Şimdi Ara

warwick

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu ezergecerlerden felan baska warwickde cok guclu ya 10 1 oynayan adcim ww ise 4 3 oynuyo buna ragmen karsilastiimizda beni rajat kesiyo bu nedir ya tanklar cok guclu biraz nerflesinler sunlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zıpkını bitirmiştir. Aklın sonu almış olabilir. Ultisiyle tekleyebilir bile. Qss al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zıpkının stackını bile kasmıştır.
  • Zatenulti yuzde 60 ii aldi canimin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • silver 5 diyorum
  • Hayir degil west 15 level trde 26 level bardin yeni ciktigi zamanlar basladim ama iyi oynarim

• Trde istedigim kadar lanei kazansam bile her turlu feedleyen oldugu icin leve bile atlayamiyordum bende weste gectim ama oyunu biliyorum biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C9 Eschaller -- 30 Ağustos 2015; 0:55:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtfaiyeci Tristana?
    8 yıl önce açıldı
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Müdire Fiora
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

silver 5 diyorum

16 level
  • lütfen bu mesajdan sonra bu konuya başka mesaj yazmayınız...
  • Benim anlamadigim oyunda yeni oyuncular olamazmi bi soylesene

• Ben silver 5 tahminine güldüm yoksa yeni olabilirsin np buarada qss al
  • Qss derken?

• Zıpkın ve Aklın sonu. Gerisi tank kolay zaten.
  • Civalı Kuşak
  • Sen 10a 1 gidersin 80 farm yaparsın ww 4e3 gider 90 farm yapar zıpkın stackler seni tekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diritto

Trde istedigim kadar lanei kazansam bile her turlu feedleyen oldugu icin leve bile atlayamiyordum bende weste gectim ama oyunu biliyorum biraz

oyunu biliyorum biraz sorun tamda burda kite ve qss bilgisi eklendikten sonra adc nin dps çarı olduğunu ve hayatta kalınca can yaktığını öğrendiğinde bu tarz QQ konusu açmazsın

çivalı kuşak(qss) basıp ww ultisinden çıkıcaksın biraz mesafe açtıktan sonra kite yapıcaksın sana yardım ede bi supunda olucağı için 10 killin faydasını görüceksin çözüm böyle ha supum yoktu diyosanda sup yanından ayrılma bi daha sup her ne kadar low olsada
  • Hacı cıvalı kuşak al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Infinityy

quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

silver 5 diyorum

16 level

16 :(

• yorum yazma şekline haykırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: i am Madness

quote:

Orijinalden alıntı: diritto

Trde istedigim kadar lanei kazansam bile her turlu feedleyen oldugu icin leve bile atlayamiyordum bende weste gectim ama oyunu biliyorum biraz

oyunu biliyorum biraz sorun tamda burda kite ve qss bilgisi eklendikten sonra adc nin dps çarı olduğunu ve hayatta kalınca can yaktığını öğrendiğinde bu tarz QQ konusu açmazsın

çivalı kuşak(qss) basıp ww ultisinden çıkıcaksın biraz mesafe açtıktan sonra kite yapıcaksın sana yardım ede bi supunda olucağı için 10 killin faydasını görüceksin çözüm böyle ha supum yoktu diyosanda sup yanından ayrılma bi daha sup her ne kadar low olsada

Kite biliyorumda e actigi icin yapamadim cizmede tam degildi yinede tesekkurler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.