Şimdi Ara

WD Elements Taşınabilir HDD'yi Laptopum görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba Laptop'a format için 1 TB WD Taşınabilir Harddisk'ime yaklaşık 200 GB'lık parça parça veri aktarımı yaptıktan sonra en son atıcağım verilerde HDD'nin aktarım hızı 0.00 MB/Sn yazdıktan sonra direkt USB girişinden çıkarttım ve tekrar denemek için taktıktan sonra harici diskimi Laptop görmedi daha sonra farklı laptoplarada taktım ama hiç bir laptop taşınabilir harddiskimi görmüyor.HDD'yi laptopa bağladığım zaman bağlantı sesi geliyor,HDD'nin ışığı yanıyor,HDD'nin içindeki disk sanki kendini başa alıyor/sarıyor gibi dönüyor,aygıt yöneticisi ve bildirim alanında gözüküyor ama bilgisiyarım dosyasında görünmüyor daha sonrada içindeki disk dönmeyi bırakıyor ve aygıt yöneticisinde gözükmüyor bildirim alanında "USB aygıtı tanımadı" yazısı çıkıyor.HDD daha önceden çok küçük mesafelerden düştü ama son zamanlarda hiç düşmedi.Dosyalarımın en azından bi kısmı toparlamak amacıyla "Recover My Files" programını indirdim ama ondada gözükmüyor.Ne yapabilirim sorun ne olur yardımcı olursanız çok iyi olur kafayı yiyecem içinde 800 GB'lık önemli dosyalarım var WD Elements Taşınabilir HDD'yi Laptopum görmüyor WD Elements Taşınabilir HDD'yi Laptopum görmüyor
     WD Elements Taşınabilir HDD'yi Laptopum görmüyor WD Elements Taşınabilir HDD'yi Laptopum görmüyor WD Elements Taşınabilir HDD'yi Laptopum görmüyor WD Elements Taşınabilir HDD'yi Laptopum görmüyor







  • Laptop un gücü disk' i çalıştırmak için yetersiz geliyor. Bu iş için çift uçlu USB kablo gerekli. Eskiden external disk lerin kutusundan çıkıyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turkstrike

    Laptop un gücü disk' i çalıştırmak için yetersiz geliyor. Bu iş için çift uçlu USB kablo gerekli. Eskiden external disk lerin kutusundan çıkıyordu.

    Tek benim laptop'ta değil diğer laptoplardada aynı hatayı veriyor.Emin misiniz acaba bu konuda ?
  • Zaten bu hatayı (yetersiz güç) laptoplarda yapıyor. Masaüstü PC varsa bağlayın, çalışacaktır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turkstrike

    Zaten bu hatayı (yetersiz güç) laptoplarda yapıyor. Masaüstü PC varsa bağlayın, çalışacaktır

    Bu güç yetesizliğinin sebebi nedir ve artık HDD'yi kendi kablosuyla laptoplarda kullanamayacak mıyım ?
  • Laptop lar gücünü pilden aldığı için muhtemelen amper yetersizliğinden çalışmaya biliyor. Masaüstü gibi değil. Harddisk satıcıları bu gibi sorunları pek umursamıyor.
  •  WD Elements Taşınabilir HDD'yi Laptopum görmüyor

     WD Elements Taşınabilir HDD'yi Laptopum görmüyor
  • İnşallah dediğin gibi tek bir kablo alarak sorunumu çözerim dostum yoksa 800 GB'lık arşivimi toparlayamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.