Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (312. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
30
Favori
204.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam. güncellenmiş versiyonunu da yayınlayacağım. imla hataları, bir iki çeviri düzenlemesi falan. DLC'de yer alan jordi de jordiden çok her şeye benziyor. modeli direkt alıp koymak yerine sıfırdan modellemişler benzememiş. sesi de farklı. o havayı alamıyorsunuz anlayacağınız.
  • WesterLandX kullanıcısına yanıt
    Şu an yamaya sadece u crew üzerinden mi erişiliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt
    hayır.
  • Oyuna yeniden başladım ve söylemeliyim ki en azından sunum açısında WD2 den çok daha iyi bir oyun. Evet gameplay kısmında WD2 kadar özgür değil ama sırf sizi bam bam adam vurun şeklinde de yönlendirmiyor. Biraz zorlarsanız sadece kameralarla bile görevleri tamamlarsınız... yani çoğu görevi.
  • Vaay be çok iyi bir oyundu.


    Daha önce 2009 model dizüstünde oynamak istemiştim fakat en düşük ayarlarda 30 fps ile ziyan olmasın diye 1-2 saat sonra bırakmıştım. Daha sonra PS4 için alıp 4-5 saat oynayıp konsolu sattığımdan dolayı bırakmak zorunda kalmıştım. Haftasonu yasakla beraber indireyim de hazır Türkçe yaması da varken başlayıp bitireyim diye işe koyuldum.


    3 gün aralıksız ağırlıklı olarak ana senaryoyu ara ara yan görevleri ve bazen uzak değilse suçlu etkisiz hale getirme görevlerini yaptım ve yaklaşık 25 saat sürdü. Yan görevleri ve fazlasını yapmaya kalktığınızda 50-60 saatini alabilir.


    Hikayesi klasik intikam almak olsa da anlatımı güzel olmuş. Şikago şehrinin yağmurla oluşan kasvetli görselliği çok güzel. Division 1 oyunundaki karlı New York şehri kadar etkili görselliklerle karşılaşıyorsunuz. Görevlerin neredeyse hepsi aynı "Binaya sız , bilgiyi topla, kötü adamı indir" ama hiç sıkmıyor sizi , özellikle senaryo ilerledikçe sızma olaylarının zorlaşması ve süreye dayanması güzel olmuş.


    Olumsuz bir yer var , oynayanlar bilir. Son bölümlere doğru mezarlıkta geçen bir olay var yahu hiç mi duygu eklemezsiniz hiç mi oyuncuya dokunmaz yaşanan olay. Oldu bittiye getirmek nasıl bir saçmalıktır.



    Yanlış reklam ve yapamayacakları şeyleri abarta abarta anlatmalarından dolayı güzelim oyunu mundar etmişler. Çok daha iyisini hakediyordu satış ve yorum anlamında.


    8/10 puanlık güzel bir oyun olmuş.





  • Merhabalar oyunda temel sürüm ile sezon bileti alsam complete edition'a sahip olmuş olur muyum yoksa complete ikisinden daha mı kapsamlı ? Bir de sezon bileti bad blood, conspiracy, access granted dlc'lerini içeriyor mu ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DukeMew -- 18 Aralık 2021; 22:6:2 >
  • DukeMew D kullanıcısına yanıt

    Ana oyun + Season Pass ile bütün içeriğe sahip oluyorsunuz. Season Pass(Bileti) DLC'leri içeriyor. Watch Dogs (2014) [ANA KONU]  Bad Blood dışında hikaye eklentisi yok, bilginiz olsun.

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Bende baz sürüm var complete edition almayım sezon bileti yeter diye düşündüm önce şimdi de Legion'da Gold ile ultimate sürüm alana WD complete verildiğini öğrendim Legion'da hangi sürümü alsak ki kafalar karıştı 😀

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DukeMew D kullanıcısına yanıt

    Orada şöyle ince bir nokta var. Sizdeki düz sürümü Epic'ten mi aldınız, yoksa zamanında Ubisoft'un verdiği mi. Bende Epic'in hediye verdiği Complete Sürüm var diye Legion Gold sürümü almama izin vermiyordu. Müşteri hizmetlerine ulaşarak sildirmek zorunda kalmıştım. Sonra satın almayı unuttum. Watch Dogs (2014) [ANA KONU] 

    İlk oyunu oynadıktan sonra ana karakteri seveceğiniz için bence Legion Gold alın. Legion da Aiden başkanın hikaye ek paketi de var. Bu kez indirimler bitmeden ben de alayım hatta. Watch Dogs (2014) [ANA KONU] 

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Bende Epic'te sıkıntı var sandım Gold ile ultimate alamıyorum hemen sildireyim 😀 Sağolun teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşlemi ticket açarak yapıyorsunuz, maile dönüş yapıyorlar. Mailden manuel onay vererek sildirebiliyorsunuz. 2 ay önce öyleydi en azından. Watch Dogs (2014) [ANA KONU] 

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Ticket attım şimdi bakalım ne zaman geri dönerler acaba ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DukeMew D kullanıcısına yanıt

    Bana kısa sürede dönmüşlerdi, hatta yine bir Pazar günüydü. Atlas isimli bir arkadaş yardımcı olmuştu.

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bekleyelim bakalım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.