Şimdi Ara

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
688
Cevap
9
Favori
33.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kingpin unutulur mu :) Nedendir çok iyi bir oyun almasına ve oynayan herkesin hasta olmasına karşın adı sanı çok duyulmadı o oyunun ve gereken ilgiliyi görmedi, en azından bu taraflarda.
    O zamanın FPSlerinden bir kat üstündü oyun+ dediğin gibi Cypress Hill vardı :) Grup oyuna şarkı sağlamanın dışında oyun içi seslendirmlerede katkıda bulunmuştur.

Eklenti: Ayrıca Duke Nukem 3D var, Megadeath, Slayer ve Wu-Tang Clan gibi grupların şarkıları süsler Duke ün maceralarını da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 10 Aralık 2012; 15:22:46 >
  • Kimi zamanlar merak ediyorum,Duke Nukem Forever ilk trailerında değil o ikinci seride olan (Vegasta geçen nükleer füzenin ve generalin yakından gözüken versiyonu) çıksaydı oyun piyasasında nasıl bir değişiklik yapardı ? Veya Dakikatana tutsaydı,John Romero bir işe sap olur muydu ? (Adam şuanda sanki sıfırdan başlamış prgoramcı gibi ikinci sınıf belki tutan cpe telefonu oyunları yapıyor).
  • HADİ BAKALIM BEKLİYORUZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

3D çizimden anlayanlara gün doğdu :) Her hafta inXile Wasteland 2 için 3D modele çevirilecek bir konsept parçası koyarak yaratıcı süreci arttıracak.

http://www.merlininkazani.com/inXile_+_Unityden_ilginc_bir_t_opluluk_deneyi-haber-57208p1.html

3D çizimlerle ilgili bir yardım dosyası var, ufak da olsa ekran görüntüsü var en sonda :)

http://wasteland.inxile-entertainment.com/images/unity/Wasteland2StyleGuide.pdf

• Inexile yeni yılımızı oyun hediye ederek kutluyor :) Wasteland 2 yi destekleyen herkese Bard's Tale hediye !

http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2/posts/372409?ref=activity
  • Hadi hayırlısı
  • Yeni bir ekran görüntüsü geldi, yeşillikler yavaş yavaş geri gelmeye başlamış ve yüksek mekanlara çıkılabieceğini gösteriyor ekran. Çok beğendim şahsen daha "work in progress" olmasına rağmen.

http://www.nma-fallout.com/forum/album_pic.php?pic_id=5358

Düzgün paylaşılmıyor ekran linki takip ediverin :)

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 2 Ocak 2013; 12:03:10 >

• Korkum şu önümüze 500 saat oynanabilir bir rpg koyacaklar ve uzun bir süre hayatla ilişkimizi kesicez.
  • Görünen o yönde, uzun olması bir yana tekrar edilebilirliği de çok yüksek olacak oyunun. Üstüne ilk Wasteland gibi olursa çok dayak yiyip, çok tekrar edebiliriz. (SENİ YENECEĞİM SCORPİTRON!!!!) Çılgın gibi iddialı geliyorlar :)

2-3 hafta içinde çok kapsamlı bir update gelecek Brian Fargo'dan, oyun içi görüntüler olacak büyük olasılıkla hatta savaşları gösterebilirler. Heyecanla bekliyoruz ne diyeyim.
    Umarım otomatik pompalı tüfek koyarlar oyuna Fallout 1 de ilk burst yaptığımda aşık olmuştum alete ve gerçek hayatta "BÜRST!" diye tepki vermişimdir her kullandığımda Wasteland 1 de var mıydı hiç hatırlamıyorum. Nato 1989 ve AK97 vardı en çok kullandıklarım ama pompalı hatırlamıyorum hiç.

• dosbox'la ilk oyunu yapmaya calistim ama bi turlu beceremedim bu aksamda denicem ya da yapıveren varsa anlatsın :)
  • Ben buradan oynamıştım bir süre :)

http://dosdose.com/game/436/wasteland/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

Korkum şu önümüze 500 saat oynanabilir bir rpg koyacaklar ve uzun bir süre hayatla ilişkimizi kesicez.

Ben onu uzun zamandır bekliyorum fallout 3 de 75 saat civarındaydı. Bunlan umuyorum bir 100-150 civarına geliyim,hayattan sıkıldım arkadaş,başka diyarlara gidiyim istiyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Görünen o yönde, uzun olması bir yana tekrar edilebilirliği de çok yüksek olacak oyunun. Üstüne ilk Wasteland gibi olursa çok dayak yiyip, çok tekrar edebiliriz. (SENİ YENECEĞİM SCORPİTRON!!!!) Çılgın gibi iddialı geliyorlar :)

2-3 hafta içinde çok kapsamlı bir update gelecek Brian Fargo'dan, oyun içi görüntüler olacak büyük olasılıkla hatta savaşları gösterebilirler. Heyecanla bekliyoruz ne diyeyim.
    Umarım otomatik pompalı tüfek koyarlar oyuna Fallout 1 de ilk burst yaptığımda aşık olmuştum alete ve gerçek hayatta "BÜRST!" diye tepki vermişimdir her kullandığımda Wasteland 1 de var mıydı hiç hatırlamıyorum. Nato 1989 ve AK97 vardı en çok kullandıklarım ama pompalı hatırlamıyorum hiç.

Aboo, haberler güzel
    Bekliyoruz

• Yakında büyük bir update gelecek diye update geldi Oyun içi videolar olacakmış bir kaç dakikalık, Chris Avellone tarafından dizayn edilen tarım merkezi gösterilecekmiş. 4 kişilk rager takımını dolaşırken, savaşırken, etrafla iletişime geçerken görebilecekmişiz. Diyaloglar, yapım aşamasında olan HUD ve ranger yetenek kullanımları da görücüye çıkacakmış.

Çok erken bir buildden olacak bu görüntüler ve çoğu şey değişebilir diyorlar ama geri bildirimi erkenden almak istiyorlar bizden. 2-3 haftaya kadar gelir herhalde.

http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2/posts/384518?ref=activity

• Özellikle HUD u çok merak ediyorum umarım sade bişeyler olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

Özellikle HUD u çok merak ediyorum umarım sade bişeyler olur.

Bu akşam veya yarın akşam gelecek büyük update, her şey hazır sadece arka plana sesini ekliyor yapımcılardan birisi. Burada hafif görünüyor Uİ, ben beğendim fazla kaplamıyor ekranı ekran ufak olmasına rağmen, üstüne komple değiştirebilir olacak demişlerdi. İstediğimiz çıkarıp, küçültüp/büyütebileceğiz.

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU]
  • Buradan göründüğü kadar iyi bişeye benziyor ama gelecek update le herşey gün yüzüne çıkar.
  • Ahanda geldi oyun içi video, genel olarak basit tabi ama atmosferi güzel yakalamışlar :) İlk 2-3 dakika oyun için grupların radyo mesajları var, 03:00 gibi aksiyon başlıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=R9hQWqtxXPU

Ekime kadar nasıl bekleyeceğiz bakalım :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 15 Mart 2013; 10:56:21 >
  • mekan tasarımları müthiş olmuş...
  • Menü tasarımı fena değil, nostaljik olması havaya girmemizi sağlıyor, lakin şuan için konuşacak olursam portrelerin yer aldığı menü göze doğru durmuyor grafiksel açıdan. Gereksiz yere çok fazla yer kaplıyor. Aynı şey combat text log için geçerli, satır araları manasız geniş tutulmuş.

Onun dışında müzik ve sesler yerinde, mekan da öyle. Zamanla çok daha gelişecekdir görüldüğü gibi stabilite sorunları mevcut. Bir de yürürken karakterler bastığı yerin ne odluğu tanımlı olmasa gerek ki haraket ettiğinde bir ünite havada yürüyor gibi hissedilmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 12 Şubat 2013; 21:19:48 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.