Şimdi Ara

wav. uzantılı dosyalar hakkında yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben mepeüçü wav'a çeviriyorum ancak aşırı büyük yer kaplıyor. 40 mbyt falan. ben bu müziği nasıl küçültebilirim. slayt slowda kullanacağımda onun için soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_wind -- 20 Aralık 2005 13:12:26 >

• "wav" formatı seslerin sıkıştırılmamış halleridir. bu yüzden çok yer kaplarlar...
    mp3 zaten sıkıştırılmış formattır.. ayreten powerpointte mp3 dosyalarını direk
    olarak kullanabilirsin ses olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

"wav" formatı seslerin sıkıştırılmamış halleridir. bu yüzden çok yer kaplarlar...

dostum kabul etmiyorki power paint,

birde bazı wav sesleri var bende onların boyutu kısa yani çok az yer kaplıyor bunlar nasıl oluyor
  • arkadaşim konunun yeri burasi deil
    ikincisi mepeüç ne slayt slow ne onlari açiklarsan ha unutmadan power paint onuda yaziver bi zahmet
  • sox gui programını kullanabilirsin.bir şarkıyı ortalama olarak wav şeklinde 2-3 mb yapıyor.
  • Dosyaların boyutunu ses kalitesini düşürerek küçültebilirsin bunun için ses kaydedicisi bile işini görür
    - wav uzantılı dosyanı ses kaydedicisinde aç
    - Dosya menüsünden farklı kaydet i tıkla
    - Açılan pencerenin en altında biçinm yazan bölümün sonunda değiştir diye bir buton olacak onu tıkla
    - açılan penceredeki menülerde kayıt edeceğin dosyanın sn cinsinden ne kadar yer kaplıyacağı yazıyor
    - senin için uygun olanı seç
    Kolay GElsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonix

sox gui programını kullanabilirsin.bir şarkıyı ortalama olarak wav şeklinde 2-3 mb yapıyor.

dostum inşallah bulurum tşk ederim.

üsteki arkadaşımızda yorum yapmaktan yardımcı olmaya zaman bulamadı galiba. söylediğin kelimeler yazılmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmanihat

quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

"wav" formatı seslerin sıkıştırılmamış halleridir. bu yüzden çok yer kaplarlar...

dostum kabul etmiyorki power paint,

birde bazı wav sesleri var bende onların boyutu kısa yani çok az yer kaplıyor bunlar nasıl oluyor

kabul eder etmez olur mu?! sırf senin için denedim ve kabul etti..

bazı wavlar soundrec32 ile çevrildi ise mp3'e bayağı küçük boyutlu olmasına rağmen yine de mp3 formatındadırlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.