Şimdi Ara

WD TV HD MEDIA PLAYER İKİNCİ NESİL **WD HDTV LIVE DEĞİL** (WDBABG0000NBK-EESN ) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.639
Cevap
7
Favori
166.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ham bluray filmlerde (.m2ts) mkv ve .xvid deki gibi .srt uzantılı altyazıları ekleyebiliyormuyuz kumanda ile..

yani aynı dosyada olmaları yeterli mi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

arkadaşlar ham bluray filmlerde (.m2ts) mkv ve .xvid deki gibi .srt uzantılı altyazıları ekleyebiliyormuyuz kumanda ile..

Sorunuzu tam anlayamadım ama mkv ve diğer formatlı videolarda .srt dosyası film dosyası ile aynı isimde olması şartı ile görüyor ve açılıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

arkadaşlar ham bluray filmlerde (.m2ts) mkv ve .xvid deki gibi .srt uzantılı altyazıları ekleyebiliyormuyuz kumanda ile..

Sorunuzu tam anlayamadım ama mkv ve diğer formatlı videolarda .srt dosyası film dosyası ile aynı isimde olması şartı ile görüyor ve açılıyor...

anlamışsınız işte..

.srt dosyasını atsam görür mü..

.m2ts okuttunuz mu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 29 Mart 2012; 15:51:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: landmoon

mp4 formatındaki takılmalar nedeniyle alternatif video aramaktan veya muxing yapmaktan sıkılıp bende cearet ettim sonunda :)

eminent 'i indirip dosyaları flash bellekte üst dizine kopyaladım. veresiyon dosyasını notepadle açıp yazan versiyonu wdde bulunan versiyondan daha üst bir rakam yazdım. usb yi wd ye takınca üst versiyon bulundu dedi , sistem ayarlarında yazılım yükseltme seçeneği aktif oldu. ok dedim işlem tamam.

tespitlerim
    1-orjinal yazılımın arkaplan renkleri ve menüleri daha şıktı
    2-xvid formatındaki videolarda görüntü bariz daha iyi, renkler daha net ve prüssüz
    3-alt yazıyı her seferinde seçmen gerekmesi çok saçma ? videolar direk altyazılı açılsın diye bir ayarı yokmu?

Her formatı açsada görüntü güzel olsada sanırım başka
    Yazılım deniycem , çünkü ekrana tam oturmayan filmlerde zoom yapınca iki kat büyütüyor ve alt yazı kayboluyor. Alt yazıyı yukarı almanın bir yolu yok mu?
    (görüntüyü yukarı alabiliyorsun ama altyazı yok oluyor ,yeniden seçsen bile çıkmıyor)

Yada orjinal yazılımdaki gibi 1.2 zoom yapan yazılım varmı? Yada bu yazılımın dosyasının biryerine birşeyler yazıp zoomu daha az yapması sağlanabilirmi?

• eminentin internet sitesinden yeni sürümünü indirdim, usb ye kopyalayıp wd ye takıyorum
    settings-system--update device seçiyorum--'current version 1.00.10' diyor
    --new version check seçiyorum-- 'network problem .please check your network connection' diyor ; usb den update edemiyormuyuz?
  • Yeni indirdiğin versiyon numarası 1.00.10'dan büyük olması lazım ki USB ile cihazı açarken yeni versiyonu yüklemek ister misiniz diye sorsun. 1.00.11 yapabilirsin mesela yeni indirdiğin versiyonun numarasını. Bir dosyayı notepad ile açıp düzenleyebiliyorduk versiyon numarasını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcCopat

Yeni indirdiğin versiyon numarası 1.00.10'dan büyük olması lazım ki USB ile cihazı açarken yeni versiyonu yüklemek ister misiniz diye sorsun. 1.00.11 yapabilirsin mesela yeni indirdiğin versiyonun numarasını. Bir dosyayı notepad ile açıp düzenleyebiliyorduk versiyon numarasını.

Ver dosyasından rakamı arttırdım ama birşey farketmedi, bu yazılıma tıkıldım kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: landmoon

quote:

Yeni indirdiğin versiyon numarası 1.00.10'dan büyük olması lazım ki USB ile cihazı açarken yeni versiyonu yüklemek ister misiniz diye sorsun. 1.00.11 yapabilirsin mesela yeni indirdiğin versiyonun numarasını. Bir dosyayı notepad ile açıp düzenleyebiliyorduk versiyon numarasını.

Ver dosyasından rakamı arttırdım ama birşey farketmedi, bu yazılıma tıkıldım kaldım

o zaman şöyle yapın..

wd in orijinal versiyonunu yeniden yükleyip, ardından eminentin yeni sürümünü kurmayı deneyin..
  • Arkadaşlar lacie firmware ile kullanıp başarılı olduğunuz bir wireless adaptör var mı? Bir ara bir yerde uyumlu adaptörler listesi vardı şimdi bulamıyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prot

Arkadaşlar lacie firmware ile kullanıp başarılı olduğunuz bir wireless adaptör var mı? Bir ara bir yerde uyumlu adaptörler listesi vardı şimdi bulamıyorum.

Bende bundan var, tanıyor. Ancak dediğim gibi wireless üzerinden film izlemek (HD) zor.
    http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=223&pl1_id=1&pl2_id=44
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: prot

Arkadaşlar lacie firmware ile kullanıp başarılı olduğunuz bir wireless adaptör var mı? Bir ara bir yerde uyumlu adaptörler listesi vardı şimdi bulamıyorum.

Bende bundan var, tanıyor. Ancak dediğim gibi wireless üzerinden film izlemek (HD) zor.
    http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=223&pl1_id=1&pl2_id=44

merhaba,

Ben de aşağıdaki bağlantıdaki MosChip MCS7830 chipli ürünü aldım. Ancak sadece Padavan sürümünde tanıdı. Lacie de tanımadı. Siz Lacie tanıtmak için ek bir ayar yaptınız mı ? Bir de Lacie de desteklenen adaptorleri gösteren bir liste var mıdır ?

http://www.dealextreme.com/p/eu-mark-usb-10-100m-rj45-ethernet-network-adapter-dongle-moschip-mcs7830-22684

sağlıcakla kalın

• Şimdi takınca otomatik gösterdi mi ağları yoksa kendim ismini elle yazıp manuel IP verip, ağ ve alt ağ geçidini mi yazdım hatırlamıyorum. Sanırım IP ayarlarını kendim yapmıştım. Ağ ekle deyince mesela kablosuz isminiz X ise, oraya X yazıp ileri deyince IPleri doğru girdiğinde bağlantı tamamlanmıştı. Bir deneyin, olmazsa ben tekrar bakarım nasıl olduğuna, yazarım tekrar.

Şimdi linke baktım da bu cihaz USBden LANa çeviriyor. Bendeki wireless USB dongle sadece. KAblo bağlantısı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcCopat -- 19 Nisan 2012; 21:20:25 >
  • Arkadaslar bende gen 2 var ve suan bilgisayarim arizali ve butun filmlerim 3tb harddiskimde izleyemiyorum bu beni deli ediyor acaba cagresi var mi lcd ye takiyorum oda tanimiyor yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden tesekkur ederim yardimlariniz icin wd son surumde bu arada
  • Arkadaşlar LACIE son sürüm 3.28 mi? daha sonra çıkardı mı?
  • quote:

Şimdi takınca otomatik gösterdi mi ağları yoksa kendim ismini elle yazıp manuel IP verip, ağ ve alt ağ geçidini mi yazdım hatırlamıyorum. Sanırım IP ayarlarını kendim yapmıştım. Ağ ekle deyince mesela kablosuz isminiz X ise, oraya X yazıp ileri deyince IPleri doğru girdiğinde bağlantı tamamlanmıştı. Bir deneyin, olmazsa ben tekrar bakarım nasıl olduğuna, yazarım tekrar.

Şimdi linke baktım da bu cihaz USBden LANa çeviriyor. Bendeki wireless USB dongle sadece. KAblo bağlantısı yok.

merhaba,

Ben Lacie yüklediğimde network ile ilgili menu göremedim.Bu nedenle de beğenmesem de Padavana döndüm.

Bilgi için teşekkür ederim

sağlıcakla kalın
  • Merhaba,
    Aynı cihazın "Western Digital Hd Media Player WDBABG0000NBK-EESN" modeli için herhangi bir yazılım güncellemesi vs. var mıdır?
    ***WD HD Media Player network bağlantısı özelliği olmayan cihaz (ethernet portu yok).
    Tşk.
  • WD TV HD Media Player (Gen 2) cihazın sadece alt yazısını nasıl büyütebiliriz normalde kendi içinden en büyüge 40 a alınca bile küçük kalıyo bi mod olayı varmı sadece bu yazı büyütmek için ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: yugams

WD TV HD Media Player (Gen 2) cihazın sadece alt yazısını nasıl büyütebiliriz normalde kendi içinden en büyüge 40 a alınca bile küçük kalıyo bi mod olayı varmı sadece bu yazı büyütmek için ??

merhaba,

Lacie yazılımını yükleyin. Altyazı boyutu sorun olmaktan çıkıyor. Renk seçeneği de cabası. Daha önce arkadaşlar link vermişlerdi.

http://www.mediafire.com/file/pnsjrfv22ql34b0/wdtv_g2_cross_lacie_v03.zip

sağlıcakla

• quote:

Orijinalden alıntı: ring

quote:

WD TV HD Media Player (Gen 2) cihazın sadece alt yazısını nasıl büyütebiliriz normalde kendi içinden en büyüge 40 a alınca bile küçük kalıyo bi mod olayı varmı sadece bu yazı büyütmek için ??

merhaba,

Lacie yazılımını yükleyin. Altyazı boyutu sorun olmaktan çıkıyor. Renk seçeneği de cabası. Daha önce arkadaşlar link vermişlerdi.

sağlıcakla

tşk üstadım daha önce yüklemiştim ama nedense renkler ve börüntü orjinal fw göre daha bozuk gibi idi o yüzden tekrar orj fw döndüm tek istediğim yazı biraz daha büyütmek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ring

quote:

merhaba,

sağlıcakla

tşk üstadım daha önce yüklemiştim ama nedense renkler ve börüntü orjinal fw göre daha bozuk gibi idi o yüzden tekrar orj fw döndüm tek istediğim yazı biraz daha büyütmek

merhaba,

Ben pek görüntüde bozulma hissetmedim. Ama olabilir tabi. Benim için altyazının büyüklüğü önemli olduğu için tercih ediyorum

sağlıcakla

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.