ile goruntuleyebilirsin . bu browser da aklına gelebilecek her ozellik var (java destegi, image falan filan), ama browser cok hafıza istiyor bu yuzden p800/ ozellikle p900(16 mb internal) un gosteremeyecegi sayfa yok gibi....saygılar
  • P800/P900 de gösterim aynıdır,
    kendi tarayıcısı ise fark olmuyor, süper şekilde en iyi şu ana kadar web sitesi gösteren telefondur diycem çünkü hepsini biliyorum!Opera ile de kendi browseri ndan bi fark olmuyor birkaç özellik eklenmiş oluyor o kadar, opera ya hiç gerek duymadım..!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.