Şimdi Ara

wav dosyası oluşturma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normal mesela klip çalarken windows ses kaydedicisi ile kaydediyorum 8.000 khz 8 bit stereo ile dosya boyutu ufak 1 mb geçmiyor ama ses kalitesi yok ama 44.100 khz 16 bit stereo yaptığım zaman dosya boyutu feci şekilde artıyor bunu nasıl düzeltirim az yer kaplasın ama ses te kaliteli olsun (çok şeymi istiyorum)

• nokianın multimedia conventer programı 1 mb lık dosyayı kalite kayıb ettirmeden 100kb a indiriyor 17 mb lık bir program netten indirebilirsin kendi sayfasından
  • waw yaptıtan sonra mp3 e çevir decem ama topic i mobil de açtığına göre waw ı cep telefonu için kullanıcaksın...
    en ideal ölçüyü kaliteyi kademe kademe arttırarak her birini telden dinleyerek kendin bulabilirisin...
  • infinite ama o program waw ı amr ye çeviriyo ...
  • dediğin gibi kalite yi artırıyorum ses çok farkediyor ama boyutta...
    Teşekkürler herkese bir deneyelim bakalım gerçi daha önceki topiclerde okumuştum Nokia multimedia converteri ama kalite kaybı yaşattığını yazmışlardı birde ben deneyeyim bakayım
  • ewt amr ye çeviriyor bilgisayarda kullanacak isen sound forge 8.0 diyorum
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by infinite</i>
    <br />nokianın multimedia conventer programı 1 mb lık dosyayı kalite kayıb ettirmeden 100kb a indiriyor 17 mb lık bir program netten indirebilirsin kendi sayfasından
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    kalite ölçütlerimiz hiç uymuyor demek :) kalitesinde kulakla duyulur bir düşüş kaçınılmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    php uzantılı dosya oluşturmak
    18 yıl önce açıldı
    assets uzantılı dosya açma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet amr ie wavı yada mp3 kıyaslamamak lazım heleki 6600 gibi mono çıkışlı bi telefonda çalıcaksan amr yi.pc suite de wav yapıyormuş ama neyi bilmiyorum kuramadım bi türlü[bwlng].bide yanılmıyosam cool edit pro yapıyordu o işi.eskiden windacla yapardık cd den wav a convert işini ama kaldımı o artık bilmiyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.