Şimdi Ara

WD Caviar Blue 1TB [WD10EZEX] SABİT DİSK İNCELEMESİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
5
Favori
10.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • novabazar dan alışveriş etmedim bir fikrim yok lakin bu fiyat güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

novapazarda 133 lira , bu arada novapazar son yıllarda gördüğün en güvenilir müşteri dostu firmadır.

fiyat cidden çok iyiymiş, ssd+bu şekilde bir hdd ile depolama-yedekleme yapmak çok mantıklı.

okuma/yazma hızı falan gayet iyi, inceleme için teşekkür.

• Evet , fiyatına göre performansı gerçekten çok güzel ürün
  • 1tb black 1001fals kullanıyorum ve sesi odamın duvarlarında yankılanıyor sıkıntı vermeye başladı downloada bırakamıyorum bilgisayarı sırf bu nedenle. Yeni günlük kullanım (oyun + depo) amaçlı harddisk arıyorum,yoğun kullanımda sesi rahatsız ediyor mu bunun da?
  • oLgan kullanıcısına yanıt
    Ses duymadım hocam hiç. Tek plaka olduğu için zaten fiziksel olarak daha sessiz olmak zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Ses duymadım hocam hiç. Tek plaka olduğu için zaten fiziksel olarak daha sessiz olmak zorunda.

Teknik ayrıntılarda ses seviyeleri aynı gözüküyor o kafamı karıştırmıştı.
    Elimde başka bir wd blue 500gb disk var ona baktım o da aynı ses seviyesinde ancak onunla hiç ses sorunu yaşamamıştım o da tek plakmış.
    1001fals 3 plakadan oluşuyormuş bunu da öğrenmiş oldum

Sanırım gönül rahatlığıyla alabilirim. Performans olarak da 1001fals blackden daha iyi gözüküyor.
  • Hayırlı olsun şimdiden
  • Diskle beraber sata 2 veya sata 3 kablo da geliyor mu?
  • Diskle beraber herhangi bir kablo gelmiyor ki buda gayet normal. Anakartın kutu içeriğine dahil bir şey sata kablosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 8 Mayıs 2014; 7:33:33 >
  • Raid 1 yapılarak arşiv için kullanılmasını tavsiye eder misiniz?

www.vatanbilgisayar.com/35-1tb-caviar-blue-sata-30-7200rpm-64mb-cache-harddisk.html

Buradaki açıklamada Raid ortamında kullanılması tavsiye edilmez deniyor.

Ayrıca güncel fiyat 137 TL.
  • Melikşah kullanıcısına yanıt
    Hocam raidin her türlüsüne soğuğum ben açıkçası. Alıp olduğu gibi kullanmak en güzeli oluyor. Depolama ihtiyacına göre bölümlendirmiş adamlar zaten.
  • W.D. HDD WD10EZEX Blue ile WD1003FZEX Black arasında kaldım. Sistemimde SSD yok. Malum HDD hem sistem hem depo olarak kullanacağım. Blue fiyat cazip ama yeni black 60 tl fark var. Kararsız kaldım ne yapmalıyım. Hergün 7/12 saat çalışan 500GB HD502IJ samsung 6 yıl sonra 1tane bad sektör çıktı. Ne zaman gideceği belli değil şansa bırakmadan bir tane alıp sorunsuz devam etmek istiyorum.
  • Ssd alma durumunuz yok mu hocam 240GB ğrünler 300TL ye alınabiliyor. Blue + yakında Ssd güzel olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika inceleme olmuş. Alınası bir ürün.
  • Teşekkürler hocam
  • Ben WD Blue kullanıyorum. Şimdilik memnunum. Ancak ilk başlarda sorun veriyordu. Sürekli windows onarma yapıyordum. Artık vermiyor. Sessiz çalışıyor. Seagate Barracuda ise kendini durduruyor tasarruf için. Siz açınca yeniden çalışmaya başlıyor. 2 ürün de iyi. Bütçenize hangisi daha uygunsa onu seçin.

• Windows kaynaklı bir sorun hocam o Blue' ile alakası yok
  • Güzel inceleme olmuş teşekkür ederim.
  • bunu mu alsam 1TB Barracuda mı alsam kararsız kaldım ya
  • Tesekkurler emegine saglik. Guzel hdd

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.