Şimdi Ara

Warrock'a başlamak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğrenirsen varyaa acayip zevk alırsın . Sana bikac tüyo . V ye bas ucaga binince ( V tusu idi heralde ) ucakta görüntü değişiyo Ucagın önünden gösteriyo kamerayı kesinlkle böle sür yoksa bi iş yapamassın ve w ile havalan fare ile kontrol ediceksin zaten . Düşmanı görünce SHİFT Tusu ile kitlen ucaga Kırmızı yandmı sağ ttık ( ucaga göre sol tık ) füzeyi gönder ardıardına. Pratik yap kavrarsın işi.
  • Shift e çok bastım ama hiç kitlenmedi daha
  • Dediğim gibi yap kamera yı adamın tam önünde olması lazım sonra kitlen işte adamı iyi takip et füzeden kurtulmak için cok keskin dönüsler yaparlar sende shifte basılı tutarak onları takipet ateşlemeye devam et
  • Pratiklere başladım ama daha hedefe bile kitlenemedim
  • OLur ya sen calısmaya devam et . YOksa sen helikopteremi biniyosun ? Savaş ucakları kitleniyo sadece
  • Yok savaş uçaklarına biniyorum zaten lock on diyo basıyorum fuzeleri
  • heh tamam o zmn

Bak paranı harcama 16 lwl oldugunda bi premium cekersin zaten pre de veriyo dinar . Sendede olcak para Assult ve medic e süper silah dizersin . O zmn süper olur işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 11 Haziran 2010; 0:22:43 >
  • Bi keleşle steyr-aug bide tabanca yerine taramalı aldımda prelerin fiyatları ne kadar?
  • Tamam o zmn onlarla idare et. Ya işte Bronze 10 tl idi heralde . silver 15 gold 20 tabi en avantajlı gold + 55 bin dinar ve 5. slot kendisi veriyo . 5 slot : Mesela bi keleşin varya 5. slotun oldugunda oraya baska bi taramalı silah alabilirsin yani ikisini bir kullanabilirsin.
  • Tamam alırız 16 olunca ben bu oyunu kaptım mükemmelmiş

Sende War rock a Gelince söyle beraber oynarız
  • Tamam oynarız . Ama yaza dogru gelirim büyük ihtimal . Nese ben cıkıyorum hadi iyi geceler sana bb
  • İyi geceler sağol verdiğin bilgiler için.
  • Arkadaşlar warrock ta 9 lwl oldum futbol fever pack diye bişey çıkmış bence harika bi event eğer bir tane futbol fever paketi alırsam:

Gold Premium – 30 Günlük,
    Takım Renklerinde Famas – 30 Günlük,
    CX4 Storm – 30 Günlük,
    HK69 – 30 Günlük,
    Extra Clips (Sniper) – 30 Günlük

gelcek ve fiyatı 19.95 $ sadece gold premium $14.95 ben 16 lwl olunca gold premium alcaktım ama sizce ne yapmalıyım?

Edit: Futbol fever pack in özellikleri gold premiumla beraber

XP +50%, Dinar +55,500
    Marketplace Discount 20%
    All Silver benefits, and more!
    Gold Premium – 30 Günlük,
    Takım Renklerinde Famas – 30 Günlük,
    CX4 Storm – 30 Günlük,
    HK69 – 30 Günlük,
    Extra Clips (Sniper) – 30 Günlük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer -- 12 Haziran 2010; 11:54:30 >

• İyi ama famas 16 lw da kullanıyo
  • Biliyorum bende şimdi mi futbol fever pack alsam yoksa 16 lwl olunca mı diye karar veremedim tek endişem ben 16 lwl olana kadar futbol fever pack eventinin kalkması
  • Vay be Warrock deıstımı bu kadar hack nasıL Gecen yaz gırmıstım en son bende Baslamayı dusunuorum o savas ucaklarıyla tadından yenmıyo hakkatten
  • Ben daha hack e 1 kere rastladım ama lag genelde çıkıyo karşına yinede iyi oyun
  • Wolfteam a gelin warrock u boşverin
  • Wolf Team king burda :D Arkadaşım sakın Warrock'a başlama en kötü online fps oyun hile lag bug ne ararsan var grafikler berbat zaten bak Combat Arms'a başla türk çok orda acayip zevk alırsın Combat Arms
  • @Leader Knight Hileye 1 kere mi rastladın Cidden çok güldüm hile yapılması o kadar basit bir oyun ki adam havaya bomba atıyor karşı takımın hepsi ölüyor hız hilesi aim ? nası 1 kere görebildin anlamıyorum yeni başladın galiba
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.