Şimdi Ara

itemlere damage basma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kaç tane topic açıldı ancak net cvp veren yok.ben wizard staff a lighting damage basmak istiyorum.nasıl yapacağım

• Simdi wizard ın + sına bağlı +8 se Charonda bi kağıt war +7 ise sarı kaqıt war sol atta 16 k lık bi kağıt onunla bascaksın charona girince sayfayı aşağı indir sarı renkli 16 k lık kaqıt war onunla bascan!
  • evt bende bilmiyorum payleşıcak varmı?DEx özellikle??
  • quote:

Orjinalden alıntı: *[EMRE]*

arkadaşlar kaç tane topic açıldı ancak net cvp veren yok.ben wizard staff a lighting damage basmak istiyorum.nasıl yapacağım

Arkadaşım senin basacağın Wizard özellik basılmışmı basılmamış mı önce onu söylersen ona göre yardımcı olayım. Eğer staffına özellik basılı değil ise Charon daki Elemntal Scroll larla özellik bastığında ilk olarak zaten Ligthting Damage li oluyorlar. Ama eğer özellik basılı ise stafflar için özellik değiştirme kağıtları var Flame i Lighting e çevirme yada Glacier i Lighting e çevirme kağıtları ile çevirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnun13 -- 3 Temmuz 2006; 10:09:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: *[EMRE]*

arkadaşlar kaç tane topic açıldı ancak net cvp veren yok.ben wizard staff a lighting damage basmak istiyorum.nasıl yapacağım

Garanti olsun diyosan High class olarak.

bes ( BlassedElementalScrol) Alıcan basıcan , eğer middle class ise Onunda 130 k lık sarı bi kağıdı war , adı zaten warklı üstünde damage falan yazıyor.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DEx işine gelince Ondada mavi bi scroll war , bus ' a benzer üzerinde dex yazar zaten. Alıcan basıcan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClewerAngel

evt bende bilmiyorum payleşıcak varmı?DEx özellikle??

staflara silahlara damageyi posion kağıtları war onlarla basılıyo (clasına göre deişir high , middle ve low)
    Dex , str , hb , int bunların ayrı ayrı kağıtları war hepsinin üstünde yazar..
    yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skill cooldown süreleri
    15 yıl önce açıldı
    Rogue 70 Level Skill Görevi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.