Şimdi Ara

Warrock'a başlamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eğer warrock oynayan veya warrock oynamış varsa beni biraz bilgilendirirmisiniz oyun hakkında?

• Çok hile ve lagın fazla olduğu bir oyun diye bilirim.
  • 30 lwl charım var. Yazın bende başlıcam warrock yazları bi baska oluyo. Oyunda lw önemi yok yetenekle ilgili lwl le silah alınıyo . 5 tane karakter var . Assoult , medic , engieer , sniper ve heavy tropper. Sen her bölümde farklı karakteri secebilirsin . Haritaya göre istediğini seç . Oyunda 3 farklı Mod mevcut . Hepsinddede en az 20 map var.

OYUN GÜZEL ANCAK LANET OLASI HACKLER YÜZÜNDEN OYUN OYNANAMAZ DURUMDA. BEN BAYADIR GİRMİYORUM BELKİ DÜZELTMİŞLERDİR HACK OLAYINI.
  • Evet bi kaç forumda görmüştüm hileler acayip azaldı diye oyunu indirmeye başladım umarım pişman olmam.

Edit: Ve bi kaç forumdada açık savaşta oynarken lwl düştüm,uzun zaman oynamıyodum lwl düştüm gibi şeyler yazıyodu lwl düşme gerçekten varmı yoksa saçmalıyolarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer -- 10 Haziran 2010; 18:00:00 >
  • 1 yıl boyunca oynadım oyunu. Hiçbir MMOFPS'den Warrock tadını alamadım. Tabi bu hackerlar olmadığı sürece geçerli...
    Ben oyunu bırakmadan önce 1 aylık süre boyunca hiç hacker görmedim. Özellikle geçen yaza göre çok azalmış durumdaydı hack. Ama bu sefer de lagdan dolayı oynanamaz hale geldi oyun...
    Tavsiye ederim.
  • Oyunu biraz oynadım gerçektende çok zevkli ama 1 lwl de bile çok az exp verdi.Yinede oyun baya güzele benziyo ama sürekli lag diyip birilerini atıyolar oyundan ama atılan adamın ping i onlardan daha azdı iyi oynayanları falan atıyolarmı bu oyundan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leaderknight

Oyunu biraz oynadım gerçektende çok zevkli ama 1 lwl de bile çok az exp verdi.Yinede oyun baya güzele benziyo ama sürekli lag diyip birilerini atıyolar oyundan ama atılan adamın ping i onlardan daha azdı iyi oynayanları falan atıyolarmı bu oyundan?

Öyle aptal kişiler olabiliyor. Bırakmadan önce son oynadığım oyunda adam beni atmaya çalıştı. "Neden atıyosun?" dedim. Bana "Oynayamıyosun" dedi. Halbuki ben 3 kill 4 death ile gidiyorum o 0 kill 4 death. "Sen çok mu iyi oynuyosun fragına bak" dedim, "Silah yok" dedi bana. Ama benim elimdeki silahlarda başlangıçta verilen silahlardı. Sonra bi oylama daha başlattı attılar beni oyundan. Oyunu bırakma nedenlerimden biri bu. Çoluk çocuk dolu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pubg başlamak istiyorum
    8 yıl önce açıldı
    30 yaşında wow'a başlamak
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende gamefirst olduğu için başlamak istemiştim.Ama oyun türkçe olduğu için çocuklar doldurmuş olabilir aynı metin2 gibi.

Edit: Clan falan konuşuyolar ama bu oyunda clan ne işe yarıyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer -- 10 Haziran 2010; 18:49:57 >
  • quote:

Bende gamefirst olduğu için başlamak istemiştim.Ama oyun türkçe olduğu için çocuklar doldurmuş olabilir aynı metin2 gibi.

Edit: Clan falan konuşuyolar ama bu oyunda clan ne işe yarıyo?

türkçe oldumu warrock
  • Evet türk serverında oynuyorum zaten bi kaç yer hariç her şey türkçe
  • bence başlama

warrock, cs tadında bir oyun hatta cs ye göre artıları var. araç, tank, uçak... kullanmak gibi. olumsuz yön cs den daha beter hack var. stress atayım die arada oyuna girip bikaç adam haklıyayım diyorsan keyfin kaçacaktır bikaç adam vurursun, bebeler başlar hack bu die yada güzel bir party vardır. bir bebe hack açar oyunda tat tuz kalmaz. chattan küfürleşmeler gırla. gece geç vakitlerde iyi oyuncular varken süper. gerisi hikaye

ayrıca son patch inde virus var. antivirus programını kapayarak patchi yükleyebilirsin, kontrol ettim virus çok önemli bişi değil, sinek küçük mide bulandırıyor.

cs, warrock tarzı online bir oyun arıyosan Cross Fire yi önerebilirim hack yok yabancılarla oynuyosun araç,uçak tank yok ama daha değişik aktiviteler oyunda mevcut, görew felan yapıp rütben artıyor kazandığın puanlarla yine güzel silahlar haftalık ve ömür boyu olarak almak mümkün. oyun bedava istersen reel para ile silah ekipman alabiliyorsun. netten araştırırsan bulup indirebilirsin.

• Sağol warrock dan bıkarsam crossfire oynayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pwnz`

1 yıl boyunca oynadım oyunu. Hiçbir MMOFPS'den Warrock tadını alamadım. Tabi bu hackerlar olmadığı sürece geçerli...
    Ben oyunu bırakmadan önce 1 aylık süre boyunca hiç hacker görmedim. Özellikle geçen yaza göre çok azalmış durumdaydı hack. Ama bu sefer de lagdan dolayı oynanamaz hale geldi oyun...
    Tavsiye ederim.

Bende alamadım hiçbir oyunda warrock tan aldıgım zevki. Özellikle ucak savaşlarında Conturas harika oluyo . Tabi ucak kullanmayı bilmek lazım

• Evet gerçekten harika bi oyun şu anda 3 lwl im bütün yaz bunu oynablirim
  • ben de oynuyorum fakat oyunda çok fazla hile var. başlayabilirsin fakat hackerlar seni biraz zorlar...
  • ben fazla hacker a rastlamadım ama yinede güzele benziyo
  • quote:

Evet gerçekten harika bi oyun şu anda 3 lwl im bütün yaz bunu oynablirim

Vallaha yazları bu oyunun tadı bi başka oluyo Hilelerin azaldıgına sevindim geçen yazdan beri girmemiştim oyuna fazla bilgim yoktu hilelerin azaldıgı hakkında
  • Ben hala rastlamadım hackerlara ve oyun tek kelimeyle müthiş

ah bide lag olmasa
  • Büyük haritada oynadınmı hiç Conturas vs vs..
  • Bi kaç kez şu uçaklı bölümlerde oynadım ama uçak süremediim için beceremedim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.