Şimdi Ara

Watch Dogs'un Normal ve Modlu Videosu Yan Yana (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne uzamış konu yahu tamam hatalı benim tüm wd fanı dostlar kusura bakmasın.

Birşey dedik forumun trollü olduk iyimi neyse. Kendi açımdan konuyu kapattım.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kongking -- 19 Ekim 2015; 19:50:25 >
  • benim anlamadıgım soyle bır mevzu var adamlar allem ediyor kallem edıyor yada guzel bıseyler cıkarıyor soyle boyle bazı arkadaslara bakıyorumda oyunu kendı yapmıs gıbı bır savunmaları var sankı oyunun silahlı koruması gıbı vede oyununa yapan fırmayı korumaları falan ya arkadaslar para veren sızlersınız eyvallah zaten 10 kısıden 1 kısı yada belkıde kımsede almıyor oyunuda babanıza yolda biri donse laf soylese bu kadar korumazsınız ben anlamıyorum bu adamlar sızın babanız degıl amcanız degıl herkez farkında zamanı gelınce sogusledıgı zamanlarıda bılın goze baten guzel seyler cıkardıgınıda ama bu sızı delıcesıne korumanıza sebep degıl bu basit bir ornek aynısı xbox one ps4 icinde gecerlı donanımlar ıcınde gecerlı ıntel amd ıcınde rekabet ne kadar cokca sızın o kadar ısınıze yarıcaktır donanımlar ortaya suruldugu halde bıle hala dehşet bır koruma ben bunu anlamıyorum eleştirirsiniz seversiniz anlarımda babanızın malıymış gibide sarıp sarmalamayın zaten bu siteye takılan büyük bir çoğunluk oyunun orjinalini almış bile degıl bıde ustune anlamsız konusmalar cok gereksız bı o kadarda komik gelıyor oyunu alan adama oyunu almayan alcak olmayan adam kafa tutuyor laf carpma cambazlıgındanda geri kalmıyor bari oyunu alında oyle bır fıkır ortaya surun hem oyunu almayıp hemde bu kadar tatava yapmanız zaten boş almıcak olmanızda zaten boş fark yok

• Dostum oyunu sevenlere laf eden yok ki. Eden varsa o onun sorunu.Burada ki olay her konuya anlamsız mesajlar atıp bunu wd'a bağlayanlar. Bu tartışmada ondan çıkmadı mı.?

Neyse ben sarı diyorum sen mavi; sen siyah diyorsun ben kırmızı bu böyle gider. Konuyu bence uzatmayalım. :)

• Modsuz hali daha iyi diyen yorumlar gördüm. Yapmayın etmeyin, göz var nizam var. Benim görüşüme göre modsuz hali daha iyi diyenler, BF4'de 40~50 aldığı fps'yi 50~60 civarına çekebilmek için anti-aliasing'i kapatıp motion blur'u sıfıra çeken, ambient occlusion'ı devre dışı bırakıp effects quality'den terrain quality'e kadar oyunu daha gerçekçi yapacak grafiklerini arttırmaya yarayan her türlü ayarı bile isteye* düşüren adam ile aynı kafa yapısındaki adamdır.
    *(Bile-isteye kısmı önemli. Kiminin donanımı yetersiz kalır, mecbur azaltma yoluna gider. Ama high ile fix 40 küsür fps alırken kapatabildiklerini kapatıp, düşürebildiklerini düşürüp de fpsyi 400'e çeksen ne yazar...)

İşte bu zihniyetteki gamer(!)lara 'yav he he' diyorum. Sağdan soldan duyduklarını uygulamaya çalışıyorlar işte. Yoksa kendine fayda sağladığından değil...

• piksel saymakdan oyundan keyıf almayı unuttunuz ey ahali .

• Hocam sen NASA ya git sana , uzaya falan cikar inersin . Millete yabanci ingilizce kelimelerle hava atmana gerek yoktu . Kendi adima söyleyeyim dedidiginden hic bir sey anlamadim .Ben sadece oyuncuyum BILGISAYAR PROGRAMCISI degil !!! .
    quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Modsuz hali daha iyi diyen yorumlar gördüm. Yapmayın etmeyin, göz var nizam var. Benim görüşüme göre modsuz hali daha iyi diyenler, BF4'de 40~50 aldığı fps'yi 50~60 civarına çekebilmek için anti-aliasing'i kapatıp motion blur'u sıfıra çeken, ambient occlusion'ı devre dışı bırakıp effects quality'den terrain quality'e kadar oyunu daha gerçekçi yapacak grafiklerini arttırmaya yarayan her türlü ayarı bile isteye* düşüren adam ile aynı kafa yapısındaki adamdır. <br>*(Bile-isteye kısmı önemli. Kiminin donanımı yetersiz kalır, mecbur azaltma yoluna gider. Ama high ile fix 40 küsür fps alırken kapatabildiklerini kapatıp, düşürebildiklerini düşürüp de fpsyi 400'e çeksen ne yazar...) <br><br>İşte bu zihniyetteki gamer(!)lara 'yav he he' diyorum. Sağdan soldan duyduklarını uygulamaya çalışıyorlar işte. Yoksa kendine fayda sağladığından değil...

• Yav bu video oynatıcısı bi tek bende mi gözükmüyo ?
  • Modlu olan wd daha detaylı ayrıntılı fizik kurallarına daha dikkat edilmiş sanki ama dikkat ettiyseniz uzak çizimde bulanıklık var bunun nedeni mod mu yoksa grafik seçeneklerinden düzeltilebilecek bişey mi? Ayrıca belirteyim ben modlu tercih ediyorum.
  • Öncelikle fark yok diyenler ikisi arasındaki ışıklandırma farkını göremeyenler gözlükle bir daha izlesinler bu videoyu ki videoda aktif edilen bir çok detay gösterilmemiş bile Ubisoft'a yaranma çabaları bunlar. En basitinden siz youtube dan başka kullanıcıların videolarını izleyin bu modla ilgili. Bu mod o E3 2012'deki patlama efektlerini aktif etmeyecek ya da duman fiziklerini belki ama onlar Nvidia Physx kullanılarak yapıldığı bariz belli sahnelerdi ya da tamamıyla script show amaçlıydı. Ama bunun yanında adamlar resmen oyunun dosyalarında mevcut ama kapatılan ayarları aktif ettiler bloom, bokeh, dof, gölge gibi birde Ubisoft'un savunmasına bakın oyunun seyrini baltaladığı içinmiş. Ben modlu oynuyorum oyun 1 gömlek üstün gözüküyor grafik anlamında ne gibi kötü yanı olabilirki fazladan detayın Ubisoft biz optimizasyonda sorun yaşadık o yüzden onları kaldırdık demiyorda kıvırıyor resmen, herneyse bitirmeme rağmen bu mod tamamlansın bir kez daha bitiricem bu oyunu tam grafikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Modlu olan wd daha detaylı ayrıntılı fizik kurallarına daha dikkat edilmiş sanki ama dikkat ettiyseniz uzak çizimde bulanıklık var bunun nedeni mod mu yoksa grafik seçeneklerinden düzeltilebilecek bişey mi? Ayrıca belirteyim ben modlu tercih ediyorum.

O dediğin Dof(alan derinliği) istersen seçeneklerden devre dışı bırakabiliyorsun ama bana göre oyuna daha puslu olması gereken havayı katıyor ben modu kullanıyorum. Bir nebzede olsa E3 2012'ye yaklaştırıyor bu mod oyunu. Ayrıca bu videoda gösterilmemiş yağmur sırasında araba farlarının önüne bakın mükemmel olduğunu göreceksiniz, ayrıca kaldırılan gölgeleride ekliyor oyuna bu mod. Bu mod E3 bloom, yağmur, gölge ve dof ekliyor oyuna ve olanlarda değişiklikler yapıyor ışıklandırmada falan, PC'de oynuyorsanız kesinlikle bu modu deneyin farkı göreceksiniz.

• Arkadaşlar şimdi modu kurdum gerçekten oyunun çehresini değiştiriyor, tek eksiği araç sürerken bazı efektlerin gitmesi.
  • Call of duty advaced varfare EZER.
  • Orjinal hali daha güzel göründü bana
  • Şu videoda modun farkı daha iyi ortaya çıkmış, ışıklandırmalara ve dof efektine dikkat direk oyunun o downgrade edilmiş çizgi filmsi havasını silip atmış E3 teki atmosfere çok yakın

https://www.youtube.com/watch?v=ZqLK1S4ohFA
  • Umalımda GTA 5 gelene kadar istedikleri satış rakamlarına ulaşamasınlar, işte o zaman zaten E3 2012 deki grafik kalitesini hatta daha iyisini yapacak DLC mod artık her neyse çıkarırlar.

Bu arada oyunun bu son halinde uçan yaprakları hiç görmedim, gören duyan var mı ? (Oynamadım sadece videolardan izlenimlerim)

• quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

Bi fark yok hatta bazı yerlerde orjinali daha iyi görünüyor bu modu kurma çalıştırma çabasına değmez

videoda aynı gözüküyor kurup denedin mi?

pc'niz sağlamsa modu mutlaka deneyin senaryo zaten film gibi bir de grafikler on numara üstüne son patch ile araba sürüşüne biraz daha denge geldi oyun şu an on numara tabi optimizasyon hala leş

• Haplo kullanıcısına yanıt
    Şimdi şöyle bir yanlışın var; prof gamerlar zaten grafiği kısıp fps'yi en yükseğe çekmeye çalışırlar. Örneğin prof. Cs atanlar çözünürlüğü bile düşürür 800*600 vs gibi o yüzden yanlış olmuş yazdıkların biraz.

Bu arada modlu hali bu videoda gerçekten daha kötü görünüyor youtube videolarına bakmak daha faydalı olur orada modlu versiyonların bariz iyi olduğu anlaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven~ -- 24 Haziran 2014; 17:33:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven~

Şimdi şöyle bir yanlışın var; prof gamerlar zaten grafiği kısıp fps'yi en yükseğe çekmeye çalışırlar. Örneğin prof. Cs atanlar çözünürlüğü bile düşürür 800*600 vs gibi o yüzden yanlış olmuş yazdıkların biraz.

Bu arada modlu hali bu videoda gerçekten daha kötü görünüyor youtube videolarına bakmak daha faydalı olur orada modlu versiyonların bariz iyi olduğu anlaşılıyor.

Oynadıkları oyunda proflar mı değiller mi bilmiyorum ama benim için bir gamer değiller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven~

4K oyun oynatabilen kartlar varken ben 2014 yılında gerçekten başarılı profesyonel bir oyuncunun grafiği kısacağını hiç sanmıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.