Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bkaakco

Çok da sürmez bu oyunun çıkması. 2013'ün ilk çeyreğinde gelir bence.

Tahminim 2013 Mayıs yada Ekim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahin

quote:

Tahminim 2013 Mayıs yada Ekim.

Alıntıları Göster
    Bir yerlerde 2013 Şubat diye okumuştum. Kaldı ki bu oyun PC'den oynanmış E3'te de. Ubisoft bu sefer PC oyuncularına bir jest yapıp önce PC'ye verir belki

• quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

quote:

Orijinalden alıntı: Sooth.Sayer

quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Oyun çok güzelmiş gerçekten muhteşem konusunu person of intereste benzeten bir tek ben mi varim?

Dizide Lost'daki Benjamin'in oynadığını biliyorum sadece, daha önce izlememiştim en kısa zamanda başlayacağım.

O kadar ahım şahım bi dizi değil hocam person of interest

o kadar ahım şahım gelmemiş size
    senaryo mantık olarak aynı oyunla
    dizi zaten oyun gibi
    oyunu da çıkınca

bu da boyle bi anım işte

hocam dizi aslinda güzelde şu john reese geleni geçeni dövüyor o olayı hiç sevmiyorum battal gazi gibi adam vallaha

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyun çok güzelmiş gerçekten muhteşem konusunu person of intereste benzeten bir tek ben mi varim?

Dizide Lost'daki Benjamin'in oynadığını biliyorum sadece, daha önce izlememiştim en kısa zamanda başlayacağım.

dizi zaten oyun gibi
    oyunu da çıkınca

bu da boyle bi anım işte

hocam dizi aslinda güzelde şu john reese geleni geçeni dövüyor o olayı hiç sevmiyorum battal gazi gibi adam vallaha

tam oyun karakteri işte

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dizi zaten oyun gibi
    oyunu da çıkınca

bu da boyle bi anım işte

tam oyun karakteri işte

Alıntıları Göster
    E3 tanıtımından sonra kapalı kapılar ardında sadece basına bir gösterim daha olmuştu. O gösterim sırasında gezmek amacıyla üstteki tren yollarına tırmanmış yapımcılar. Basının dediğine göre karakter baya akrobatik bir şahsiyetmiş her yere atlayıp zıplıyormuş. Kısaca AC gibi güzel bir parkour sistemi olacak sanırım.

Birde ödülleri silip süpürmüşler iyice.

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeisdh

quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

Ağzım açık izledim gameplay i. Sinema senaryosu çıkar bu oyundan. Person of Interest den alıntı var sanki.

Oyun Person of Interest bildiğin.

Person of Interest güzel oyun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

quote:

Ağzım açık izledim gameplay i. Sinema senaryosu çıkar bu oyundan. Person of Interest den alıntı var sanki.

dizi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

dizi.

Niye nokta koydun şimdi Ben o diziyi biliyordum da unuttum, olamaz mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-878DAD7F8

quote:

quote:

quote:

quote:

dizi.

Niye nokta koydun şimdi Ben o diziyi biliyordum da unuttum, olamaz mı

Alıntıları Göster
    2013'te pc ve konsollara gelecekmiş.

• quote:

2013'te pc ve konsollara gelecekmiş.

Alıntıları Göster
    assassins creed'in gelecek temalısı ve daha gelişmişi hasta kaldım oyuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3mre55 -- 10 Haziran 2012; 1:06:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3mre55

assassins creed'in gelecek temalısı ve daha gelişmişi hasta kaldım oyuna

Alıntıları Göster
    yerimizi alalım da bakarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

yerimizi alalım da bakarız

Alıntıları Göster
    Güzel olacak gibi.
  • quote:

Oyunun geri kalan geliştirme kısmına en az 1 yıl gerektiği kesinleşti. 2013 ilk çeyreği unutun yani. Sonra üstüne 3-5 ay ekstra zaman eklenir (yapımcılar zamanımız bol diyor ısrarla) en iyi ihtimal 2013'ün son 3 ayı içerisinde çıkışını yapar. Umarım 2014'e aksamaz.

Birde şu var, yapımcılar sadece PC-PS3-X360 değilde çıkacak yeni nesil konsollar içinde düşünüyor oyunu çıkarmayı. Şuan ki konsol gelirken Ubisoft oyunlarını PS2 ve Xbox içinde çıkarmıştı yani PS3 ile Xbox 360 geldiğinde. Watch Dogs'ta büyük ihtimalle öyle olacak. Hem eski nesile hemde oyunun gücünü kullanabilecek yeni nesile çıkartabilirler. Bu durumda tabi 2014-2015'e kayıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

Oyunun geri kalan geliştirme kısmına en az 1 yıl gerektiği kesinleşti. 2013 ilk çeyreği unutun yani. Sonra üstüne 3-5 ay ekstra zaman eklenir (yapımcılar zamanımız bol diyor ısrarla) en iyi ihtimal 2013'ün son 3 ayı içerisinde çıkışını yapar. Umarım 2014'e aksamaz.

Birde şu var, yapımcılar sadece PC-PS3-X360 değilde çıkacak yeni nesil konsollar içinde düşünüyor oyunu çıkarmayı. Şuan ki konsol gelirken Ubisoft oyunlarını PS2 ve Xbox içinde çıkarmıştı yani PS3 ile Xbox 360 geldiğinde. Watch Dogs'ta büyük ihtimalle öyle olacak. Hem eski nesile hemde oyunun gücünü kullanabilecek yeni nesile çıkartabilirler. Bu durumda tabi 2014-2015'e kayıyor.

Alıntıları Göster
    Geç kaldınız. Oyunun 2013'te çıkacağı açıklandı.

• quote:

Alıntıları Göster
    Oyundaki teknoloji güzelde içerik olarak GTA daki kadar detay beklemiyorum. Sonuçta Rockstar yılların tecrübesine sahip. Bu WatchDogs 2-3 oyundan sonra içerik ve detay bakımından GTA yı geçebilir diye düşünüyorum. Kullandıkları grafik moturu için taktiri hakkediyorlar tabi. Arabaların sürüşleri daha gerçekci olmalı yanlız biraz ruhsuz gibi geldi araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

Oyundaki teknoloji güzelde içerik olarak GTA daki kadar detay beklemiyorum. Sonuçta Rockstar yılların tecrübesine sahip. Bu WatchDogs 2-3 oyundan sonra içerik ve detay bakımından GTA yı geçebilir diye düşünüyorum. Kullandıkları grafik moturu için taktiri hakkediyorlar tabi. Arabaların sürüşleri daha gerçekci olmalı yanlız biraz ruhsuz gibi geldi araba.

Alıntıları Göster
    böyle bir şahane atmosferde arabaya binip dolaşmak çok keyifli olurdu,ama araba dinamikleri berbat görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HA1990

GTA 5 çıkana kadar oynıyacağımız oyun belli oldu

Alıntıları Göster
    max payne ile gta'nın birleşimi harika bir oyun olacak gibi duruyor. gerçekten inanılmaz.

adamın elleri cepte yürürken kendi kendine bir anlık sola bakması, aylak aylak yürümesi çok gerçekçi yansıtılmış. uzun videonun sonundaki başka adamı gördüğümde ise "işte bu oyun alınır" dedim. sloganı da oyunu biraz özetlemiş: her şey birbirine bağlı...

• quote:

???

2013'te çıkacağını görüp haberini herkesten önce paylaşan benim zaten? (Dahin benim eski accountum)

Kaldı ki oyunlar ertelenebilir. Kesin 2013'te çıkacak diye birşey yok. Dominic Guay zamana ihtiyacımız var diyor. Oyun duyurulduğundan beri 20'nin üzerinde röportaj izledim, okudum. Zamana ihtiyacımız var diyorlar o yüzden hiç belli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 14 Haziran 2012; 6:03:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HA1990

GTA 5 çıkana kadar oynıyacağımız oyun belli oldu

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ne yaparsanız yapın büyük beklentiler içine girmeyin.Evet harika gibi ama hep şaşırtıyor insanları.AC serisine bence Ubisoftun ara vermesi lazımdı her sene yenisini çıkara çıkara oyunu eskittiler.3'ten sonra oyun olursa AC'nin kesinlikle en az 3 yıl sonra çıkması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

???

2013'te çıkacağını görüp haberini herkesten önce paylaşan benim zaten? (Dahin benim eski accountum)

Kaldı ki oyunlar ertelenebilir. Kesin 2013'te çıkacak diye birşey yok. Dominic Guay zamana ihtiyacımız var diyor. Oyun duyurulduğundan beri 20'nin üzerinde röportaj izledim, okudum. Zamana ihtiyacımız var diyorlar o yüzden hiç belli olmaz.

Alıntıları Göster
    off bu nedir yaa
    28 yaşındayım.Uzuuun zamandır bi oyun beni bukadar çok heycanlandırmamıştı...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.