Şimdi Ara

WD 1TB 3.5' Taşınabilir Disk Kullanan var mı? Yorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Western Digital Mybook Essential 1TB 3.5" Taşınabilir Disk (WDBAAF0010HBK-EESN) Siyah

Kullananların önerdiği tavsiyeler var mı ?

WD  1TB 3.5' Taşınabilir Disk Kullanan var mı? Yorum?

• Bu cihazı hepsiburada da gördüm kampanyada şu anda. Ben de almayı düşünüyorum pazartesi sipariş edeceğim. 4 yıldır Seagate harici harddisk kullanıyorum 2 adet. Onlarda herhangi bir sorun yaşamadım, WD'de kalitelidir kullanan arkadaşlarım hiçbir sorun yaşamadılar. Ancak Firewire ve E-Sata yok, benim anakartım bunları desteklemediği için dezavantaj değil, siz E-sata kullanmayı düşünüyorsanız başka ürünler daha uygun olur.

Ne işe yarıyor bu E-SATA
    "Flying is the second greatest thrill known to man. Landing is the first!" Allen KLEIN
  • Evet usb'ye göre 2-3 kat hızlı (bağlı cihazlara göre değişir) bir aktarım olur.Ancak e-sata kullananlar genelde usb gibi istediğin an takıp çıkaramadıklarını söylüyorlar.Yani pc açıkken e-satadan bağlantı yapılırsa cihazın görünmediğini okudum baya bir yerde.

E-sata'lı disk kullanan bir arkadaş yorum yaparsa daha yerinde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 6 Mart 2010; 18:16:28 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.