Şimdi Ara

Warlock Deckleriniz/Stratejileriniz (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
8.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • *DragonHunter* kullanıcısına yanıt
    quote:

    Orijinalden alıntı: What a Goal


    quote:

    Orijinalden alıntı: Pomo Akımı

    Standart meta için güzel bir warlock destesi yok mu

    Thijs Reno cthunlock. Yayinda 37 macin 32sini kazandi.
  • Bakıcam hocam sağolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metada tutunan Zoo hariç adam gibi bir deck önerebilirmisiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerde o eski handlock

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel deckler var bakalım
  • Gadgedzanlarla yaptığınız decki paylaşır mısınız
  • rerea kullanıcısına yanıt
    Gadgetzan sonrası Warlock şu aşamada sadece Renolock omurgasında gidiyor. Desteler arası birkaç kart farklı olsa da genel kullanılan Renolock için bağlantıya göz atabilirsiniz.
    http://www.hearthpwn.com/decks/694584-savjzs-rank-1-legend-kazakus-renolock

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Kazakus forewer
  • Dün itibari ile bende kazakus craftladım ve memnunum.Renolock metanın efektif destelerinden.Fakat nisandan sonra ne olur bilmiyorum.Bir sonraki pakette warlock için efektif birşeyler getirmeliler artık
  • Yeni basladim da basit ve ucuz desteyle neler yapilabilir ama baya ucuz olmasi lazim
  • Şu legendaryler in 1600 dust istemesi zaten insanı çıldırtıyor.bir de ben rogue,warrior,paladin,mage,priest deck yapmaya çalışmışken bir süre sonra sıkılıp çoğunu craftlayıp başka deckler yapmak için heba ettim çünkü yaptıklarımda hep yarım yamalak oldu.priest,druid tüm kartları craftladım.gadgedzandan sonra priestın açık ara önde olduğunu görüyorum.ama yine de pişman değilim.düzgün kartlar verse packler böyle kartları deneme deckler için mafetmeyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de dün Kazakus craftlayarak renolock a başladım. Oldukça keyifli geldi. Jaraxxus olmamasına rağmen pek eksikliğini hissetmedim. Sizce Jaraxxus çok farkediyor mu?
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Her 4 oyunun biri jaraxxus ile bitiyor hocam ortalama.Fark eder ama bence olmazsa da oynanır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktım warlock ölü, hiçbi şeyi yok. Ben de yeni kartlarla bir dragon handlock yaptım. Şaşırtıcı bir şekilde 8-0 gidiyorum. Burn mage bile yendim, çünkü ayı gibi alex + jaraxxus oynuyorum deckte. Gerçi 6 aydır oynamıyordum, rank 13ten 10a çıktım, düşük rankler yani ama İş yaptı.Tamamen bir meshhead üretimi, eğlenceli ve semi-competetive sksjsks





     Warlock Deckleriniz/Stratejileriniz



     Warlock Deckleriniz/Stratejileriniz



     Warlock Deckleriniz/Stratejileriniz







    Öncelikle üzgünüm, bilgisayarı açmayalı ay olmuştur, ssler mobilden.







    Deckte early game:



    Mulligan







    Öncelikle HELLFIRE bulun. Murloc, beast, element bu kadar varken shaman, hunter ve paladin için gerçekten önemli.







    Mistress ise earlygame zombie chowumuz. Mulliganda her zaman iyidir.







    Geriye kalan mulliganımız genellikle humongous, twilight drake, tar creeper, sunfury







    Değinmem gerekiyor ki humongousa hala daha yeteri kadar önem vermiyorlar ve takasa girmiyorlar. Sunfury gelince ise bir ağlama, bir tempo kaybı falan. Valuedan bahsetmiyorum. 3 manalık minyona hex ve polymorph atarken çok tereddüt ediliyor ve insanlara oyun kaybettiriyor bu. Ha isterlerse silence atsınlar, bu sefer atak yapabiliyoruz. Priestler için 4 ataklı bir minyonun ise kanserinden bahsetmiyorum, entomb yok artık anduin üzgünüm :)))







    Geri kalan oyunumuz genellikle value trade ve lategamede ağlatmak oluyor. En büyük düşmanımız mageler, handlockun en büyük düşmanı zaten taunt arkası burn potansiyeli ile hep mage olmuştur. Bunu da deckte ufak ufak olan ama aslında oyunu rolantide tutan heallarımızla hallediyoruz. Ayı gibi alex+jaraxxus oymamamızın tek sebebi ise mage burstü. Çünkü bloodlustı ne bileyim dinosizeı kurtaran tauntlarımız mage'e sökmüyor biliyorsunuz.







    Combo ve ipuçlarımız







    Primordial drake+mistress late game için güzel. Alana vururken kendimize 4 heal hiç fena değil.







    Aynı şekilde cult apochracy + shadowflame ile 14 heala kadar+token boardu temizleme şansınız var. 14ü beklemeyin tabii ki 6-8 zaten yeterli olacaktır. Sağlam board clear için extend yaparken ölmeyin. Arkadan gelecek bir çok tauntunuz zaten controlü sağlayacak.



    Tinkmaster overspark: boarddaki yalnız tiriona attığınızda çok üzüyor. Birçok deathrattlea karşı transformation removal olarak aldım. Çok opsiyonel ancak canı az kalmış humongous veya drakelere atarsanız bazen 1 1 bile iş yapıyor. 5 5ten bahsetmiyorum çünkü 3 manaya 3-3 + 5-5 kim kime veriyor ben bilmiyorum





    Book wyrm tercihim ise tamamen yeni gelen tauntlar için, taunt warriorda özellikle her yer 2 6, 3 6 falan kaynıyor. Shamanın 3 5 divine shield taunt elementi, dirty rat gibi kartlara kolay removal. Body olarak da 6 canı olup shaman ve paladin murlocları ile çok value aldığınız tradelere girebiliyoruz.







    Baktınız kurtuluş yok üzülmeyin twisting nether var. Çok fazla deathrattle yok, onlardan da kurtulun. Siz de biliyonuz oynamayı.







    Deckteki tüm heallar: mistressx2, far seer, cult, siphon soul, ooze(armor, arcanite reaper gg wp 5 armor get rekt) alexstrazsa ve jaraxxus.







    Dünyanın en iyi decki değil tabii ki bazen çekemiyorsunuz. Ama handlock oynamak sağlam oyun bilgis gerektirir çünkü canınıza kıyabilirsiniz bazen. Yine de taplemekten korkmayın. tap tap tap.







    Ha bir de thaurissan yok artık jaraxxusu karşıda çok kart varken atmayın. Beleşten bir 6 6nız olmuyor tüm controlünüz kaybolur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.