Şimdi Ara

Warrock'a başlamak istiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ewt yeni başladım 10 lwllik tecrübem var.Hile çok az lag var ama idare ediyoruz.Ayrıca CA(Combat Arms) oynayan birsürü arkadaşım var hepsi berbat diyo iyi oynayanları oylamayla atıyolarmış acayip hack varmış lag warrock dan fazlaymış şimdi hepsi çarını satmak istiyo.
  • Dostum leaderknight sıkıldım indirdim oyunu gircem şimdi oyundaki nick ne gel takılalım
  • oyundaki nick nahlida1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer -- 12 Haziran 2010; 21:41:09 >
  • Oyun P2P(Her oyuncuyla ayrı bağlantı) kurduğu için kalabalık arttıkça lag artıyor, dolayısıyla en zevkli olan kalabalık bölümleri doğru dürüst oynayamıyorsun.

Adamda lag varsa vuruyosun, 3-4 saniye gecikmeyle ölüyo, o 3-4 saniye içinde de seni vurabiliyo hiç bir şey yapamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuu1x

Oyun P2P(Her oyuncuyla ayrı bağlantı) kurduğu için kalabalık arttıkça lag artıyor, dolayısıyla en zevkli olan kalabalık bölümleri doğru dürüst oynayamıyorsun.

Adamda lag varsa vuruyosun, 3-4 saniye gecikmeyle ölüyo, o 3-4 saniye içinde de seni vurabiliyo hiç bir şey yapamıyorsun.

Evet aynen öyle ben adamı vuruyorum adamın ölmesi 5 sn gecikiyo vurulmamam gerektiği yerde bende vuruluyormum
  • quote:

Orijinalden alıntı: leaderknight

quote:

Orijinalden alıntı: kuu1x

Oyun P2P(Her oyuncuyla ayrı bağlantı) kurduğu için kalabalık arttıkça lag artıyor, dolayısıyla en zevkli olan kalabalık bölümleri doğru dürüst oynayamıyorsun.

Evet aynen öyle ben adamı vuruyorum adamın ölmesi 5 sn gecikiyo vurulmamam gerektiği yerde bende vuruluyormum

o konularda haklısınız..

birde clan sistemi vardır şu an beta lider chairman gibi maçlar ayarlanır hep beraber maç yapılır.20 güne kadar aktif olcaktır zaten bu sistemde.
    isteyen öm ile ulaşabilir oyunda yardımcı olabilirim tüm konularda..

• Teşekkür ederim sağol ben 2 3 gündür hiç warrock oynamıyodum crysis takılıyodum.Şimdi benim silahların süresi bitmiş 10 lwlim hangi silahları alıyım?
  • m24 yeter artar
  • Kimse cevaplamayınca bende taR_21 aldım dürbünü çalışmıyo ama yinede iyi silah
  • Yaw keske silah almasaydın 16 lw kadar sabretseydin biriktirseydin paranı premium alınca lazım olur cok
  • Zaten 80 k var yetmez mi?
  • Hm yeter o zmn
  • erken pre alsam bişi olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer -- 22 Haziran 2010; 19:32:54 >
  • Cevap verebilcek var mI?

Edit:Oyundan tamamen soğumaya başladım 12 lwl oldum naparsam yapıyım her oyunda %1 geliyo hatta az önce 3 el oynadım ve hala %5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer -- 19 Haziran 2010; 11:34:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leaderknight

Kimse cevaplamayınca bende taR_21 aldım dürbünü çalışmıyo ama yinede iyi silah

Onu ben de ilk başta dürbün zannetmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.