|
Bu şekilde depolama yapan var mı? Bazı taşınabil disklerin fiyatı, normal 3.5 inç'liklere oranla daha ekonomik oluyor. Tabi RPM'leri ve hızları biraz daha düşük ama amaç depolama olduğu için pratikte çok etkilemez diye düşünüyorum artık. Hdd sektörü globalde nasıl bilemiyorum ama ülkemizde bitmiş gibi bir halde. Stok az, fiyatları çok çok yüksek. Düşük olan modellerin yenilenmiş olup olmadıkları, çalışıp çalışmadıkları belli değil. Bir farklı bir hdd aldım sıfır, çalışmadı. ilk defa bir elektronik ürünü çalışmıyor diye iade ettim. Beklettikçe artışları adım adım izliyorum. Olmadı bu tarz bir yöntem deneyim dedim, taşınabilir alıp kasasından çıkarıp pc takayım diye. Daha uyguna geliyor ama hiç denemedim bunu daha önce. Sizce bu şekilde kutulu alıp içini çıkartıp pcde dahili kullanmak mantıklı mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 10 Temmuz 2023; 18:35:4 > |
|
-Başlamak için mükemmel olmak zorunda değilsin ama mükemmel olmak için başlamak zorundasın. //-Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer. İçsen de tükenir içmesen de. Bu yüzden, hayattan tat almaya bak. Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da.
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı