Şimdi Ara

WC ISLETMECILIGI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merkezi bir yerdeki wc satilikmis.Aylik geliride en az 7000 liraymis.Ancak cevreme bahsettigimde hepsi benimle alay etti.
    Birde size sorayim dedim.

• 17 bin + prim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neresi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim 7 bin lira geliri var madem neden satılık 1 trilyon borcuda olsa o miktarla kapanır.
  • Orayı bilemem ama bu otogarlardaki wc işletmeciliğinde baya para var ihale ile felan alıyorlar ama mafya el atmıştır oralara
  • bakırköy meydanda bi tane var 1,5 tl alıyo tuvalette akvaryum falan var
  • İşlek yerse aşırı para var.arada bir ihaleye çıkıyo trilyonları görüyo teklif.wc deyip geçmeyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EV ICIN SALON TIPI KLIMA
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7000 bin tl gelir varsa
    çalışmaktan utanıyorsan 1 kişi tut aylık 1,5 bin TL ye 7000-1,500=5,500 oda iyi para
  • quote:

Orijinalden alıntı: Botres Tr

7000 bin tl gelir varsa
    çalışmaktan utanıyorsan 1 kişi tut aylık 1,5 bin TL ye 7000-1,500=5,500 oda iyi para

Aynen öyle yapmayi düsünüyorum.
    Ögrenciler bile part-time calisabilir.
  • Benim en sınır olduğum şey, cami öerin tuvaletınden ücret alınması. Camileri zaten para yuvası yapmışlar, ben sıkışığım namaz kılıcam öncesimde wc gitmek istiyorum para istiyorlar, kabga etmıstım 3-5 sefer. Utanmasalar abdest içinde para alırlar.

Ciddi soruyorum, avrupada veya başka bır ülkede, klisede veya başka bir ibadet yerinde böyle para alan varmıdır?

• 7 bin nerdeyse 3 memur maaşı çok iyi para

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşler nasıl?Boktan

• Sıçmak bile parayla olur oldu.
    Yapılacak İş değil. Kız ile tanışıyorsun. Ne İş yapıyorsun diye kız sana sorduğunda tuvalet işletiyorum mu diyeceksin?
    Yaşlı olsan hadi neyse de.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartOfBonnie

Sıçmak bile parayla olur oldu.
    Yapılacak İş değil. Kız ile tanışıyorsun. Ne İş yapıyorsun diye kız sana sorduğunda tuvalet işletiyorum mu diyeceksin?

Sonra yanında bir de kazandığı parayı eklerse kız öyle bir yanaşır ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

quote:

Hocam fazla kazandırmaz.
    7 bin lira filan hayal. Oranın elektriği , suyu, temizliği, musluk sabun işleri vs. Bir de sabah namazından saat 11 e kadar orada milletin işini halletmesini bekliyorsun.
    Valla isterse 10.000 lira kazandırsın Ben yapmam. Ama emekli isen yanına bir kaç kişi toplar beklersin.

Ayrıca sana kalacak maksimum para 3.000 tl olur. Hatta bu kadar bile olmaz.

• 7 milyar dan fazla kazandıracak ne iş bulmuş da satıyorlar

• quote:

quote:

quote:

Hocam fazla kazandırmaz.
    7 bin lira filan hayal. Oranın elektriği , suyu, temizliği, musluk sabun işleri vs. Bir de sabah namazından saat 11 e kadar orada milletin işini halletmesini bekliyorsun.
    Valla isterse 10.000 lira kazandırsın Ben yapmam. Ama emekli isen yanına bir kaç kişi toplar beklersin.

Suyu yagmur suyu aritilip,depolanarak halledilmis.Elektrik günes paneliyle Elektrik depolanarak halledilmis.Bahsettigim 7000 tl masraftan sonra kalan para.Tek Problem en az iki calisaniniza ödeyeceginiz para.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elk.De

quote:

quote:

quote:

Hocam fazla kazandırmaz.

Suyu yagmur suyu aritilip,depolanarak halledilmis.Elektrik günes paneliyle Elektrik depolanarak halledilmis.Bahsettigim 7000 tl masraftan sonra kalan para.Tek Problem en az iki calisaniniza ödeyeceginiz para.

Bence uğraşma.
    Ama bir meslek sahibi değilsen düşünülebilir.

• ankara otogar kadar işlek olucaksa gir ihaleye yoksa uğraşmana değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Benim en sınır olduğum şey, cami öerin tuvaletınden ücret alınması. Camileri zaten para yuvası yapmışlar, ben sıkışığım namaz kılıcam öncesimde wc gitmek istiyorum para istiyorlar, kabga etmıstım 3-5 sefer. Utanmasalar abdest içinde para alırlar.

Ciddi soruyorum, avrupada veya başka bır ülkede, klisede veya başka bir ibadet yerinde böyle para alan varmıdır?

Hocam adamlar bekliyor onlarada yazık.
    birde beleş olan tuvaletler çok pis oluyor.
    para verilenler temiz oluyor bizim milletimiz böyle malesef tuvalet kültürü 0
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.