Şimdi Ara

wax nedir ne işe yarar kullanımı nasıldır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
4
Favori
142.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Dx

saçları uzun olmayan kısa olanlar için hangi dax i önerirsiniz?

Uzun-kısa saç fark etmez. Sadece saçın boyutuna göre süreceğiniz dax miktarı farklılık gösterir. Önce fön tarağı vb. yardımıyla saçınızı şekillendirin, daha sonra dax sürün.

quote:

dax ın saç dökülmesine yol açtığı söyleniyor. doğrumudur ? osiste böyle bişey varmı acaba ?

Dax saç döküyor evet, ama fazla değil. Dax yapışkan bir madde olduğu için, fön sonrasında kırılan saçları direk parmağınıza yapıştırıyor. Fazla sürmezseniz ve saçınızı gün içinde yıkarsanız sorun olmayacaktır. Osis dax'a göre daha az zararlı. Hiç zararlı değil de diyemem, her kimyasal ürünün saça zararı vardır. Fakat saç dökecek, kel bırakacak kadar değil. Jole vb. ürünlerden daha az zararlı olduğu bir gerçek. Zaten saça sürülen Osis, Dax miktarı fazla değildir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Wave and groom marka olan kırmızılı kutudan kulanıodum senelerdır ancak 1 senedır osıs kulanıyorum cok daha memnunm. Wave and groom sacı kütük gıbı yapıyor. ve osıse gore daha cok sac dokuyor. tavsıyem osıs mess up

osis marka urunlerı kuafor salonlarında bulabılırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 7 Ekim 2008; 0:34:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Love You My Angel

http://www.parfummarketim.com/pinfo.asp?pid=443

bu ürün daha cok bayanlar ıcındır. veya uzun saclara sahıp kısıler ıcın . normal bır saca uygulandıgında ıyı sonuc elde edılmez.
  • dax değil wax kullanın

dax sactan yıkamakla çıkmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leite

dax değil wax kullanın

dax sactan yıkamakla çıkmıyor

daxların özel şampuanları var zaten onları kullanın...bende osis mess up kullanıyorum..memnunum ama o fiyatı yokmu işte..
  • merhaba arkadaşlar

benim saçlarım sıkı ve gür bu yüzden istediğim şekli pek veremiyorum (jölelerle), acaba wax kullansam daha iyi şekil verebilir miyim ?
  • yaw biz bunu hentbol topu elimize yapışsın diye kullanıyoruz....millet saçına sürüyo.....
  • ben bunun DAX olarak bılıorum

özellıklerı benım bıldıgım :D

--- Saçı parlatmaaz Kolay ve duzgun şekıl verırı

--- özel sampuan ını dduymaddım saçından Duzgun yıkama sonucu cıkar ama cok yogun bişe

--- uzun lafın kısası Krem gıbı bırsey YESIL OLANI Tavsıyem
  • arkadaşlar daha önce osis mess up kullandım çok memnun kaldım saçtan kolay arınıyor.. İnternette sadece bu adreste varhttp://www.parfummarketim.com/pinfo.asp?pid=439 daha önce kuaförden almıştım bu sitede gerçekten ucuz ve hızlı gönderiyorlar ben tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: beşiktaşlı emre

merhaba arkadaşlar

benim saçlarım sıkı ve gür bu yüzden istediğim şekli pek veremiyorum (jölelerle), acaba wax kullansam daha iyi şekil verebilir miyim ?

Benim durumumdasın kardeşim ben kullandım,gayet güzel.Şekil de veriyor,jöle gibi yapış yapış olmuyor,saçların jöledeki gibi fazla göze batmıyor.Çeşitleri var biraz parlak gösterenler filan.Ben mat ve sert olanını kullanıyorum.Yani kolay şekil aldırıyor ama parlamıyor...
  • Buda tamamen organik doğal mum gibi bi şekillendirici, doğal görünüm veriyor. Parlak ve tutucu değildir. Saçınızı yıkamadan yatabilirsiniz

http://www.dogatek.com.tr/kozmetik/bakim_men_urunler.html
  • okuduğum yorumlara bakarak ve can sıkıntısından osis mess up ürününü aldım. güzel ambalajlı, kaliteli bir ürün. beklentim saçlarımı yumuşak tutan ancak şeklini korumasını sağlayabilecek ve kuru gösterecek bir şekillendiriciydi. ilk kullanımımda beklediğimi alamadım. kuru göstermesi dışında jöleden bir farkı olmadığını düşünüyorum.

saçlarım kısa, uygulamadan önce herhangi bir işlem yapmadım. jöleyle kıyas yaparsak, jöle miktarının yarısı kadar osis kullandım diyebilirim. kullanmadan önce yapmam gereken başka birşey mi vardı?, yoksa osis diye diye göklere çıkartılan ürünün tek olayı kuru göstermesi mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kayake

okuduğum yorumlara bakarak ve can sıkıntısından osis mess up ürününü aldım. güzel ambalajlı, kaliteli bir ürün. beklentim saçlarımı yumuşak tutan ancak şeklini korumasını sağlayabilecek ve kuru gösterecek bir şekillendiriciydi. ilk kullanımımda beklediğimi alamadım. kuru göstermesi dışında jöleden bir farkı olmadığını düşünüyorum.

saçlarım kısa, uygulamadan önce herhangi bir işlem yapmadım. jöleyle kıyas yaparsak, jöle miktarının yarısı kadar osis kullandım diyebilirim. kullanmadan önce yapmam gereken başka birşey mi vardı?, yoksa osis diye diye göklere çıkartılan ürünün tek olayı kuru göstermesi mi?

önce fön çekip dene farkı hisset :)
  • fön çekmekten kasıt saç kurutma makinesini kafama tutmak mı?

kusura bakma pek anlamıyorum bu tabirlerden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kayake

fön çekmekten kasıt saç kurutma makinesini kafama tutmak mı?

kusura bakma pek anlamıyorum bu tabirlerden.

evet ;) fön makinesi bi elindeyken tarakla şekil vermek ;) en azından ben öyle yapıyorum =)
  • bazı arkadaşlar osis mess up kullanmasını bilmiyor heralde. ben de tam bilmiyrum ama tabıdığım iyi bir kuaföre sordum şöyle dedi...:
    ilk önce fön
    daha sonra avucun içine yayıp saçınızı hafiften sürüyorsunuz arkadaşlar.sonra parmaklarınızla istediğiniz bölgelere şekil veriyorsunuz.
    osis saçlara diğerleri kadar zarar vermiyor. kaşındrımyor ve her akşam yıkamanıza gerek yok osis i...
    ama diğerlerinde yıkamak gerekebilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wehby

yaw biz bunu hentbol topu elimize yapışsın diye kullanıyoruz....millet saçına sürüyo.....

• wax ya en iyisi
  • Bende Geçen Osis Mess Up Aldım Saçlarım Uzun Hiç Tutucu Değil Gittim 30 lira Bayıldım Uzun Saç İçin Hangi Osis mat Göstericek Gene Parlak Değil Bir Yardım Edebilirmisiniz Arkadaşlar
  • arkadaşlar ben wax aldım ama hiç iyi tutmuyo üzerini iyice okuyunca wax parlatıcı yazdıgını gördüm bu ürün hakkında bilgi verirmisiniz bunlada saçıma bişeler yapa bilirmiyim not: saçlarım normalden biraz uzun ne önerirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.