Şimdi Ara

Web'le Uğraşanlar bi Baksınlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçenlerde dediğim gibi ben bir eskişehir sitesi açıyorum inşallah bir aya kadar yetişecek.
    Şimdi elbet bana tawsiyeleriniz olacak :)) biliyorum. DH olarak.
    Arkadaşlar şimdi bana önerilerinizi verin lütfen.
    Mesela
    1. Googlede ilklerde çıkmak
    2. Doğru hosting şirketinden doğru paketi seçmek gibi.
    Hadi bakalım ;))

• Google Hakkında Bilgi Almak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayabilirsin.
    http://forum.iyinet.com/forumdisplay.php?f=75

Hosting Paketleri ve Firmalar Hakkında Bilgi Almak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayabilirsin.
    www.hostbul.net

Bu sitelerden aradığın şeleri bulabilirsin.
  • google de ilklerde mi çıkmak istiyorsun ... peki şöyle düşün binlerce web sitesi var bunların içinde binnler yüzbinler hatta milyonlarca üyesi olan var... sence böyle bi kaymak olsa sana yedirirler miydi ama bi şansımı deniyim diyorsan phpnuke içinde robots.txt dosyasını at rootuna ... ne işine yarayacaksa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aynadaki

google de ilklerde mi çıkmak istiyorsun ... peki şöyle düşün binlerce web sitesi var bunların içinde binnler yüzbinler hatta milyonlarca üyesi olan var... sence böyle bi kaymak olsa sana yedirirler miydi ama bi şansımı deniyim diyorsan phpnuke içinde robots.txt dosyasını at rootuna ... ne işine yarayacaksa...

dogru sölemissin walla
  • quote:

Orjinalden alıntı: polter

Google Hakkında Bilgi Almak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayabilirsin.

Hostinq için se Hostticaret.Net 'i tavsiye ederim sitem 5 dakika takılmadı şükür... : ))
  • quote:

google de ilklerde mi çıkmak istiyorsun ... peki şöyle düşün binlerce web sitesi var bunların içinde binnler yüzbinler hatta milyonlarca üyesi olan var... sence böyle bi kaymak olsa sana yedirirler miydi ama bi şansımı deniyim diyorsan phpnuke içinde robots.txt dosyasını at rootuna ... ne işine yarayacaksa...

bak kardeş ben googlede en üste nasıl çıkacağımı sormadım sana ! Sadece tawsiyeler istedim. mesela googlede en üstte çıkmalısın, siten hızlı açılmalı gibi şeyler olmalı.
    tmm mı.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: UndeRqRo.uNd

quote:

Hostinq için se Hostticaret.Net 'i tavsiye ederim sitem 5 dakika takılmadı şükür... : ))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByRd

quote:

bak kardeş ben googlede en üste nasıl çıkacağımı sormadım sana ! Sadece tawsiyeler istedim. mesela googlede en üstte çıkmalısın, siten hızlı açılmalı gibi şeyler olmalı.
    tmm mı.?

edit : underground bak kardeş. Sen hep hostticaret.net midir nedir onun reklamını mı yapıyosun nedir, anlayamadım. artık mllet çakacak ne kadar topic warsa hepsinde direk yapıştırıyosun reklamı. Biz senin hostticaretten olmadığını nerden bilelim. Bak şirket iyi olabilir fakat, böyle yapmak kendinizi küçültür. Profesyonellik bu değildir karde$.
    Ba$arılar..
    DeWe hoca aynısı senin için de geçerlidir. Siz ikinizi her yerde görüyorum ! tüm konularda yazıosunuz. kendiniz bilirsiniz. zaten reklam yasak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsngz -- 3 Mayıs 2005, 13:36:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ByRd

2. Doğru hosting şirketinden doğru paketi seçmek gibi.

tavsiye istemişssin bizde tavsiye ettik işte. ayrıca benim firmayla hiç bir bağlantım yok. underqround da olduğunu sanmiorum...
  • +1500 Ayrıca ilginç...
  • google de ilk sırada çıkmayı bende istiyorum ama olmuyo işte şöyle bir şey duydum doğrumudur bilmem ücret ile google de ilk sayfada yer alabiliyomuş site ama ne kadar gerçek bilmiyorum..
  • Dostum! Kaymağıyla balıyla değil bu işler. Adamlar her gün belki 5 defa add url cinsi programlar kullanıyolar tahminimce. Onun haricinde site keywords lerini çok iyi belirliyorlar. Byrd istiyosan popüler bir portal sitesine git. Keylere baq. Oradakileri kendine uyarla. Bir ara by şekilde Turk Tasarı'yı(turktasari.net) ilk sıraya almıştım.
  • ya hocalar halen anlamadınız :((
    ben sizden nasıl yukarı cikacagimi sormadım.
    bunu ben yapıcam. siz ne yapmam gerektiğini söyleyin. Site için
    mesela siten google de üstte çıksın deyin
    sayfan çok hızlı açılsın bilmem ne diyin işte.
    böyle
    ben sizden googlede nasıl en üste çıkarım ya da
    hostng i nerden alayım diye bir şey istemedim.
  • Bunları halletinmi gerisi kendiliğinden gelir.
    1. Metatag'ın çok iyi olacak. (Metatag hafife alınacak birşey değildir. 4/4'lük yapmak gerek. Popülerliğini kaybettiği zaman popülerliği tekrar kazandırmak gerek. Metatagları yapıp bırakmamak gerek.)
    2. PR'n iyi olacak. (PR'si iyi olan siteler Google tarafından torpillidir.)
    3. Dmoz.org'de siten olacak. (Dmoz'da bulunan bir site birçok yerde buluyor demektir.)
    4. Siten HTML olursa daha iyi olur. (HTML Sayfalar daha kolay indexler google.)
    Bunun haricinde küçük detaylarda var. Ama önemliler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polter -- 3 Mayıs 2005, 21:32:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: UndeRqRo.uNd

quote:

• Hosting Olarak En İyi Hostingwww.hostticaret.net Şu Anda Bakımda Ama Çok Güzenilir ve Hızlı Bir Firma
  • Geç Kalmadıysam Eger host için benden al ehehe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.