Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alike03

quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Uplay olmasının ne zararı var ? 60$ = 120TL verip Steam'den alın isterseniz.

Abartiyor millet, AC III'den beri Uplay kullaniyorum bir sorun yasamadim. Su anda tek eksisi pre-load sistemi yok. O yüzden oyun cikana kadar beklemek zorundayiz.

Alıntıları Göster
    steam key olsa bile aktivasyon uplay üzerinden olacağı için preload olmayacak diye söyleniyor.

• Amazondan kutulusunu 59 dolara aldım,hem de kargo parası vermeden,hızlı kargo ile,dijitalden bile hesaplı,bir kargo alıcağım vardı onlardan,aldığım ürünlerden birini yanlış beden yolladılar çok iyi oldu,yanında bir kaç kalem daha aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Uplay olmasının ne zararı var ? 60$ = 120TL verip Steam'den alın isterseniz.

Abartiyor millet, AC III'den beri Uplay kullaniyorum bir sorun yasamadim. Su anda tek eksisi pre-load sistemi yok. O yüzden oyun cikana kadar beklemek zorundayiz.

Alıntıları Göster
    Steam a 2 katı para vermeye ne gerek var zaten steam dan alsanızda uplay login olmadan oyuna sokmıycak her ubisoft oyununda oldugu gibi onun dışında steam a özel hiçbirşeyide yok oyunun içerik , başarım vs... sırf pre load için de 2 katı para vermek biraz israf oluyor.Pre load açıp açmıycağıda mechul.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Steam a 2 katı para vermeye ne gerek var zaten steam dan alsanızda uplay login olmadan oyuna sokmıycak her ubisoft oyununda oldugu gibi onun dışında steam a özel hiçbirşeyide yok oyunun içerik , başarım vs... sırf pre load için de 2 katı para vermek biraz israf oluyor.Pre load açıp açmıycağıda mechul.

Alıntıları Göster
    ps3 torrent düşmüş 14gb olarak. birde korsan pc de derler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serden Geçti

ps3 torrent düşmüş 14gb olarak. birde korsan pc de derler...

Alıntıları Göster
    Çıksada oynasam sistemin hakkını verelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

Çıksada oynasam sistemin hakkını verelim

Alıntıları Göster
    PS3,Xbox 360'ta oynayanlar harika olduğunu söylüyorlar oyunun.Eski nesil için oyun 14 gb ama yeni nesil konsollar ve PC için 25 gb olacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HA1990

GTA 5 çıkana kadar oynıyacağımız oyun belli oldu

Alıntıları Göster
    Bu konuda var mı göremiyorum ama geçen bir yerde görmüştüm adamlar kamera şakası yapıyordu. Oyunla ilgili. O cok güzeldi.

Beyler sizce playstoreden şimdi alsam mı? Yoksa kutulu almak daha mı iyi olur. Kesin alicam ama simdi alsam mı diye dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 23 Mayıs 2014; 10:19:35 >
  • Hiç bir zararı yok, eskiden belaydı ama son 2 yıldır çok rahat. İlk aktivasyondan sonra tamamen offline kullanabiliyorsun programı.
  • quote:

Hayir hocam orda fransizca indiriliyor yaziyor. Bildigim kadariyla o oyunun multiplayer beta'si. Sadece serverleri deneme amacli. Gizli sakli yapilmis bir test o yüzden bizim pek haberimiz olmadi.

Eve gidince fransiz vpn'inden den deneyecegim olacagini zannetmiyorum ama bir umut.

Watch Dogs (2014) [ANA KONU]

Eğer dediğin gibi multiplayer beta ise oyunun tam boyutu 14gb değildir daha fazladır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Hayir hocam orda fransizca indiriliyor yaziyor. Bildigim kadariyla o oyunun multiplayer beta'si. Sadece serverleri deneme amacli. Gizli sakli yapilmis bir test o yüzden bizim pek haberimiz olmadi.

Eve gidince fransiz vpn'inden den deneyecegim olacagini zannetmiyorum ama bir umut.

Watch Dogs (2014) [ANA KONU]

Eğer dediğin gibi multiplayer beta ise oyunun tam boyutu 14gb değildir daha fazladır

Alıntıları Göster
    Benimde ekran kartımla geldi bedavaya. heyecanla bekliyorum. Multisini çok merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Spielberg

Benimde ekran kartımla geldi bedavaya. heyecanla bekliyorum. Multisini çok merak ediyorum

Alıntıları Göster
    Ps3 mü PC mi derken 82 liraya deluxe versiyonunu aldım playstoreden. şimdi sadece salı gününü beklemek kaldı...
  • Steam'in geri sayımına bakan oldu mu? Bu geri sayıma göre oyun akşam 9'da açılıyor görünüyor. Eğer dendiği gibi ön yükleme de olmayacaksa kaldı oynaması çarşambaya yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

Steam'in geri sayımına bakan oldu mu? Bu geri sayıma göre oyun akşam 9'da açılıyor görünüyor. Eğer dendiği gibi ön yükleme de olmayacaksa kaldı oynaması çarşambaya yani.

Bildigim kadariyla her oyunu o saatte acar Steam. Yani Türkiye saati ile aksam 9da. Amerika saatine göre isledigi icin. Iste bu da Uplay'in avantaji
  • quote:

quote:

Steam'in geri sayımına bakan oldu mu? Bu geri sayıma göre oyun akşam 9'da açılıyor görünüyor. Eğer dendiği gibi ön yükleme de olmayacaksa kaldı oynaması çarşambaya yani.

Bildigim kadariyla her oyunu o saatte acar Steam. Yani Türkiye saati ile aksam 9da. Amerika saatine göre isledigi icin. Iste bu da Uplay'in avantaji

Alıntıları Göster
    Watch Dogs'un multiplayer seçenekleri kapatılabilir olacakmış, bence oyunun zevki orada zaten kapatmamak lazım.

Watch Dogs'ta Dark Souls serisindekine benzer bir multiplayer oynanış olacak. Oyuncular, diğer oyuncuların oyunlarına girip istila edebilecek, para kazanabilecek.

Bu özellik her ne kadar oyunun temel özelliklerinden olsa da Ubisoft oyun tasarımcısı Danny Belanger isteyenlerin bu seçeneği kapatabileceğini söyledi: "Bütün online aktiviteler menünün bir parçası. Hepsi birer seçenek. Hoşlanmayan olursa tamamen kapatabilir."

Playstore'dan alıntıdır.

• quote:

buna canım sıkıldı şimdi, inşallah preload olur da, akşam oynarız bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

quote:

buna canım sıkıldı şimdi, inşallah preload olur da, akşam oynarız bari.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar az önce bende oyunu playstorede aldım 40 tlye (20 tl indirim kuponu vardı) , şimdi oyun çıktıgında nerden indiricem onu bilmiyorum.

• generous01 G kullanıcısına yanıt
    Uplay

• quote:

Orijinalden alıntı: generous01

arkadaşlar az önce bende oyunu playstorede aldım 40 tlye (20 tl indirim kuponu vardı) , şimdi oyun çıktıgında nerden indiricem onu bilmiyorum.

playstoreden oyunu indirebileceğin bir link ve oyun için gerekli olan seri numarasının olduğu bir eposta gelecek. Bu arada bilgisayarına uplay adlı programı ubisoft'tan indirip kurabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serden Geçti

quote:

Orijinalden alıntı: generous01

playstoreden oyunu indirebileceğin bir link ve oyun için gerekli olan seri numarasının olduğu bir eposta gelecek. Bu arada bilgisayarına uplay adlı programı ubisoft'tan indirip kurabilirsin.

Alıntıları Göster
    Sabah saatlerinde normal versiyonunu playstoredan 55 tl ye aldım ama daha sonra digital deluxe paketini gördüm ve arada sadece 10 lira fark var içerik olarak çok fark edermi hatamı yaptım deluxe almıyarak yada o eklentileri daha sonra ekliyebilirmiyim ?

• D&R'dan sipariş edenler ne olacak bilgisi olan var mı? Kutulu mu gelecek yoksa email üzerinden kod mu dağıtılacak?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.