warspear oynuyan var mı aranızda android tablet ile oynuyorum ... görevlerde 10 tane peri kesin diyor ama bende silah yok kesemiyorum öldürüykrlar silahı neredn alabilirim..
bi ara oynamıştım şehirde hangi ırkla oynadığına bağlı evler var oralara girip içerde satıcılardan alabilirsin paran varsa yoksa yeni karakter açmanı tavsiye ederim her karakter silahlarıyla başlıyor
quote:
Orijinalden alıntı: PhileoSophia
bi ara oynamıştım şehirde hangi ırkla oynadığına bağlı evler var oralara girip içerde satıcılardan alabilirsin paran varsa yoksa yeni karakter açmanı tavsiye ederim her karakter silahlarıyla başlıyor
eu server oynuyom ranger karakteri ile o evlere giyorum silahlar cok pahalı yeni karakter oluşursamda silah vermiyor silah olmıyınca takılıyorum bir yerden sonra yumruk ile oldurmeye calışıyor ama olmüyor
allah allah 15 levele kadar karakter kasmıştım invertory ne baktın dimi çok garip bi durum he bide townda bazı questler var onları yap önce tüm townı dolaş belki o şekilde alıyorsundur silahını ayrıca warspearla zaman kaybetme sana order&chaos online öneriyim
quote:
allah allah 15 levele kadar karakter kasmıştım invertory ne baktın dimi çok garip bi durum he bide townda bazı questler var onları yap önce tüm townı dolaş belki o şekilde alıyorsundur silahını ayrıca warspearla zaman kaybetme sana order&chaos online öneriyim
İnvertory nasıl bakıyoruzi
Silah buldumda bir görevde paypala yönlendiriyo üçretli mi bu oyun
quote:
order chaos denedim ben fakat girişten sonra yeni versiyon mevcuttur hatası alıyorum oyuna girmiyor.