Arkadaşlar xigenonda 59 lvl bi Wariorum var.60 olmayı düşünüyorum.Master açmak için neler gerekiyor ve bunlar ne kadara patlar bana ve master açınca atağım ne kadar artacak. charım : +7 raptor +7 chitin set str +8 ring ve görev takıları var. elimden çıkarabileceğim : trina +7 glave +8 sword breaker :D +1 deep scar(+6 yapmaya çalışacağım=ne kadar eder bilmiyorum.) 70m para var. lütfen yardım edermisiniz.
areste oynuyorum eğer piyasanın aresle aynı hatta yakın olduğunu düşünürsek yaklaşık 500m civarıdır master olduğun an hiçbirşey değişmez sadece hp düşünce içinde kırmızı top çıkar bu master özelliğini aktif hale getirir yani 1000 ap var diyelim master olunca 1200 felan olmuyor yine 1000 ama lvl atladıkça 5 stat puanı geliyor yeni giysiler giyebiliyorsun (shell ) sonuç olarak böyle kesinlikle öneririrm :) priestimin master ını 13mden açmıştım kendime hayret ediyorum :D
lycoan lobo ve lupus pendant gerekicek ki bunları toplasan 250m en fazla eder bide opal safir cristal toparlaman lazım oda 15 m desek 300m le açarsın masterı
quote:
Orjinalden alıntı: Caduceus
areste oynuyorum eğer piyasanın aresle aynı hatta yakın olduğunu düşünürsek yaklaşık 500m civarıdır master olduğun an hiçbirşey değişmez sadece hp düşünce içinde kırmızı top çıkar bu master özelliğini aktif hale getirir yani 1000 ap var diyelim master olunca 1200 felan olmuyor yine 1000 ama lvl atladıkça 5 stat puanı geliyor yeni giysiler giyebiliyorsun (shell ) sonuç olarak böyle kesinlikle öneririrm :) priestimin master ını 13mden açmıştım kendime hayret ediyorum :D
Oluyor Master acildiginda atak %20 artar.
opal,safir ve cristal görevini yapmışım sadece lycoan.lobo ve lupus kaldı o zaman.acaba bu itemleri elimden çıkarabileceğim itemlerle takas yaparak alabilirmiyim. yorum pls..
lobo lupus lycaon pendant ve opal safir cristal lazımdı heralde ...
evet Lobo Lupus Lycoan pendantlar gerekli ve opal safir kristal filan..
quote:
Orjinalden alıntı: paris1
lobo lupus lycaon pendant ve opal safir cristal lazımdı heralde ...
quote:
Orjinalden alıntı: sehlor
quote:
Orjinalden alıntı: Caduceus
Oluyor Master acildiginda atak %20 artar.
+1 master açıldıgında atak artmaz diye kim dedi
şu andaki wolfsüz atagın 1300 ise master açtıktan sonraki wolfsüz atagın 1550 civarı olur xgeon piyasasını bilmedigim için masterinin kaça mal olacagını bilemem. Lycaon p. lupus p. lobo p. opal safir cristal filan lazım. elindekileri çıkartırsan yaparsın kesin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme