Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU] (299. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda senaryo modunu bırakıp kafasına göre takılan tek benmiyim acaba O araba senin bu tekne benim birazda trenle gezeyim falan derken senaryo yalan oldu bende Open world oyunlara bayılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: msw

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

0.97b den 2 kare.

Worsemod ve sweetfx birleşince muhteşem görüntüler ortaya çıkıyor gerçekten. Tek sıkıntı şu anlık saçma sapan kasılmalar, onu da düzeltirlerse mükemmel olur.

o anlık frame droplar çok fena oluyor gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

Arkadaşlar dün itirabı ile sistemimi yeniledim fx 8350 den 4670K yani intel sisteme geçtim ve genel olarak baya bi hızlanma var 4.5 ghz de kullanıyorum. watch dogs fx 8350 ile oyununda 35 fps lere inerken bunda 45 fps lerde en düşük ve ortalama da 45-65 fps de fultt ultrada. şaşırdım valla :) 10 fps 10 fps dir :) daha akıcı oldu oyunum.

ve de kullandığım anakartta gayet ucuz ama ciddi ciddi çok iyi overlock olabilen kaliteli bir anakart ve pci E 3.0 +usb 3.0 bile var :

MSI z97 PC MATE ANAKART :

http://www.vatanbilgisayar.com/z97-pc-mate-intel-z97-soket-1150-ddr3-3000mhzoc-hdmidvi-anakart.html

Eski anakartım fx için olan gigabyte 990FXA-UD5 ti ve onda pci e 2.0 vardı . 3.0 yoktu. (ki 430 tl lik anakarttır kendisi ) acaba bundan dolayı mı biraz da fps artışı ? bu anakartımda pcie 3.0 var .

Hayırlı olsun hocam, FPS artışının sebebi işlemci pciex 3.0 değil. Testlerde pciex 2.0 ve 3.0 arasında fark olmuyor.

• quote:

0.97b den 2 kare.

goruntu cok seksi.

• Yeni AMD driver da watch dogs ta fps iyileştirmesi yazıyordu kullanan var mı ?
  • TWM 0.97c ile SSler

• Gtx 770 i5 4670K 8 Gb ram ile mediumda bile acayip kasarak oynuyorum. Çözümünü bilen var mı ? driverlards güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Depth of field hastası yaptı bu oyun beni.

• Harold Finch+John Reese=Aiden Pearce

Person of İnterest izleyenler bilir

• DXM06 kullanıcısına yanıt
    en sondakini beğendim
  • quote:

Depth of field hastası yaptı bu oyun beni.

O kadar kısa mesafede, karşı tarafın bulanık olması hiç gerçekçi değil.
  • Hala oynamadım bir merakım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Dop açık olunca gözlerim bozulacak gibi hissediyorum, görüntü her ne kadar güzelleşse de gerçekçi değil ve oynanışı etkiliyor, dikkatimi çeken bir şey de ultrada gölgelerin gereksiz derecede net olması, gerçekte bile öyle değil, kastırmak için uğraşıyorlar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTurk61 -- 13 Temmuz 2014; 13:36:31 >
  • bu modu 8.1 e yükleyebilen var mı ? ve nasıl yükleniyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Odaklandığın yerde DOF kayboluyor.

Her şeyi geçtim E3 2012 videosu bu şekildeydi. Next-gen oyunlarda DOF artacak.
  • Arkadaşlar oyundaki Uygulama Düzgün Olarak Başlatılamadı x00000..7b hatasını nasıl çözdünüz ? Directx'i yani oyun klasörünün içindeki Directx'i kurarsam oyunlarım bozuluyor. Siz nasıl oynuyorsunuz ?
  • İmzadaki sistem ile AO da dahil tüm ayarları ultra'ya getirip, 2x txaa yapıp, kaplamaları medium'da bırakıyorum, kaymak gibi akıyor oyun. Kaplamaları high yapıyorum, oyunun tüm akıcılığı gidiyor, stuttering baş gösteriyor. Yine kaplamalar high'da iken tüm ayarları low ediyorum bu sefer, genel olarak FPS artıyor ama stuttering yine aynı.

Oyun çıktığından beri denemediğim ayar, atmadığım takla kalmadı. Ubisoft'un forumlarını da takip ediyorum, saçma sapan da olsa tüm önerileri deniyorum ama şu stuttering belasından bir türlü kurtulamadım. Bu kadar çok denemeydi, testti derken şaka maka haritayı ezberledim, spoiler sayılabilecek mekanlar gezdim, itemler buldum. Bu zamandan sonra patch ile sorun düzelse de oyundan keyif alacağımı sanmıyorum çünkü saf senaryo dışında bir sürprizi kalmadı oyunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreDZ -- 14 Temmuz 2014; 1:41:02 >

• Bu oyunun Türkçe Yama çalışması neden yok acaba? Oysaki bekledim biri el atar diye, hala oynamış değilim oyunu
  • Mod yüklü haldeyken GTX 780 ile 55-70 fps arası oynuyorum ama o nasıl bir DoF'tur öyle karakter ultra miyop gibi 5 metre önünü bile göremiyor.
  • Yeni TWM'daki maldo texture dedikleri ne oluyor, dokuları güzelleştiren birşey mi ? DoF'lu mod rezalet olmuş bence, orjinaline döndüm. Modsuz görüntü kalitesi daha iyi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 14 Temmuz 2014; 11:27:54 >
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.