Şimdi Ara

wd Video oynatma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar wd media playerim bu güne kadar süüper çalışıyordu daha 2 aylık cihaz ama bu gün nedense videoları oynatmamaya başladı açılıyormuş gibi yapıyor ekrandaki yuvarlak öyle dönüp duruyor.. müzik dosylarını oynatmada sorun yok bunu nasıl çözebilirim yardım edeceklere şimdiden teşekkür ederim.

• Aynı şey benim de başıma geldi. O zaman aç kapa denemelerim sonuç vermeyince cihazı tamamen elektrikten çıkardım. Gene sonuç alamadım ama cihazı elekrikten çıkmış olarak bıraktım. Yaklaşık 10 saat sonra denediğimde sorun kalmamıştı. Alet fazla kurcalama sevmiyor, kafası atınca kendi haline bırakmak gerekiyor siniri geçsin diye anlaşılan
  • Son dönem de çıkan bir kaç mkv film dosyası Media Playerlar da çalışmayacak şekil de dönüştürülüyor. (Bunu kasıtlı yapmıyor yapanlar sadece kullandıkları yeni program da yaptıkları bir ayar var ve Media Playerların sürücü yazılımları o sebeple filmleri oynatmıyor. Tabi o filmlerden bir adetini açınca eski den açılan filmlerde çalışmaya başlıyor cihazlarda. Bunu düzeltmenin birkaç yolu var.

1.Böyle bir film açmanız sonucunda oluşan hatayı gidermek için wd media player cihazına reset atmanız lazım. Bunu yapınca sorun düzeliyor ama yapmış olduğunuz ayarlar da sıfırlanıyor ve en baştan yapmanız gerekiyor.
    2.Media Palyerların bu sorun yüzünden açamadığı çoğu filmleri aslında birkaç Bilgisayar Programı da açamıyor. Bu programları PC kurup filmleri kontrol edebilirsiniz.
    3.Bu tür sorunlu filmleri düzeltmek için mkvtoolnix-unicode-4.3.0 programını kullanabilirsiniz. Bu program mkv filmlerden istemediğiniz içerikleri de çıkarmanızı sağlar. 3-4 dakika içersin de 1 film dosyasını tekrar dönüştürür. ( Aslında dönüştürme yapmıyor var olan dosyayı yeniden oluşturuyor istediğiniz klasöre mkv olarak)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Unity Ses Oynatma Sorunu.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.