Şimdi Ara

warspear oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • warspear oynuyan var mı aranızda android tablet ile oynuyorum ... görevlerde 10 tane peri kesin diyor ama bende silah yok kesemiyorum öldürüykrlar silahı neredn alabilirim..

• bi ara oynamıştım şehirde hangi ırkla oynadığına bağlı evler var oralara girip içerde satıcılardan alabilirsin paran varsa yoksa yeni karakter açmanı tavsiye ederim her karakter silahlarıyla başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

bi ara oynamıştım şehirde hangi ırkla oynadığına bağlı evler var oralara girip içerde satıcılardan alabilirsin paran varsa yoksa yeni karakter açmanı tavsiye ederim her karakter silahlarıyla başlıyor

eu server oynuyom ranger karakteri ile o evlere giyorum silahlar cok pahalı yeni karakter oluşursamda silah vermiyor silah olmıyınca takılıyorum bir yerden sonra yumruk ile oldurmeye calışıyor ama olmüyor
  • allah allah 15 levele kadar karakter kasmıştım invertory ne baktın dimi çok garip bi durum he bide townda bazı questler var onları yap önce tüm townı dolaş belki o şekilde alıyorsundur silahını ayrıca warspearla zaman kaybetme sana order&chaos online öneriyim
  • quote:

allah allah 15 levele kadar karakter kasmıştım invertory ne baktın dimi çok garip bi durum he bide townda bazı questler var onları yap önce tüm townı dolaş belki o şekilde alıyorsundur silahını ayrıca warspearla zaman kaybetme sana order&chaos online öneriyim

İnvertory nasıl bakıyoruzi
  • Silah buldumda bir görevde paypala yönlendiriyo üçretli mi bu oyun
  • quote:

allah allah 15 levele kadar karakter kasmıştım invertory ne baktın dimi çok garip bi durum he bide townda bazı questler var onları yap önce tüm townı dolaş belki o şekilde alıyorsundur silahını ayrıca warspearla zaman kaybetme sana order&chaos online öneriyim

order chaos denedim ben fakat girişten sonra yeni versiyon mevcuttur hatası alıyorum oyuna girmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dragon Age Karakter Rehberleri ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.