Şimdi Ara

WARRİOR hakinda bir kac soru plz:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 60 lewelde oldumuzu farz edersek warriorun str dex ve int pointleri kaca kadar vermeliyim ve 60 lewelden sonra ne ağırlikli vermeye dewam etmeliyim bilgileriniz için teşekürler iyi oyunlar

Şuanki statların ney?
    Warriorsun ama hangi silahı kullanıyorsun?
    Powsuz ne kadar def, skill def, damage ve skill damage'in var?
    ^
    Bu soruların cevabını yazmadığın sürece sana verilecek olan cevaplar iyi niyetle yazılmış olsa da seni yanlışa sürükleyebilir çünkü kulaktan dolma bilgileri yazmayı hüner sayanlar çok. O yüzden mevcut durumun hakkında bilgi verirsen daha net cevaplar alabilirsin.

İşkembe-î kübrâdan sallayanların lafına aldanıp 15 dex bırakıp gerisini str int mi vermeyi düşünmüş müsündür?
    Krema nasıl bu kadar güzel kokar, babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
    ^
    Bu sorular da kulaktan dolma bilgi kumkumalarına gelsin.

• teşekürler 5d set giymiyorum şuan 51 lewelim str 150 dex 60 ve int65 vermediğim puanlarda duruyor 55 lewelde axe kulanmayi düşünüyorum degil öyle olacak:) defansim şuan 198 sikil defansimda sanirim 240 civari oyunda degilim şuan hatirlayamadim:( ve 5d set ne oluyor onu izah ederseniz sevinirim yardiminiz için teşekürler sizin vereceğiniz cevaplara göre statlarimi yönlendireceğim kolay gelsin herkese
  • oyuna girip baktim arkadaşim soruların yanitini doğru olarak verebilmek için damage300--490 skil damage 740 defans 210 sikil defans 320 hit rate 192 dodge rate 110 muş ve ben bu pow olayini anlayamadim sikilmi yoksa pasif sikilmi izah ederseniz sevinirim teşekürler
    Skill defansını ve skill damageını yükseltmek için aslından bundan sonraki tüm statlarını INT verebilirsin. Zaaf gördüğün yerlerde ise DEX vererek defansını ve skill defansını biraz daha arttırabilirsin. Eğer lvl 55'te vio,tox gibi craft balta kullanacaksan daha fazla STR vermene gerek yok uzun bir süre.

İtemlerin kötü sanıyorum, ayrıca corean vs gibi kamuflaj olarak ek pencereye giyilen itemlerin de yok. Defansın ve skill defansın çok düşük. Birkaç level sonra bamboo mountain haritasına geçeceksin, hem kasmak hem de görevler için. Orada bu defans ve skill defans ile moblar sana tek atarlar.
    Şimdilik aktarabileceklerim bu kadar.
    Söz merkez stüdyoda.
    Ali Kırca?

• eywallah kardeş cok teşekürler

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.