Şimdi Ara

WARRiORS LAiR (PS3 ANA KONU) 'DiABLO iLE KIYASLANAN PS3 EXCLUSiVE OYUN'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  WARRiORS LAiR (PS3 ANA KONU) 'DiABLO iLE KIYASLANAN PS3 EXCLUSiVE OYUN'

.

Ruin Renamed Warrior's Lair Sony PS3 Exclusive Oyun PS3 ve Vita icin yapiliyor, Konu hakkinda tek bildigim asagidaki kaynak.
    .
    http://playstationlifestyle.net/2012/01/13/vitaps3-hybrid-ruin-renamed-warriors-lair/
    .
    http://thegamingliberty.com/index.php/2012/01/12/sonys-ruin-officially-renamed-to-warriors-lair/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 16 Ocak 2012; 15:20:13 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 16 Ocak 2012; 15:15:20 >

• Diablo'yla sık sık karşılaştırılan ve PS3 &VITA'nın beklenen oyunlarından olan, ayrıca geçtiğimiz günlerde isim değişikliğine uğrayan Warrior's Lair yapımcıları boş durmuyor. "Warrior's Lair" ismini resmi olarak açıkladı ve yanına da bu 5 adet yeni ekran görüntüsünü yerleştirdi. Yeni ekran görüntüleri az olsa da şimdilik tatmin edici.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ruin_Yeni_Adiyla_Warriors_Laira_Yeni_Gorseller-23776.htm

• Diablo ya bir rakip çıktı demek.
  • Yine balon, yine balon.. Diablo'nun D'si olamaz.
  • Diablo 3 un rakibi tabikide olamaz sadece oyun türü olarak (hack and slash) oldugundan dolayi haberde boyle bir karsilastirma yapilmisdir. Yoksa Diablo 3 le kiyaslanacagini dusunmuyorum fakat PS3 un oyun kutuphanesinde hack and slash turunde guzel bir Excluvise oyun olarak kalacagini ve bu turu sevenlerin mutlu olucagini dusunuyorum. Bu acidan bakmakda fayda var her nekadar PS3 de Mouse klavye olmasada. DS3 ile tadina bakariz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Klavye & fare ikilisine de neden izin vermez Sony anlamis degilim. Unreal Tornament 3 destekliyordu ve catir catir oynaniyordu. Belli basli oyunlar desteklemeli diye dusunuyorum.

• rpg olsunda neysle kıyaslarsalar kıyaslasınlar alıp oynarım
  • PS3 ve Vita Oyunu Warrior's Lair İptal Edilmedi

İlk olarak Ruin ismiyle duyurulan ve sonradan Warrior's Lair olarak adı değiştirilen yeni PS3/Vita oyununun iptal edilmediği açıklandı. PlayStation 3 ve PlayStation Vita için cross-platform oyunu olacak Warrior's Lair için geçtiğimiz hafta iptal edildiği ve çalışanların yarısının işten ayrıldığı söylentileri çıkmıştı.

Yapımcı Idol Minds'da henüz kesin olarak bilinmemekle birlikte, işten çıkarılmalar olsa bile Sony'den konu hakkında net bir cevap geldi: "Warrior's Lair hala geliştirilmektedir, iptal edilmedi."

Warrior's Lair, geçtiğimiz sene E3'te duyurulurken ilginç sosyal özelliklere sahip olan ve Diablo tarzı oynanışı benimsemiş bir yapım olarak dikkat çekmişti.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PS3_ve_Vita_Oyunu_Warriors_Lair_iptal_Edilmedi-26229.htm

• Warrior's Lair in PlayStation 3 ve PlayStation Vita için cross-platform oyunu olmasida isin farkli ve guzel tarafi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 2 Nisan 2012; 18:25:25 >
  • http://www.gameranx.com/updates/id/5934/article/sony-takes-idol-minds-off-of-warrior-s-lair-development/

• DIABLO iyi ki var.
    Alternatifleri doğuyor bu sayede.
    Eğer olmasaydı bu oyunda olmazdı

Bence oynanış çok iyi gözüküyor.
    İZOMETRİK kamera olayına bayılıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

DIABLO iyi ki var.

Katiliyorum.Icerigi de genis olursa,ustune birde online co-op destegi olursa bu oyun kopar gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoraBladeXIII

quote:

DIABLO iyi ki var.

Katiliyorum.Icerigi de genis olursa,ustune birde online co-op destegi olursa bu oyun kopar gider.

Kanka nerdersin yaa :S
    Ya da ben nerelerdeyim :D

DRAGON DOGMA mı bekleyeyim, SKYRIM mi alayım ne dersin ?
  • Warrior's Lair Yapımcı Değiştirdi

Yeni yapımcı en son MLB 12: The Show'u piyasaya sürmüştü

Sony'nin dünkü açıklamasına bakarak E3'te gösterilen PlayStation 3 ve PlayStation Vita cross-play destekli Warrior's Lair'in iptal edilmediğini duyurmuştuk. Bu açıklamaların ardından çeşitli söylentiler yükselmeye başladı. Games Industry International'ın haberine göre Idol Minds projeden alınmış. Sony'den bu söylentilere cevap geldi.

Warrior's Lair (Eski ismiyle Ruin) yapımcısı Idol Minds artık projede bulunmuyor ve oyunu San Diego Studios geliştirecek. Bu değişim bakalım oyun için ne kadar yararlı/zararlı olacak.

Ne yazık ki oyun için hâlâ bir çıkış tarihi verilmedi. Fakat en azından çıkacağını bilmek bir nebze olsun rahatlatıcı.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Warriors_Lair_Yapimci_Degistirdi-26259.htm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SoraBladeXIII

quote:

DIABLO iyi ki var.

Kanka nerdersin yaa :S
    Ya da ben nerelerdeyim :D

DRAGON DOGMA mı bekleyeyim, SKYRIM mi alayım ne dersin ?

Kanka askerdeyim ondan yokum ortalarda;)Valla kanka dragon's dogma'yi bilmiyorum ama skyrim baya saglamdir tahminim,herkes ove ove bitiremiyo.Bu arada 3ds'e kingdom hearts cikti yeni zorla aldircaklar onuda;(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.