Şimdi Ara

WD 3,5' 8TB My Book Taşınabilir Disk 816 tl vatan Computer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.335
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.vatanbilgisayar.com/wd-3-5-8tb-my-book-usb3-0-usb2-0-tasinabilir-disk.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6TB olanı daha pahalı :) Kullanmak için fiyat iyi, ihtiyaç varsa değerlendirilebilir. 8TB kullanmak biraz cesaret ister, üstelik adaptörlü.

Paylaşım için teşekkürler.
  • ahmetfx kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ☺️

• 6tb olanını 588e aldım mmarktden ve sonra düşündüm ki ya bozulursa

• NAS olsa guzel olurdu

• ahmetfx kullanıcısına yanıt
    bozulur diyemi cesaret ister reis
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEMATİ

bozulur diyemi cesaret ister reis

Bozulursa neleri kaybettiğini hatırlaman bile bir sene sürer :)
  • hacilar ne arşivi yapiyorsunuz bu aletle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacilar ne arşivi yapiyorsunuz bu aletle
  • arşivcilik bile demode oldu. eskiden ne kasardık, izlediğim dizi-filmleri bile silmezdim arşivde dursun diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatansever Müslüman Türk

hacilar ne arşivi yapiyorsunuz bu aletle

Bende merak ediyorum. Fotoğraf video desen git dropbox google drive a yükle sıkıntı olma ihtimali sıfır. Oyun felan yedeklenmez , program desen yok. Tek 4k film yedeklemek için mantıklı ama bukadar çılgın bir boyutta harddiske gerek var mı oda ayrı.

Hakikaten bunu alanlar neden alıyor cevap verebilir mi ?

• Bu merete sahip insanlar nasil kullaniyor acaba,8 TB doldur doldur bitmez en kaliteli cozunurlugunden film bile arsivlesen baya baya fazla gelir 8tb

• Bu ticari kullanım için.

Fotoğraf, video için ise elalemin sunucularına yüklemiyorum. Kimseye kişisel fotoğraf ve video yüklememeye çalışırım. İnstagram face vs de kullanmıyorum. Whatsapp onuda mecbur kalırsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların usb 3.1 versiyonları çıktı mı acaba?

• Açıkçası ben oyun yedekliyorum, steam backuplarım şu ana kadar 2tb'yi aştı. Oyunlar 40 - 60 GB arası download istiyor, bir daha uğraşmanın manası yok. Kurulu oyunlara da 2tb dar geliyor artık. Ne yazık ki internet kotası, akn falan olduğu için elde olanları daha farklı mevzulara yönlendirebiliyorum.(döküman, video vs gibi) Toplamda 12tb hdd'ye sahibim ancak yekpare 8tb çok riskli benim için(işlerim vs gitmesini göze alamam ki işlerim bile 3 diskte yedekli duruyor), o yüzden 2'liklerle mutluyum. Risk durumunu sallamayanlar için bire bir bu cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GLaDiaC -- 30 Ocak 2018; 11:20:27 >
  • Vatansever Müslüman Türk kullanıcısına yanıt
    oz' O kullanıcısına yanıt
    noyan_ kullanıcısına yanıt
    4 tb anime arşivim var.

Arşivcilik ölmedi ama şuan sadece gerçekten arşiv yapmak isteyenler ve izleyenler yapıyor galiba, bu yüzden biraz azaldı gibi görünüyor bu. Remux filmler 30-40 gb oluyor, bunun bir de seri belgeselleri, dizileri var. Oyun yedekleyenler var. Yanlış hatırlamıyorsam PS4 de harici diskte çalıştırabiliyor oyunları.

• burst madenciliğin de kullanılabilir
  • Ortalama 15gbden FHD 250 civarı filmim vardı, onlar için 6 TB aldım. Sadece arşiv için kasaiçi kullandığım 3.5" WD 2TBlik disklerden 2sini satacağım, bilginize...
  • 820 TL Seagate Backup Plus 8TB STEL8000200 (İndirim çeki ile 762 TL)

https://urun.n11.com/tasinabilir-disk/seagate-backup-plus-8tb-stel8000200-P215499469

N11 60/700 indirimli hesap 2 TL :https://forum.donanimhaber.com/cek-satis-takas-bolumu--114648771-7384
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.