Şimdi Ara

warriorlar nerfe immune çekiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlaşılan bu warriorlar hiç takmıyor nerfi falan ben yine çatır çatır dps yapan kolay dps yapan warriorlar görüyorum aynı arcane mageler gibi.

resmen coşturuyor adamlar bi de her vuruşları instant zaten.Acaba bende warriorumu fury warrior mu yapsam dual wield .Bu arada bu trinketler baya etkiliyor yaw bi trinket basıyosun 2k dmg artıyor eskiden böyle değildi wotlk da.

• simdi dps kac yapıyorsun atıyorum 10 k 2k artarsa yani%20 artmıs ki fena degil eskiden de dps 5 k desen 1 k artıyor du yüzdelik dilimde aynı olyuo
  • ne ağlarmışsın sen de hem troll hem ağlıyo.

• valla ben 20k yapıyorum rahatım
  • taktın warriorlara adamlar iyi dps çıkarıyorsa iyi ya işte daha hızlı boss kesersin. hadi pvp şikayetine alıştık da pve niye bukadar rahatsız etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu
    resmen coşturuyor adamlar bi de her vuruşları instant zaten.

ibretlik tespit. :facepalm:

gelen nerf warriorun pvp deki burst damage ine geldi.pve ile alakalı öyle bi nerf yoktu.fury warrior gayet normal şuan.ağlaşmayı gerektirecek pek bi durum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Tua Vita -- 30 Haziran 2011; 10:10:08 >
  • asıl mage nerflenmeli acil yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skill cooldown süreleri
    15 yıl önce açıldı
    Mordenin ultisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birde adam healer.. o warrior olmasa manan biter kurur kalırdın
  • ağır clicker detected
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Tua Vita

quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu
    resmen coşturuyor adamlar bi de her vuruşları instant zaten.

ibretlik tespit. :facepalm:

gelen nerf warriorun pvp deki burst damage ine geldi.pve ile alakalı öyle bi nerf yoktu.fury warrior gayet normal şuan.ağlaşmayı gerektirecek pek bi durum yok.

çok mu biliyosun sen?bende warrior oynuyorum yani burst dmg diye bi olay yok ordaki olay arms ve fury deki mastery nin altında kalan işte %20 dmg ile ilgiliydi fury ye de %5 nerf geldi.Ortada pvp ye nerf geldi diye bi olay yok.Ha birde overpowere gelen nerf var ben bişey hissetmedim bile yani

• *Overpower now has a 1.5-second cooldown and global cooldown (Taste for Blood's Overpower cooldown has not changed). eh işte

*Recklessness and Deadly Calm can no longer be used at the same time. One cannot be used while the other is active, but using one does not put the other on its full cooldown.pvp ye nerf geldigi yok zaten sen hissetmezsin.mouse le o skilleri bulup tıklayana kadar fight bitiyodur.

*Arms / Two-Handed Weapon Specialization weapon damage increase has been lowered to 12%, down from 20%.yorum yok,seni zaten etkilemez.

*Fury /Dual Wield Specialization weapon damage increase has been lowered to 5%, down from 10%.fury ile ilgili tek nerf.gereksiz.o kadar nerfe rağmen warriorlar nasılda dps yapıyor vay canına dedirtcek bi nerf değil.

"arms ve fury deki mastery nin altında kalan işte %20 dmg ile ilgili" alakalı hiç bir şey yok.

ek olarak kaale alıp muhatap aldıgımı düşünme.sadece bilmeyenler yeni başlayanlar felan senin yazdıklarını görüp yalan yanlış fikirler edinmesin diye düzeltme yapıyorum.

• Pvp'de self healingde gayet sağlam warior.Bi disc priest olarak kısa fightlarda kendimden utanıyorum benim kadar healliyor kendini :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

ağır clicker detected

hakkat ya.. oyunu ilk kurdugum günleri hatırladım, bindingler ilk günkü gibi duruyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

ağır clicker detected

hakkat ya.. oyunu ilk kurdugum günleri hatırladım, bindingler ilk günkü gibi duruyor :)

• pve de neden nerf istersiniz anlamam dps mi yarıştırıyosunuz milletle adam yapsın 50k dps daha hızlı kesin işte...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.