Şimdi Ara

Warwick build önerisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar warwick oynamaya basladım bugünlerde. genelde tanky dps lere çok damage itemı almam direk hp mageres ve armorı güçlendiririm. ama warwick değişik geldi bana . damage olarak sadece madreds bloodrazor alıyordum gerisini hp mr ve armor olarak tamamlıyodum. çok iyi bi dayanıklılık veriyor ama oyundaki takım arkadaşlarımında omg ww what a build şeklindeki ifadeleriyle biraz saçma olduğunu anladım

build önerebilecekler varmı warwick için - jungle yapıyorum bu arada

• dorans ring
    frozen heart diye devam et.

iyi akşamlar
  • Offtank gitmelisin sadece ad ağırlıklı çok saçma olur

Magic res. bot
    Warmog
    atmas
    gibi yapabilirsin takıma göre tamamla buildini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p1r4t3s -- 5 Kasım 2011; 18:26:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

dorans ring

iyi akşamlar

anlıyorum acını .bizimle paylaşmak istermisin
  • quote:

dorans ring

iyi akşamlar

hmm.
  • Madreds Bloodrazor
    Berserker Graves
    Guardian Angel
    Bloodthister
    Warmog
    Atma

Ben böyle gidiyorum.Gerçekten etkili.Çoğu zaman bloodthisterdan sonra oyun bitiyor
  • Doran's Ring ile başlarsın botları karşı tarafa göre alırsın eğer fazla CC yoksa Magic Pen bot alırsın.Wits End alıp Frozen Heart , Force Of Nature diye Tanky itemler alırsın eğer takımında fazla damage vuran yoksa Madred's bloodrazor alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Jungle için nick önerileri?
    12 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: scalentorn

quote:

dorans ring

iyi akşamlar

anlıyorum acını .bizimle paylaşmak istermisin

istemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castion

Madreds Bloodrazor
    Berserker Graves
    Guardian Angel
    Bloodthister
    Warmog
    Atma

Ben böyle gidiyorum.Gerçekten etkili.Çoğu zaman bloodthisterdan sonra oyun bitiyor

guardian hariç çoğunu bende alıyodum jungle da wriggles lantern almıyoruz heralde dimi o kırmızı razor dan sonra
  • quote:

arkadaşlar warwick oynamaya basladım bugünlerde. genelde tanky dps lere çok damage itemı almam direk hp mageres ve armorı güçlendiririm. ama warwick değişik geldi bana . damage olarak sadece madreds bloodrazor alıyordum gerisini hp mr ve armor olarak tamamlıyodum. çok iyi bi dayanıklılık veriyor ama oyundaki takım arkadaşlarımında omg ww what a build şeklindeki ifadeleriyle biraz saçma olduğunu anladım

build önerebilecekler varmı warwick için - jungle yapıyorum bu arada

Sana çok güzel bi build önericem bu buildle %80 oranında lanede başarı sağlıyosun.

Bi kere bana göre WW Jungle kasılmaz !
    Gangları 6 levele kadar çok zayıf.
    Normal lanede kasılmaz.
    Solo top kasılır.

İTEM :

Dorans Ring ile başlıyosun 1. b yapışında ayakkabı al küçük ayakkabı. Paran yeterliyse Dorans ring al Yeterli delise 2xhp 1xmana + ward al

Herneyse, Takımda full tank kasıcaksan MR bot al Yada armor takımdaki cc ap filan göz önünde bulundur ama MR İdeal. Eğer yarı tank kasıcaksan yada takımda 1 tane sağlam tank 1 t anede off tank filan varsa Magic penetration bot yada MOve 5 bot idale. 2x dorans ring + MR Ayakkabı + Frozen heart al Sonra Sunfire cabe + Force of nature sonra madred bloodrazor filan filan...

Böyle git

Skil sıralaması ilk q yü 5 tabiki

Sonra e yi en son w yi.

İtem olarak hiçbir zaman hiçbir heroda item yoktur. Belli başlı 2-3 tane vardır tabi de Mesela frozen heart sunfrie forcde of nature vb. itemleri karşıdaki ap + ad sayısına göre alıcaksınn ama genel olarak bu itemler idael

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Castion

Madreds Bloodrazor
    Berserker Graves
    Guardian Angel
    Bloodthister
    Warmog
    Atma

guardian hariç çoğunu bende alıyodum jungle da wriggles lantern almıyoruz heralde dimi o kırmızı razor dan sonra

Hayır lantern e ihtiyaç duymuyorsun pasiften dolayı.Bloodrazor daha iyi oluyor ulti attığında adama o kadar çok bonus damage giriyorkı kaç vurdugunu göremiyorsun bile

Guardianda gerekli bence.Guardian Angel ın pasifi oyundakı en iyi item pasiflerinden biri.

• ben oyun başında darons shild alıyorum,berserker glaves,wamprick scepter,madred bladrazor,phantom dancer,the blood,guardian angel, baktın oyun hala uzuyor darons shildi satıp bi tane daha the blood çek.bu itemleri alarak genelde 10 dan fazla adam alırım 20 ye bile çıkar
  • Pd kasmak sacma. As ye gerek yok W den dolayi. Vurdugumuz damagein cogu magic damage zaten. Madreds, wits end vsvs. Critede ihtiyac yok. Ms yide e verecek zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wits end
    Spirit Visage
    Sunfire Cape
    cc botu
    madred
    guardian angel

yapmanı öneririm sırayla yazmadım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyksgece -- 6 Kasım 2011; 10:17:03 >
  • Doran's Ring > Mercury's Treads > Wit's End > Spirit Visage > Madred's Bloodrazor > Frozen Mallet > Sunfire Cap

Karşına gelen takıma göre Guardian Angel, Warmog vb. itemleri yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

Pd kasmak sacma. As ye gerek yok W den dolayi. Vurdugumuz damagein cogu magic damage zaten. Madreds, wits end vsvs. Critede ihtiyac yok. Ms yide e verecek zaten.

W süresizmi sandın arkadaş teamfight girsen onca kişinin içinde ölmemeni sağlayacak as.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

Pd kasmak sacma. As ye gerek yok W den dolayi. Vurdugumuz damagein cogu magic damage zaten. Madreds, wits end vsvs. Critede ihtiyac yok. Ms yide e verecek zaten.

W süresizmi sandın arkadaş teamfight girsen onca kişinin içinde ölmemeni sağlayacak as.

blue veya spirit visage varsa Cd si gayet kisa . Ayrica tum takima as veriyor 10 SN fela suruyor hem.

Yukarda yazdiklarima katilmiyorsan bile tanky Dps e Pd kasmanin mantigi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrettin1234

ben oyun başında darons shild alıyorum,berserker glaves,wamprick scepter,madred bladrazor,phantom dancer,the blood,guardian angel, baktın oyun hala uzuyor darons shildi satıp bi tane daha the blood çek.bu itemleri alarak genelde 10 dan fazla adam alırım 20 ye bile çıkar

pd saçmalık.2.blood saçmalık.Bu build ile ulti attınğın anda ölmen garantı.
  • ninja(karşıya bağlı yada mr botu)
    wriggles
    wits end
    warmogs
    atma
    frozen mallet
    hem jung hem lane için iyidir
    hayrettinin yazdığı itemler de iyi aslında eskiden as+lifesteal az da damage le oynayıp çok yüksek killer alabiliyordum ama bi yerden sonra zor oluyo her oyun yemiyolar bu yazdığım build dengelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metocako -- 7 Kasım 2011; 15:01:36 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.