Şimdi Ara

Wave Ve Wave II İçin Android Kurma Rehberi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
13
Favori
108.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smt_10

birsey daha sorucam . Telefon hafızasına cm.10.2 ile birlikde zımage atıyoruz kurulumdan sonra zımage yı silip tekrar atıyoruz degılmı ben yanlıs anlamamısım orda

Eğer Wave II kullanıyorsanız evet öyle. Çünkü kurulum sırasında arşiv içindeki zImage dosyası indirdiğiniz zImage dosyasının üzerine yazıyor bu yüzden sanki arşiv dosyasının içindeki zImage varmış gibi oluyor. Bunu düzeltmek için kurulumdan sonra zImageyi silip indirdiğiniz zImage dosyasını atın.
  • telefona kurdum calıstı ama facebook acılmasında sıkıntı oluyor ınstıgram la sekronıze olmuyor face acılmıyor bunu sebebı nedır acaba ?
  • Nova Launcher Prime'ın apksını nerden bulabılırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smt_10

Nova Launcher Prime'ın apksını nerden bulabılırım ?

http://lmgtfy.com/?q=nova+launcher+prime+apk
  • Selam adım adım uyguldım fakat recovery moda bir türlü geçemedim wave1 için problem nedir zimage'ı hem tele hemde sdkarta attım sildim tekrar yükledim değişmedi alternatif buton denedim yine recovery moda geçemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ditzel

Selam adım adım uyguldım fakat recovery moda bir türlü geçemedim wave1 için problem nedir zimage'ı hem tele hemde sdkarta attım sildim tekrar yükledim değişmedi alternatif buton denedim yine recovery moda geçemedim

fota ve boot dosyalarını tekrar atın öyle deneyin
  • Benim rom surekli cokuyor arkadaslar. T'nin surumu var anlamadim gitti. Hersey iyi guzel bada ya geciyorum romu acmaya kalkinca cyanogen ekraninda kaliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Benim rom surekli cokuyor arkadaslar. T'nin surumu var anlamadim gitti. Hersey iyi guzel bada ya geciyorum romu acmaya kalkinca cyanogen ekraninda kaliyor.

Hocam T'nin romları sıkıntılı biraz bildiğiniz gibi. Özellikle SD rom daha kötü, bence Volkun sürümüne geçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

Benim rom surekli cokuyor arkadaslar. T'nin surumu var anlamadim gitti. Hersey iyi guzel bada ya geciyorum romu acmaya kalkinca cyanogen ekraninda kaliyor.

Hocam T'nin romları sıkıntılı biraz bildiğiniz gibi. Özellikle SD rom daha kötü, bence Volkun sürümüne geçin

Volk'un rom o kadar seri değil tıkanıyor ram olmayınca şu anda o kurulu ama T nin romları hem daha seri hemde ram daha fazla ama onda da bu sorun var nand kurucam ama yarı yolda bırakır diye kurmuyorum.

• quote:

quote:

quote:

Volk'un rom o kadar seri değil tıkanıyor ram olmayınca şu anda o kurulu ama T nin romları hem daha seri hemde ram daha fazla ama onda da bu sorun var nand kurucam ama yarı yolda bırakır diye kurmuyorum.

kesinlikle kurma, yarı yolda kalma ihtimali çok yüksek. Ayrıca SD sürüm bana pek seri gelmedi nedense, çok takılıyordu

• PeerNet* kullanıcısına yanıt
    ben daha önce denedim oldu. fakat kapatınca tekrar bada olarak açıldı. telefona reset atıp tekrar denedim. bu sefer kırmızı ekran geldi ve tıkandı. ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guven_kuru

ben daha önce denedim oldu. fakat kapatınca tekrar bada olarak açıldı. telefona reset atıp tekrar denedim. bu sefer kırmızı ekran geldi ve tıkandı. ne yapmam lazım?

Jumpout 0x22 de kalıyorsa zImage dosyasında problem var demektir. zImage dosyasını silip tekrar atın
    hocam oldu. çok teşekkürler.
  • guven_kuru G kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam
    yalnız hocam son bi sıkıntım daha var.sim karttaki isimleri göremiyorum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: guven_kuru

yalnız hocam son bi sıkıntım daha var.sim karttaki isimleri göremiyorum :/

İlk önce badaya geçin. Ayarlardan rehbere girip kişileri hafıza kartına yedekleyin. Daha sonra androide geçin rehbere girin ve kişileri hafıza kartından alın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kesinlikle kurma, yarı yolda kalma ihtimali çok yüksek. Ayrıca SD sürüm bana pek seri gelmedi nedense, çok takılıyordu

Bende de kasmalar olmuştu son ROM'da ama hafıza kartından 4gb ayırdığım için miş 2gb ayırınca kasma sorunu olmadı ama dediğim gibi kapatıp bada'ya geçiyorum daha sonra tekrar açmaya çalıştığımda açılmıyor. Ayrıca şu sms lerin ilk iki harfini göstermemesi de nand kurmaya engel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 1 Ocak 2014; 18:20:04 >

• Yakında Tigrouzen'in Zendrokat (4.4.2) Romunun kurulumunu anlatacağım, gerçekten güzel rom olmuş çok seri ve ram miktarı fazla
  • Siz bir suredir deniyorsunuz sanirim stabilitesi nasil final surum mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: camokan

Siz bir suredir deniyorsunuz sanirim stabilitesi nasil final surum mu?

Baya iyi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.