Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bikaç gündür m.playerdan hdmi ile görüntü alamıyorum.cihaz çalışıyor ancak tv ye görüntü gelmiyor. rca ile de deneme fırsatım olmadı elimde kablo olmadığı için. sizce sorun neden olabilir.
  • hdmı soketi çok hassas bu aletin, ben mümkün olduğunca tak çıkar yapmamaya özen gösteriyorum. sokette sıkıntı olmuş. garantideyse yollayın bence. değilse, bir eletronikçiye gösterin derim.
  • Arkadaşlar ağdan film izlerken 2 gündür çok fazla takılıyor izlenmicek şekilde, kablo ile baglı ağ'a sorun ne olabilir sizce ?
  • Arkadaşlar cihazımı uzun zamandır kullanmadım.
    aklıma geldi böyle bir soru.

Ben bu cihaza ethernet adaptörü vs bir dongle kullanmak suretiyle internete youtube vs sitelere girmem mümkünmüdür????

Hangi cihaz hangi yazılım güncellemesi vs kullanmam gerekiyor.
  • cihazımızın orijinal dosyası kaldırılmış.

http://download.wdc.com/wdtv/WDTV_1.01.77.zip

elinde olan bir arkadaş upload edebilir mi acaba
  • sen ne efsane bir cihazdın wd gen 2 .
    şimdi emeklilik zamanı geldi.
    ikinci el almak isteyen arkadaşlar temiz kullanılmış wd playerımı satmayı düşünüyorum.
    bilginize.
  • Bazı filmlerde ses gelmiyor çıldıracağım lütfen yardım..
  • arkadaşlar cihazımız 3d filmleri oynatıyor mu..
  • mkv şeklindeki half sbs leri sorunsuz oynatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24/09/2012 tarihli yeni sürüm gelmiş. Hala Live için uğraşıldığını görmek güzel..

http://download.wdc.com/wdtv/wdtvlive_1.06.34_V.zip

Bu güncelleştirme, içinde ne var? Sürüm 1.06.34 (9/24/2012)
    IPhone ve Android WD TV Remote Apps destekler. (WD TV Uzaktan sürüm 1.1 için bir güncelleştirme gerektirir.)
    Destekler BBC iPlayer içeriği (sadece Birleşik Krallık) hizmet akışı.
    YouTube Leanback destekler.
    Çözülmüş MP3 ses FLV video konteyner çalışmaz.
    Bir JPG görüntüsü klasöründe bulunan olduğunda Çözülmüş albümler Samba düzgün oynamak yok.
    VCD dosyalarını çalarken reboot sorunları giderildi.
    Çıkarma iletişim kapatıldıktan sonra Çözülmüş USB sürücü etkin.
    Gibi / video seçeneğini bar fonksiyonu aksine Facebook Çözülmüş.
    Çözülmüş ağ paylaşımına Fotoğraflar için filtre medya kategorisi değildir.
    Sıcak takarak USB klavye sonra yeniden sorunlar giderildi.
    Mor bir ekran görüntüleniyor bazı TV modellerinde HDMI sorunu giderildi.
    Belli. MOV konteyner üzerine Çözülmüş ses senkronizasyon sorunu.
    Atlama fonksiyonu Çözülmüş ISO / VOB 10 dakikada sadece bir kez atlar.
    FFW ya. VOB kapta REV video dosyası sonra anlık donma veya gecikme Çözülmüş.
    Çözülmüş rasgele müzik çalma rastgele konu değildir.
    NAS, slayt gösterimi ve müzik çalarken sorun cihaz yeniden başlatılır Çözülmüş.
    Altyazılar ve arka Çözülmüş Altyazılar renklerin yanlış görüntülenir.
    Çözülmüş SRT altyazı anahat şeffaftır.
    Başlığında bitiş saati bilgisi olmadan Çözülmüş IDX ve SUB altyazı görüntülenmez.
    Ağ Paylaşımları videoları gezinirken Çözülmüş dosya türleri filtre edilmez.
    Ağ paylaşımına tarama dosya türlerini filtrelemek mümkün Çözülmüş.
    Birkaç genel Flingo kullanıcı arabirimiyle ilgili sorunlar giderildi.
    Birkaç genel Dailymotion kullanıcı arayüzü ve oynatma sorunları giderildi.
    Belirli MPEG2 video dosyaları ile video oynatma sorunu giderildi.
    Birçok Pandora kullanıcı arayüzü sorunu giderildi.
    Dosya yönetimi birden fazla dosya kopyalama yaparken sistemi yeniden çözüldü.
    VCD video dosyalarını oynatırken sarsıntılı oynatma sorunu giderildi.
    Auto ayarlarken Çözülmüş HDMI video çıkışı ayarları desteklenmeyen çözünürlük zorlanmaktadır.
    --------------------------------------------
    Genel Bilgiler
    - YouTube Leanback ile değiştirilmiştir.
    - Mediafly Online Hizmetler listesinden kaldırıldı.
    - Rus müzik piyasasında mevcut durum nedeniyle 1 Temmuz 2012 tarihi itibariyle Yota hizmeti durdurulan faaliyeti bulunmamaktadır.
    Ürün Güncelleştirme Nasıl Yüklenir:
    WD TV Live yeni bir firmware yüklemek basittir. Sadece otomatik kontrol ve yeni bir firmware Ana menü güncelleştirme kullanılabilir size bildirir WD TV bir Internet bağlantısı ve WD TV Live Canlı bağlayın. Eylemi onaylayın ve WD TV Live otomatik olarak güncellenecektir.

İnternet bağlantısı mevcut değilse, size firmware dosyasını indirin ve aşağıdaki güncellemek için adımları takip edebilirsiniz:

WD TV Live HD medya oynatıcısı için en son firmware güncelleme sıkıştırılmış dosyayı indirin.

Bir taşınabilir USB sürücünün kök (üst seviye) üç dosyaları (. BIN,. VER, ve. FFF dosyaları) ayıklayın.
    WD TV Live Media Player USB portuna USB sürücü bağlayın.
    GİRİŞ tuşuna basın ve ardından Ayarlar çubuğunu seçin.
    Firmware güncellemesi simgesini seçin ve ENTER tuşuna basın.
    Sen firmware güncellemesi yapmak için istenir.
    Firmware güncelleme isteminde OK seçeneğini seçin ve ENTER tuşuna basın. Bu sistemi yeniden başlatacaktır.
    Yeniden başlattıktan sonra, sistem otomatik olarak üretici yazılımı yükseltme moduna girer.
    Güncelleme işlemi tamamlandığında, WD TV Live HD Media Player yeniden başlayacaktır.
    HD WD TV Live Media Player yeniden başlatıldığında, yeni üretici yazılımı otomatik olarak yüklenir ve WD TV Live HD Media Player kullanıma hazırdır.
    (Çeviri: Google translate)

• Bu güne kadar hiç güncelleme yapmadım.HDMI bağlantı soketinin arada tutukluk yapması harici büyükte bir sıkıntım olmadı.Bu yazılımı direkt yükleyebilirmiyim yoksa ara yazılım gerekli mi?

• Bu güne kadar hiç güncelleme yapmadım.HDMI bağlantı soketinin arada tutukluk yapması harici büyükte bir sıkıntım olmadı.Bu yazılımı direkt yükleyebilirmiyim yoksa ara yazılım gerekli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: onat

Bu güne kadar hiç güncelleme yapmadım.HDMI bağlantı soketinin arada tutukluk yapması harici büyükte bir sıkıntım olmadı.Bu yazılımı direkt yükleyebilirmiyim yoksa ara yazılım gerekli mi?

Yukarıda arkadaşın verd,ğ, li,ve modelinin güncellemes, Gen 2 ye uymaz
  • Ok.
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: onat

Bu güne kadar hiç güncelleme yapmadım.HDMI bağlantı soketinin arada tutukluk yapması harici büyükte bir sıkıntım olmadı.Bu yazılımı direkt yükleyebilirmiyim yoksa ara yazılım gerekli mi?

Bu güncellene geri çekildi galiba. Sitede görünmüyor.
    Ben kurmuştum alet kafayı yemişti.
  • arkadaşlar elimde gen2 WD tv var, 77 yazılımlı. bu aletler ile AVCHD video kameraların çektiği görüntüler doğrudan oynatılabiliyor diye biliyorum ama bazı yerlerde 77 yazılım olanlarda sorun olduğunu okudum. Acaba 77 yazılımı kullanıp avchd dosylarını (sanırım M2ts gibi bir uzantısı var) sorunsuz oynatan arkadaşlar var mı?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix1905

arkadaşlar elimde gen2 WD tv var, 77 yazılımlı. bu aletler ile AVCHD video kameraların çektiği görüntüler doğrudan oynatılabiliyor diye biliyorum ama bazı yerlerde 77 yazılım olanlarda sorun olduğunu okudum. Acaba 77 yazılımı kullanıp avchd dosylarını (sanırım M2ts gibi bir uzantısı var) sorunsuz oynatan arkadaşlar var mı?

teşekkürler.

Hocam selam. Bende Canon HD video kamera var. mt2s formatında çekim yapıyıor. Versiyonum 77 iken de şuan da da (Şu an lacie firmware kullanıyorum) hiçbir sorun yaşamadım. Sadece videodan videoya atlarken bir kaç saniyelik gecikme oluyor okadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

quote:

Orijinalden alıntı: phoenix1905

arkadaşlar elimde gen2 WD tv var, 77 yazılımlı. bu aletler ile AVCHD video kameraların çektiği görüntüler doğrudan oynatılabiliyor diye biliyorum ama bazı yerlerde 77 yazılım olanlarda sorun olduğunu okudum. Acaba 77 yazılımı kullanıp avchd dosylarını (sanırım M2ts gibi bir uzantısı var) sorunsuz oynatan arkadaşlar var mı?

teşekkürler.

Hocam selam. Bende Canon HD video kamera var. mt2s formatında çekim yapıyıor. Versiyonum 77 iken de şuan da da (Şu an lacie firmware kullanıyorum) hiçbir sorun yaşamadım. Sadece videodan videoya atlarken bir kaç saniyelik gecikme oluyor okadar

teşekkür ederim hocam.

• eminent sürümünü, kullanıp kablosuz ağa bağlanıp torrent indirebilen varmı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaslar bu cihaz half sbs mkv leri sorunsuz calıstırıp 3 d film oynatır değil mi?

sonucta sadece 2 goruntuyu yanyana koyuyor 3d isini tv yapacak

Full SBS hariç elimdeki bütün 3D halfsbs filmleri oynatıyor

nasıl peki tatmin edici mi görüntü?

ben 3d tv dusunuyorum ondan soruyorum benim emektar wd ise yaracaksa guzel.

Hocam görüntü kalitesi çok iyi, özellikle Lacia yazılımı yüklerseniz hemen hemen açamadığı mkv kalmıyor. Tabi elinizdeki WD media playerın 1. nesil deyil 2. nesil olduğuna emin olun

tabii ki lacie deyim

bu arada burada hic yazılmamıs galiba lacie birinin oturup wd icin yazdıgı bir yazılım değil

lacie la cinema cihazı var ayrı bir media player. onun yazılımı birebir bizim cihaza uyuyor.

Biliyorum, hatta ara ara siteyi kontrol ediyorum yeni bi firmware var mı diye

Merhaba,

LaCinema'nın 4 modeli var, hangisini yüklemek gerekiyor? Ben geçen sene yüklemiştim ama hatırlayamadım hangisi olduğunu, yardımcı olabilir misiniz lütfen?

http://www.lacie.com/uk/products/range.htm?id=10049

Teşekkürler,

Hicks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 28 Kasım 2012; 14:56:38 >

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.