quote:Orijinalden alıntı: asdadd48 quote:Orijinalden alıntı: MoonDeath Evet kullanma . Ne zararı var? saç dökme vs vs. Kel kalma limon filan sür. Olmadı arada sür.
quote:Orijinalden alıntı: MoonDeath quote:Orijinalden alıntı: asdadd48 quote:Orijinalden alıntı: MoonDeath Evet kullanma . Ne zararı var? saç dökme vs vs. Kel kalma limon filan sür. Olmadı arada sür. Saçımın köklerine değdirmediğimi söyledim? Bu yüzden saç dökmesi yapacağını sanmıyorum
quote:Orijinalden alıntı: asdadd48 quote:Orijinalden alıntı: MoonDeath quote:Orijinalden alıntı: asdadd48 quote:Orijinalden alıntı: MoonDeath Evet kullanma . Ne zararı var? saç dökme vs vs. Kel kalma limon filan sür. Olmadı arada sür. Saçımın köklerine değdirmediğimi söyledim? Bu yüzden saç dökmesi yapacağını sanmıyorum Zaten saç köküne niye süreceksinki waxi ? uçlarını süreceksin .
quote:Orijinalden alıntı: MoonDeath quote:Orijinalden alıntı: asdadd48 quote:Orijinalden alıntı: MoonDeath quote:Orijinalden alıntı: asdadd48 quote:Orijinalden alıntı: MoonDeath Evet kullanma . Ne zararı var? saç dökme vs vs. Kel kalma limon filan sür. Olmadı arada sür. Saçımın köklerine değdirmediğimi söyledim? Bu yüzden saç dökmesi yapacağını sanmıyorum Zaten saç köküne niye süreceksinki waxi ? uçlarını süreceksin . Saç ürünlerinin köklere değmeden kullanılmasının zararı olmadığını duymuştum
quote:Orijinalden alıntı: asdadd48 quote:Orijinalden alıntı: MoonDeath quote:Orijinalden alıntı: asdadd48 quote:Orijinalden alıntı: MoonDeath quote:Orijinalden alıntı: asdadd48 quote:Orijinalden alıntı: MoonDeath Evet kullanma . Ne zararı var? saç dökme vs vs. Kel kalma limon filan sür. Olmadı arada sür. Saçımın köklerine değdirmediğimi söyledim? Bu yüzden saç dökmesi yapacağını sanmıyorum Zaten saç köküne niye süreceksinki waxi ? uçlarını süreceksin . Saç ürünlerinin köklere değmeden kullanılmasının zararı olmadığını duymuştum up olsun