|
watchOS 10, Apple Watch'un en büyük güncellemesi olacak
-
-
Daha tema yüklenmiyor bildiğin 3. Parti uygulama yükleyip uygulamayı açık bırakmaya tema yükleme diyorlar Apple Watch 1 de var 8de var elimde ikiside aynı işi yapıyor gram farklılığı yok moto360 vardı bataryası öldü deli gibi temalar yüklüyodum zamanında
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Es mejor caminar solo que con una multitud en la dirección equivocada. -
Mecazi olarak Android için ölür öldürürüm, iPhone'dan nefret ederim ama Apple Watch'dan başka akıllı saat yok.
Batarya diye ağlayanlara bakmayın, iPhone kullanıyorsanız alıp kullanın.
Eğer bir gün Apple Watch Android'de çalışır hale gelirse o elma dükkanının önünde geceden kuyruğa girerim.
_____________________________ -
Yerinde bir karar olur çünkü her türlü geliştirmeyi her platforma getirdiler ancak watch 5 den itibaren her seride aynı özellikler mevcut zaten şahsen ben 5.nesil kullanıyorum sürekli açık ekran özelliği o zaman geldi ondan beridir hiçbir değişiklik yok gerçi artık son zamanlarda sürekli açık ekranı kullanmaya başladığım zaman şarjım sabah 8den akşam 5 i zor görüyor malum bataryası öldü ama yeni bir cihaz gözü ile görüp yeni modellere 9000 TL Den daha fazla para vermek de gereksiz geliyor.
- iphone denetim merkezi açılmıyor
- itunes destek
- uçak modunda telefon çalar mı
- iphone model sıralaması
- apple watch ultra 2 özellikleri
- ekran kilidini unuttum telefonu sıfırlamadan kurtarmak
- apple watch 9 özellikleri
- iphone 17 ekran yenileme hızı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı