Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dahin

E3 tanıtımından sonra kapalı kapılar ardında sadece basına bir gösterim daha olmuştu. O gösterim sırasında gezmek amacıyla üstteki tren yollarına tırmanmış yapımcılar. Basının dediğine göre karakter baya akrobatik bir şahsiyetmiş her yere atlayıp zıplıyormuş. Kısaca AC gibi güzel bir parkour sistemi olacak sanırım.

Birde ödülleri silip süpürmüşler iyice.

Watch Dogs (2014) [ANA KONU]

Videosu var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

E3 tanıtımından sonra kapalı kapılar ardında sadece basına bir gösterim daha olmuştu. O gösterim sırasında gezmek amacıyla üstteki tren yollarına tırmanmış yapımcılar. Basının dediğine göre karakter baya akrobatik bir şahsiyetmiş her yere atlayıp zıplıyormuş. Kısaca AC gibi güzel bir parkour sistemi olacak sanırım.

Videosu var mı ?

E3 tanıtımından sonra kapalı kapılar ardında sadece basına bir gösterim daha olmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

quote:

Videosu var mı ?

E3 tanıtımından sonra kapalı kapılar ardında sadece basına bir gösterim daha olmuştu.

Biliyorum. Gizli çekim vardır belki diye söyledim.

• quote:

Biliyorum. Gizli çekim vardır belki diye söyledim.

Yok ya keşke gizli çekim olsa ama nerde adamlar gizli devlet projesi gibi oyun yapıyorlar zaten.

Ayrıca hiç bir gizli çekim vakası olmadı şimdiye kadar. Tedbirliler sürekli kapattırıyorlar telefonları, kameraları.
  • beyler bu video nun gameplay olmama olasılığı var mı? cgi ve gameplay miş gibi hazırlanmış bir video olabilir mi? özellikle klüpten çıktıktan sonraki o atmosfer bana bunu düşündürdü,kaldıki ubi nin ne kadar iyi cgi videolar hazırladığını ac serisinden biliyoruz

ek olarak bizim elemanın dövdüğü kelin yüz grafiği de bariz cgi yahu,oyun içi olamaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

beyler bu video nun gameplay olmama olasılığı var mı? cgi ve gameplay miş gibi hazırlanmış bir video olabilir mi? özellikle klüpten çıktıktan sonraki o atmosfer bana bunu düşündürdü,kaldıki ubi nin ne kadar iyi cgi videolar hazırladığını ac serisinden biliyoruz

ek olarak bizim elemanın dövdüğü kelin yüz grafiği de bariz cgi yahu,oyun içi olamaz bence

Bildiğin gameplaydi. HUD vs. açıktı. CGI video olsa öyle mi olurdu. Kamera açılarından belli bir kere.
  • Çok hoş duruyor vallahi
  • ben ne diyorum adam ne diyor
  • quote:

ben ne diyorum adam ne diyor

Yahu cgi değil bu ya
  • quote:

beyler bu video nun gameplay olmama olasılığı var mı? cgi ve gameplay miş gibi hazırlanmış bir video olabilir mi? özellikle klüpten çıktıktan sonraki o atmosfer bana bunu düşündürdü,kaldıki ubi nin ne kadar iyi cgi videolar hazırladığını ac serisinden biliyoruz

Başta düşündüm Killzone'lanmış olabiliriz diye. Ama o ihtimal kalmadı artık direk gameplay videosu gösterdiler. Adamlar arka tarafta basına ve diğer büyük yapımcılara gösterdiler oyunu. Bir sürü yorum dinledim onların. Hepsi deneyim olarak farklı şeyler anlatıyor. Biri e3'teki gibi diyor biri tren yollarına çıktı diyor biri soru sorduk 2-3 saniye bekledi karakter diyor. Küçük alanda adamın birinin oynadığını görmüşler. Sorular sormuşlar oynanış sırasında. Ubisoft ipad uygulamasınıda göstermiş orada. Kesinlikle gameplay yani.

• hoca ben cgi demedim,olma olasılığı nedir dedim yukardada yazdım zaten gerekçelerimi

edit:gmaeplaymiş,sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 14 Haziran 2012; 22:19:21 >
  • Hatta Shigeru Miyamoto'nun tepkisini görebilirsiniz burada.

• donmuş kalmış adam

yalnız o grafikler çok ciddi sistem isteyecek,ekran kartı aldım oyun yok diyen arkadaşlara al sana oyun dercesine
  • quote:

Sağlam bir PC ile o görüntüler alınır o kadar abartılacak birşey değil bence. Ama insanların çevredeki doğal hareketleri bence Script. Yani önceden nasıl hareket edicekleri sırf bu video için hazırlanmış. Etkileyici bir sunum yapmak istemiş adamlar o yüzden NPC leri etrafta gazete satın alırken veya masayı silerken falan gördük.. Fiziklerdede Physx kullanılmış belliki. Adamın o paltosunun kendinden ayrı hareketleri, rüzgarda ucuşan nesneler, arabanın yere uçan camları falan.. ama araba sürüş fizikleri çok kötü. kütük gibi hiç his yok. onu düzeltmeleri lazım. Birde trafiği kitleme sahneside script, önceden hazırlanmış. O telefonu trafiği kitlemek için ne zaman kullansa direk o arabalar gelip aynı şekilde kazalar olucak. yani rastgele çarpışmalar falan olmuyacak. önceden hazırlanmış çarpışma şekli falan. ortada hiç araba yokken telefonu kullandığında birden araba yağmuru oldu. bence bu hiç hoş değil. gerçekçi değil. gerçekten trafik akarken o telefonu kullanıp rastgele kazalar olmalıydı. her seferinde farklı sahneler görmeliydikki böylece daha eğlenceli olsun. birde çevrede çok az araba gördüm. sokakta yürüyen insanları ve araçları çok daha fazla yapmalılar ama yok illa bu nesile çıkartıcaz derlerse oyunu yapamazlar çünkü bu nesildeki konsollarda 512 mb ram var. yani imkansız. bu nesil konsollara çıkartıp heba etmeseler dicem ama cıkarsınlar tecrübe kazanır hem yapımcı. ama PC de araç ve insan sayısını arttıran bir ayar koyabilirler isteyen kullansın.

• ben zaten konsollara bu hali ile çıkacağını sanmıyorum,çok bariz bir farkla çıkar gibi

scriptlere katılabilirim,özellikle telefonu açınca araçların gelmesi bana mantıklı geldi ama videoda özellikle keli öldürmeye çalışıyoruz buda bana acaba dedirtti

sistem konusunda sağlamdan kasıt nedir oda önemli bilinmeyen bir grafik motoru ile yapılıyor optimizasyon falanda önemli tabi ama genel olarak gtx 580 civarı bir kart o videodaki grafikler için yeterli olacaktır,yanına hakiki 4-6 çekirdek ve min 8 gb ram desteği ile

bakalım,oyundan çok bu konuştuklarımızın gerçek olup olmayacağını merak ediyorum ben

• Script olabilir ama open world diyor open world oyunda script olmaz ki
  • Ubisoft'a guvenemiyorum acikcasi daha onceden sabikalari var bu konularda, hatirlarsaniz BiA Hells Highway'in ilk gosterimleri ile oyunun cikis surumunun arasinda bayagi bir fark vardi gorsellik acisindan. Bu videodaki sahneler hazirlanmistir kesin milleti etkilemek icin, oyun ciktiginda gene boyle olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sh4dy_081991

Ubisoft'a guvenemiyorum acikcasi daha onceden sabikalari var bu konularda, hatirlarsaniz BiA Hells Highway'in ilk gosterimleri ile oyunun cikis surumunun arasinda bayagi bir fark vardi gorsellik acisindan. Bu videodaki sahneler hazirlanmistir kesin milleti etkilemek icin, oyun ciktiginda gene boyle olmayacak.

Çok önyargılı davranmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ SurlarÖnünde

Efektleri ben de PhysX'e benzetmiştim, ortada kesin birşey olmadığı için yorum yapmamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

@ SurlarÖnünde

Efektleri ben de PhysX'e benzetmiştim, ortada kesin birşey olmadığı için yorum yapmamıştım.

PC'de oynandigina gore physx kullanilmistir buyuk ihtimal. Ilerleyen zamanlarda aklimizdaki tum sorular cevap bulacak, ama insan boyle bir oyun icin sabirsizlaniyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.