Şimdi Ara

Excel sayfasını html olarak kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Excel de ortalama hesaplayan bir bir dosya oluşturdum.örneğin not1 ve not 2 yi girince ortalamayı kendisi veriyor.Bu excel dosyasını nasıl html olarak kullanabilirim.Yani bu ortalama hesaplayıcısını web sitemde online olarak kullandırmak istiyorum.Excel sayfasını html olarak kaydedince veriler görünüyor fakat program olarak çalışmıyor yani örneğin not 1 ve not 2 alanları görünüyor fakat oraya veri girilemiyor ve dolayısıyla ortalama hesaplanamıyor.Yaptığım excel sayfasını html ye ya da macromedia flash a çalışan şekilde aktarabilirmiyim ya da html de veya macromedia flash ta bu şekilde ortalama hesaplayan bir tablo oluşturabilirmiyim?Oluşturabiliyorsam nasıl?? (yalnız ortalama hesaplaması yetmez excel deki gibi ortalama 70 ise boş harf alanına cc 70ten büyük ise cb gibi şeylerde otomatik olarak yazdırtmak istiyorum )
    yardımlarınızı bekliyorum tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaburak1988 -- 12 Şubat 2010; 11:27:12 >

• Sanıyorum aktaramazsın, html kodlarıyla bu tabloyu düzenlemen gerekiyor.
  • peki html ya da flash ta bunun için hazır bi kod var mı
  • evet ya buna benim de ihtiyacım var, exel ile yapabildiklerimizi html ye dökmem gerekiyor, bilgisi olan var mı acaba ?
  • istediğin şeyi öle doğrudan html'e aktaramazsın. html'inde onun için ayrı meziyetleri var. he kullanman gerekenler, HTML, JavaScript, PHP. bi de notları biryerde tutacaksan da mysql'e ihtiyacın var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.