Şimdi Ara

WD Sata board nasil bulurum? (yandi galiba)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • WD5000KS sata diskim yandi galiba, windows dondu, sonra mavi ekran cikti. bios'da bir saniyede algilanan sata device'lar cok uzun surede listelendi, ama sistem acilmadi. baska bir pc'ye external taktim, my computer'da cikmiyor ve sistemi kilitliyor.

- Garantisi devam ediyor, versem yenisini mi verirler? yoksa board'u mu degistirirler? (ikincisi olsa veriler de kurtulur sanirim)

- Peki kendim board bulup icindekileri kurtarip oyle garantiye versem? Ama nereden bulacagim? Ebay'de ayni modelin kartini bulamadim. WD5000AAKS var ama o kadar masraf sonucu bir de ise yaramazsa diye dusunuyorum.

---------------
    Mesajları okuyabiliyorum ama cevap yazma iznim yok.
    Keenetic Extra DSL. Asus DSL-AC68U. Asus AC750. Mi Wifi Range Extender. Mi Box S. Huawei Band 4 Pro. iPhone 11 Pro.
    Gigabyte Z390 Aorus Pro Wifi. Samsung 970 EVO Plus 500Gb NVMe. Samsung 850 Pro 512Gb. Macbook Pro 13 Touchbar. HP Gaming Pavilion 15 cx0026nt.
  • Garantiye verirsen büyük ihtimal başka bir disk verirler.Kartı değiştirmeyle uğraşacaklarını hiç sanmıyorum.İçindekiler senin için önemliyse aynı diskten bulup kartı değiştirmen daha iyi olur.Sıfır bulamazsan 2. elde ilan verip aramaktan başka çaren yok.ozden nickli arkadaşla da konuşursan belki onda vardır.

Orjinalden alıntı: m134

Garantiye verirsen büyük ihtimal başka bir disk verirler.Kartı değiştirmeyle uğraşacaklarını hiç sanmıyorum.İçindekiler senin için önemliyse aynı diskten bulup kartı değiştirmen daha iyi olur.Sıfır bulamazsan 2. elde ilan verip aramaktan başka çaren yok.ozden nickli arkadaşla da konuşursan belki onda vardır.

kart yanmamis, bios'da gorundugunu farkedince dos altinda chkdsk yapip pardus'a takip bir kisim seyi USB bellege kopyaladim. ancak baska bir sorunum var, onun icin ayri thread acacagim.

---------------
    Mesajları okuyabiliyorum ama cevap yazma iznim yok.
    Keenetic Extra DSL. Asus DSL-AC68U. Asus AC750. Mi Wifi Range Extender. Mi Box S. Huawei Band 4 Pro. iPhone 11 Pro.
    Gigabyte Z390 Aorus Pro Wifi. Samsung 970 EVO Plus 500Gb NVMe. Samsung 850 Pro 512Gb. Macbook Pro 13 Touchbar. HP Gaming Pavilion 15 cx0026nt.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakat M.2 SSD mi görmüyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.