Şimdi Ara

Watch Dogs 2 (2016) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
6
Favori
19.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cok sikici oyun gta v gibi degil bu kadar les oyun gormedin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun güzel başladı. Hevesli başladım oyuna. Baya bi ilerledim fakat artık bitsin modu'na geldim. Görevler fena değil aslında ama birbirinin çok benzeri. Belli süre sonra sıkıyor. Bence bu oyun açık dünya olmasaydı daha iyi olurdu. Çünkü şehrin pek bir ilgi çekici yanını göremedim. Sürüş dinamikleri iyi değil. Fizik kötü. Çatışmalar çok kötü. Bence detaysız bir oyun olmuş. Neyi güzel buldun dersen. Hack dünyasından enstantaneler olması güzel. Ekipteki karakterler güzel, diyaloglar ve kötü karakterler güzel. Ara videolar iyi. Bunlar iyi bence.
  • Arkadaşlar merhaba,

    GTX1070, i7 6700HQ 16GB ram'i olan bir laptopım var.
    Oyun %100'e yakın CPU kullandığı için FPS ara sıra düşüyor. Başka bu tarz bir problemle karşılaşan var mı acaba?
    Internetten benchmark videolarına baktığımda benim işlemcim max %65 kadar kullanılması gerekiyor.
    Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?
  • Watch dogs 1 i oynayıp bitirmiş biri olarak oyunu almayı düşünüyorum ama tereddütlerim var olumlu yorumlar da var olumsuz yorumlar da var. Gta 5 im var ama açıkçası sarmadı beni. Watch dogs 1 de böyle gidip sokak dövüşü falan yapıyordum sıkılınca araba kaçırıp satıp yeni arabalar almaya çalışıyordum bu tarz aktiviteler bile gayet keyif veriyordu. Ayrıca 1 deki dövüş mekaniği değişik hareketler falan hoşuma gidiyordu. Bu yazdıklarımı 2. oyun açısından değerlendirebilir misiniz arkadaşlar? Teşekkürler şimdiden:)
  • turbolinea . kullanıcısına yanıt
    İşlemci dostu primal candır; darboğaz nedir merak edenler bi residen evil 7 biohazard very high texture detail yapsınlar 70 fps den 4 e düşüyor :)
  • selam arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum ama:

    oyunlarımı hep season pass li almaya çalışıyorum

    bi arkadaş global uplay oyun key verecek

    ama season pass uplay EU ucuz. Herhalde olmaz

    uygun season pass global bilen var mı ?

    http://www.allkeyshop.com/blog/?mref=hasan+malatya

    allkeyshopta EU ucuz...ama oyun global
  • tevez T kullanıcısına yanıt
    Takılmalar çok sıkıyorsa texture detaili very high dan high a çek çok da görüntü kalitesi değişmez...

    Malesef optimizasyonlarda bu tip sıkıntılar oluyor; oyun ve nvidia kart güncellemeleriyle giderilebilir arasıra very high denersin

    bence de

    bottleneck olmaması lazım o işlemciyle ama varsa dediğim gibi youtube videolarından grafik optimum ayar yapanlara göre de düzenleyebilirsin
  • VETERINARY kullanıcısına yanıt
    Oyun çoktan çıktı ve tahmininiz doğrulandı Çöp oğlu çöp bi oyun. İmzamdaki sistemle bile 60 fps de adam akıllı oynanmıyor işlemciye çok yükleniyor i5 6600k bile darboğaz yapıyor yer yer. Hayret edilesi cidden.
  • Watch dogs 1'i severek oynamıştım ama bu oyun hiç iyi olmamış çok sıktı beni. Çöp dedikleri kadar var
  • Oyunu yeni aldım oynamak isteyen varsa ekleyelim. Adam öldürmeden ilerliyorum, daha tutorial sonrası ilk görevde bıraktım şehri dolaşıp follower ve puan topluyorum.



    Araba sürmek çok zevkli bu arada. Arcade-sim karışımı bir şey yapmışlar, bazen Crew dan çok oynayasım geliyor sırf sürmek için. bir de yapay zeka da inanılmaz düzeyde, şehirdeki herkesin bir karakteri var ve sizin hep farkında oluyorlar. World state in kalıcı olması da ilgimi çekti. Arabayı yolun ortasında bırakıp gidin, yarım saat şehri dolanıp gelin sizin arabanız halen orada durup trafiği kilitler olur. Artık park ediyorum milleti rahatsız etmemek için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu geçen hafta indirim ile aldım ve baya güzel olmuş. Evet sonlara doğru görevler benziyor birbirine o biraz kötü ama çöp diyenler gidip oyun oynamak yerine çöp adam oynayabilirler çünkü bu oyuna çöp diyen adam ya oyun oynamaktan anlamıyordur yada GTA fanatiğidir.
  • Oyunu tekrar alıp oynamaya başladım. İlk aldığımda sanırım 3-4 ay önce oluyor geri vermiştim. 980ti olmasına rağmen büyük performans sorunları yaşıyordum üstüne çok beğenmediğim için geri vermiştim. Şimdi indirimlerde oyun zevkine güvendiğim bir arkadaşım iyi oyun bak oyna dediği için aldım. Ekran kartını değiştirdiğim için bir performans sorunu yaşamıyorum ve kendimi zorlayıp biraz oynadıkça beğenmeye de başladım fakat beni rahatsız eden oyunda şimdiden birkaç şey var.

    Öncelikle tüm karakterler ergenlere hitap etsin diye yazılmış ya da ergenler yazmış. 2016 yılında çıkan Need For Speed oyunu gibi. Bu oyunu Origin Access verdiği için indirmiştim. NFS'yi arcade olmasına, seri kötüye gitmesine rağmen severim. Fakat live action videolarda karakterler aşırı derecede saçma konuşuyordu. Evet bir yarış oyunu konu önemli değil ama çok fazla live action video vardı ve karakterlerin hepsi 'kanka süpersin, kanka, kanka, uff' diye konuştuğu için dayanamamıştım. Watch Dogs 2'de biraz öyle karakterlerin konuşmaları, diyalogları başladığı zaman bitsin diye bekliyorum.

    Ubisoft niye böyle bir yol izliyor anlamıyorum. Aslında abartmış olsalar bile NSA olayları, insanları izleme, dinleme gerçek olduğu ortaya çıkmış vakalar. Oyunda insanların izlendiği sadece istatistik olduğu gibi laflar geçiyor. Bu konuları çok ciddi bir şekilde işleyebilirlerdi.

    Oyunun grafiklerinin iyi olması ve renkli bir şehirde geçtiği için arada bir girmek oynamak hoşuma gidiyor. İnsanın içi açılıyor fakat her yere toplanacak item koymuşlar. Origins oynuyorum bu aralar ve toplanabilecek her şeyi topluyorum çünkü Origins'in dünyası beni boğmuyor. Ayrıca toplanacak bir şey varsa hemen gidip alabiliyorsunuz. Watch Dogs 2'de adım başı toplanacak bir şey çıkıyor ve bunların çoğunu alabilmek için yok ilerde inşaat makinesi buluyorsunu onu hackliyorsunuz onla binanın üstüne çıkıyorsunuz gibi işler ile uğraşıyorsunuz. Eğer benim gibi her gördüğümü toplayayım diyorsanız oyun inşaat simülasyonuna dönüşüyor.




  • Oyun playstore da 60 TL olmuş kaçırmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşayan dünya hissi var mı oyunda?Sanırım ilk AC Sendikada yaratmışlardı bu yaşayan dünyayı hissini,oyundaki insanların hepsi bir şeylerle uğraşıyordu.
  • Oyun güzel severek oynuyorum fakat arabayı aldık ilerledik robotumuzu yaptık şuan main op yok. Telefonda baktığımda blume ile ilgili bir şey diyor anlayamadım ne yapmalıyım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunun Tr yaması var mı ?
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Hayır yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu tüm DLC'ler ile birlikte 38 saatte, gizlilik odaklı ve hiç kimseyi öldürmeden ilerleyerek tamamladım. Diyebilirim ki Ubisoft'un son yıllarda yaptığı belki de en iyi iş olmuş. Açık dünyası oldukça eğlenceli ve içi dolu, yan görevler çok şaşırtıcı bir şekilde kendini tekrar etmiyor, sıkmıyor ve vakit ayırmaya değiyor. Ortam ve atmosfer cıvıl cıvıl, insanın içini açıyor. Grafikler güzel, oynanış son derece akıcı. Hack sistemi ilk oyunda işin tuzu biberi iken ve kapasitesi sınırlı iken bu sefer detaylandırılmış, ana odak olmuş ve aslında ilk oyunda yapılması gereken şey bu oyunda dört dörtlük bir şekilde gerçekleşmiş. İlk oyun, ikincisinin yanında alpha sürümü gibi hissettiriyor o açıdan ki ilk oyunu severim de hani. Onun dışında bölüm tasarımları Watch Dogs 2'nin belki de en üst seviye yaptığı iş olmuş, hiçbir görev oynanış açısından baymıyor o yüzden. Müzikler çeşitli ve yeterli, Beethoven Mozart dinleyebileceğimiz bir klasik radyo kanalı var daha ne olsun :)

    1-2 sıkıntısından bahsedecek olursam ana hikayedeki olayların işlenişi (burada bahsettiğim şey ana hikayedeki oynanış kısımları değil, sinematikler ve kurgu), karakterlerin büyük kısmı ve diyaloglar zayıf ve ilgi çekici olmaktan uzak. Hatta ilk oyundan gelen başarılı karakterler bile bu oyunda çok sıkıcı ve tekdüzeler. Oyuna 86 puan veririm, 90 üstü vermiyorsam en büyük sebebi bu eksikleridir. İlk oyunun o ciddi ağır havasını atmosferde olmasa bile hikayede arıyor insan. Araba kullanımı ilk oyundan iyi olsa da yine vasat. Yine ilk oyundaki gibi bir yerden sonra para harcayacak yer kalmıyor, deli gibi para birikiyor. Başka kötü bulduğum bir yanı aklıma gelmiyor şu an. Benim gibi eğer cıvık atmosferi ve hikayesinden dolayı sürekli ertelemiş iseniz büyük hata edersiniz, kesinlikle herkese tavsiye ederim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fadeout

    quote:

    Orijinalden alıntı: MsSsS

    değil.

    vsync ile ilgili olabilir panelden açıp deneyin hızlı olan değilde 60 a sabit olsun.

    FPS Drop sorunu hallettim.

    Nvdia denetim masasından

    3D ayarlarının yönetilmesi kısmından

    Program ayarları...Watch Dogs 2 exe.'yi seçip

    Önceden oluşturulan maksimum kare sayısını 4 yaptım

    Birden çok kareli örneklenmiş kenar yumuşatmayı açtım


    Ayrıca Fraps-Riva Tuner gibi programlarda oyunda performans konusunda sıkıntı yaratıyor.

    1080p Ultra'da çoğu zaman 60 fps arada 45 düşüyor gayet akıcı.

    Alıntıları Göster
    sayenizde fps drop sorununu çözdüm çok teşekkürler bir sürü web sitesine girdim fakat öğrenememiştim çözümü :)




  • Fizik kurallarını hiçe sayan Ubisoft

  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.