Şimdi Ara

wax nedir ne işe yarar kullanımı nasıldır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
4
Favori
142.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sakız surun daha guzel yeni yeni dusuyor piyasaya boyle ele alinca sünüyor....kalite yerlerde var...
  • Saçlarım enteresandır, şekil vermede sorun yaşarım sürekli. O yüzden şu japon pazarı denen yerde satılan wax lardan aldım, 3 lira verdim, memnunum...
  • Hobby mi hobi mi ne onun vaxını aldım pembe olanından 1 saat geçmeden bozuluyor saç. Hiç bir işe yaramıyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: painscream93

Hobby mi hobi mi ne onun vaxını aldım pembe olanından 1 saat geçmeden bozuluyor saç. Hiç bir işe yaramıyor yani.

fonexin ıslak olanınndan bahsediyorsun sanırım.En güzeli mat bide onu dene
  • Hayır. Hobby styling wax. Pembe kutu. Parlaklık ve kolay şekillendirme yazıyor üzerinde.
  • Osis hmm.
  • Arkadaşlar hafif dalgalı saç için (saçım uçtan dalgalı, uzadıkça uçları kıvrılıyor ve dalgalanıyor) hangi Osis'i önerirsiniz? Şöyle tutsun ve parlak göstermesin? Saçım kısa değil, çok uzun da değil gür bir görüntüsü var.
  • Egosun waxını almıştım 1 ay önce 8 tl ye gayette güzel tavsiye ederim alacaklara
  • eline nohut tanesi kadar alırsın. parmaklarına yayarsın onu. fazla sürersen kafanda sakız gibi bişi oluşur. cok az kullanacaksın. jöle gibi yaymayacaksın. saçlara iyice yedireceksin. zaten güçlü şekiller verebilirsin saçına. işin bitince zaten kuru ve şekil almış bi görüntü oluyor. akşamdan saçları yıkamayı unutma..
  • BONhair denen WAX buldum siyah kutulu .. hayatımın saç şekillendiricisini buldum resmen.. çok yumuşak.. rahatça elimde eriyo ve şekil vermekte zorlanmyıorum
  • Mesajım bulunsun.
  • arkadaşlar ben wax kullanmaya karar verdım kozmetikçiye gittim kalitelisini istedim bana gri kutuda bişe verdi uzerinde DAX SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİ WAX MAXİMUM HOLD yazıyor
    şimdi bu bana verdiği dax mı vax mı anlamadım dax saçtan kolay arınmıyo bildiğim kadarıyla yardımcı olursanız sevinirim
    ürün linkte var bakabilirsiniz

http://www.vimjo.com/urun/dax-hair-wax-sac-sekillendirici-wax-99-gr.aspx
  • arkadaş ne arıyorsam bu sitede buluyorum :)
  • yarın osis arayacağım
  • Axe Hair messy kullaniyorum memnunum, sampuan ile gecmez mi bu axe dark temptation kullaniyorum sampuan olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dax al alcaksan birde daxın şampuanı var onuda al yoksa kolay kolay geçmez
  • beyler benim anlamadıgım bişey var bu wax egos var bende saclarım bıraz uzun bu uzun saclarda nasıl kullanılacak suya ile olmaz demiş bazı arkadaslar bu nasıl ericek o zaman cnku biraz koyu krem gibi ? ben su ile kullanıyorum genelde ? tam nasıl kullancaz bunu anlatabılırmısınız :D elimize alıp fon mu tutcaz
  • daha bügün aldım waxı çok ilginç bişey jöleden daha ii
  • Arkadaşlar merhaba konu önce açılmış ama ben tekrardan açmamak için buradan yazmak istedim.
    Axe veya Elidor'un wax nasıl sizce iyimi kullanan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necoti

Arkadaşlar merhaba konu önce açılmış ama ben tekrardan açmamak için buradan yazmak istedim.
    Axe veya Elidor'un wax nasıl sizce iyimi kullanan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim teşekkürler..

çok güzel
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.