Şimdi Ara

Wave Ve Wave II İçin Android Kurma Rehberi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.027
Cevap
13
Favori
108.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yardımınıza ihtiyacım var wave 2 ye android kurdum 2 gün sorunsuz kullandım fakat telefonun şarjı tamamen bitmiş gece ben uyurken ve telefon şu anda şarj alıp başlamıyor sürekli mavi çerçeveli kırmızı wave yazısı gelip gidiyor , download moda almak istiyorum o da olmuyor download mode simgesi gelip gidiyor buna bir çözüm öneriniz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydın83

yardımınıza ihtiyacım var wave 2 ye android kurdum 2 gün sorunsuz kullandım fakat telefonun şarjı tamamen bitmiş gece ben uyurken ve telefon şu anda şarj alıp başlamıyor sürekli mavi çerçeveli kırmızı wave yazısı gelip gidiyor , download moda almak istiyorum o da olmuyor download mode simgesi gelip gidiyor buna bir çözüm öneriniz varmı

Bu android romunu mu kurdunuz? Eğer öyleyse bataryayı çıkarın, kapatma tuşuna 5 er saniye 3-4 kez basın. Sonra bataryayı takıp kapatma tuşuna basarak badayı açın
  • bu sürümü kurmadım 4.4 kit kat cynogenmod kurdum yani nand sürüm şu anda bada hiç yok telefonumda en azından download mod başlasa düzelteceğim ilginiz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydın83

bu sürümü kurmadım 4.4 kit kat cynogenmod kurdum yani nand sürüm şu anda bada hiç yok telefonumda en azından download mod başlasa düzelteceğim ilginiz için teşekkürler

Tahmin etmiştim. Ne yazık ki pek yardım edemeyeceğim çünkü o sürüme hakim değilim. Zaten o sürümün sadece SD versiyonunu kurmuştum, nand olarak kurmam bunun gibi sıkıntılar çıktığında ortada kalırım. Bu yüzden sadece bu sürümün kurulumunu anlattım zaten. Ama size önerim bataryayı 1 saat felan şarjda bırakın sonra çıkarıp tekrar takın.
  • ya bende gps konum var diye cazip geldi kurdum Eğer şarjı sıfırlayana kadar bırakmasam sorun olmayacaktı fakat tel enerjiyi sonuna kadar tükettiği için ilk açılışı sağlayamıyor diye düşünüyorum bataryayı başka bir yerde şarj edip sonra telefona taksam bir ihtimal sonuç alırım diye düşünüyorum şimdi sizin önerinizi deneyeceğim şarja taktığım anda dediğim gibi sürekli olarak açılırmış gibi olup kırmızı mavi wave yazısı yanıyor sönüyor :( bakalım bir saat dursun öyle
  • Benim bildiğim gps çalışmıyor hiçbir sürümde? Acaba ağ üzerinden konum bulmayı mı diyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğiniz gibi olabilir denemedim sadece özelliklerde 3g görüntülü görüşme hariç herşey tamam yazdığı için kurdum fakat olmadı işte tam anlamıyla final sürüm gelmedikçe sıkıntı sizinkini kuracağım eğer telefonu çalıştırabilirsem yani iki günde telefon ateş gibi ısınarak ve 3- 4 saat şarj süreleri ile kullandım
  • PeerNet* kullanıcısına yanıt
    hocam merhabalar.
    dosyaları yükledim. fakat bu kısma gelince :
    Not: Dosya atma işleminde önemli olan şey arşiv dosyasını çıkartmadan atmanız. Yani direk .rar uzantılı olarak atacaksınız.

Evet, çoğu şeyi hallettik az kaldı bitmesine. Şimdi telefonu kapatın, daha sonra menü tuşunun yanındaki arama cevaplama ve arama kapatma tuşlarına uzun süre basılı tutun. Ekrana kırmızı yazılar gelecek daha sonra badadroid logosu gözükecek. En sonunda recovery mod açılacak.

bende badadroid yazısı açılmadı , yerine kırmızı yazı ile ;
    FOTA OUTPUT ENABLED
    --BL3 Dload Mode & bTerm --
    çıktı.
    ne yapmalıyım.
    teşekkürler
  • 4.4 yüklü bende ram nasıl arttırılıyor yardımcı olabilirmisiniz ?
    zendrokat 4.4 yüklemek isteyen varsa yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: seastar76

hocam merhabalar.
    dosyaları yükledim. fakat bu kısma gelince :
    Not: Dosya atma işleminde önemli olan şey arşiv dosyasını çıkartmadan atmanız. Yani direk .rar uzantılı olarak atacaksınız.

Evet, çoğu şeyi hallettik az kaldı bitmesine. Şimdi telefonu kapatın, daha sonra menü tuşunun yanındaki arama cevaplama ve arama kapatma tuşlarına uzun süre basılı tutun. Ekrana kırmızı yazılar gelecek daha sonra badadroid logosu gözükecek. En sonunda recovery mod açılacak.

bende badadroid yazısı açılmadı , yerine kırmızı yazı ile ;
    FOTA OUTPUT ENABLED
    --BL3 Dload Mode & bTerm --
    çıktı.
    ne yapmalıyım.
    teşekkürler

yukarıda yazmıştım, basarken tuşların en uç kısımlarına basın. En dışarı doğru olan yerlere

• dediğiniz gibi yaptım...resimdeki yerde takılıp kaldı...
     Wave Ve Wave II İçin Android Kurma Rehberi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

dediğiniz gibi yaptım...resimdeki yerde takılıp kaldı...
     Wave Ve Wave II İçin Android Kurma Rehberi

Orada takılıyorsa sorun kerneldedir yani zImage dosyasında. Telefonu bada olarak açın ve zImage dosyasını silip tekrar atın.

maalesef değişmiyor...
    zaten bada dan başka açılmıyor ki
  • seastar76 kullanıcısına yanıt
    orada kalıyorsa mutlaka zImage dosyasından olmalı. Telefon hafızasına ve hafıza kartına birlikte atın zImage dosyasını bakalım değişecek mi?
    ne zamandır aradığımı buldum çok teşekkür ederim
  • ne yaptıysam olmuyor((

• quote:

Orijinalden alıntı: La_tahzen

ne zamandır aradığımı buldum çok teşekkür ederim

rica ederim hocam

Seastar hocam, baştan kurulum yapmayı dene. Olmadı badayı tekrardan kur ve öyle dene.

• Doktor bey,
    rica etsem reçetemi yazarmısınız?
    Çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seastar76 -- 18 Aralık 2013; 11:51:34 >
  • güzel bir çalışma Bir çok Badazedeyi kurtaracaktır.Emeğinize saygılar...
  • quote:

Doktor bey,
    rica etsem reçetemi yazarmısınız?
    Çok teşekkürler

hocam ne diyeyim bilmiyorum Her şeyi baştan adım adım yapın. Kurulması lazım, zImage dosyasında problem var sizde, başka zImage yollarım olmadı

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.