Şimdi Ara

Warior Master Açmak Ne Kadara Mal Oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xigenonda 59 lvl bi Wariorum var.60 olmayı düşünüyorum.Master açmak için neler gerekiyor ve bunlar ne kadara patlar bana ve master açınca atağım ne kadar artacak.
    charım :
    +7 raptor
    +7 chitin set
    str +8 ring ve görev takıları var.
    elimden çıkarabileceğim :
    trina
    +7 glave
    +8 sword breaker :D
    +1 deep scar(+6 yapmaya çalışacağım=ne kadar eder bilmiyorum.)
    70m para var.
    lütfen yardım edermisiniz.

• areste oynuyorum eğer piyasanın aresle aynı hatta yakın olduğunu düşünürsek yaklaşık 500m civarıdır master olduğun an hiçbirşey değişmez sadece hp düşünce içinde kırmızı top çıkar bu master özelliğini aktif hale getirir yani 1000 ap var diyelim master olunca 1200 felan olmuyor yine 1000 ama lvl atladıkça 5 stat puanı geliyor yeni giysiler giyebiliyorsun (shell ) sonuç olarak böyle kesinlikle öneririrm :)
    priestimin master ını 13mden açmıştım kendime hayret ediyorum :D
  • lycoan lobo ve lupus pendant gerekicek ki bunları toplasan 250m en fazla eder bide opal safir cristal toparlaman lazım oda 15 m desek 300m le açarsın masterı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caduceus

areste oynuyorum eğer piyasanın aresle aynı hatta yakın olduğunu düşünürsek yaklaşık 500m civarıdır master olduğun an hiçbirşey değişmez sadece hp düşünce içinde kırmızı top çıkar bu master özelliğini aktif hale getirir yani 1000 ap var diyelim master olunca 1200 felan olmuyor yine 1000 ama lvl atladıkça 5 stat puanı geliyor yeni giysiler giyebiliyorsun (shell ) sonuç olarak böyle kesinlikle öneririrm :)

Oluyor Master acildiginda atak %20 artar.
  • opal,safir ve cristal görevini yapmışım sadece lycoan.lobo ve lupus kaldı o zaman.acaba bu itemleri elimden çıkarabileceğim itemlerle takas yaparak alabilirmiyim.
    yorum pls..
  • +7 glave +70 m vererek 3 ünü de alırsın
  • tşkler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lobo lupus lycaon pendant ve opal safir cristal lazımdı heralde ...
  • evet Lobo Lupus Lycoan pendantlar gerekli ve opal safir kristal filan..
    quote:

Orjinalden alıntı: paris1

lobo lupus lycaon pendant ve opal safir cristal lazımdı heralde ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sehlor

quote:

Orjinalden alıntı: Caduceus

areste oynuyorum eğer piyasanın aresle aynı hatta yakın olduğunu düşünürsek yaklaşık 500m civarıdır master olduğun an hiçbirşey değişmez sadece hp düşünce içinde kırmızı top çıkar bu master özelliğini aktif hale getirir yani 1000 ap var diyelim master olunca 1200 felan olmuyor yine 1000 ama lvl atladıkça 5 stat puanı geliyor yeni giysiler giyebiliyorsun (shell ) sonuç olarak böyle kesinlikle öneririrm :)

Oluyor Master acildiginda atak %20 artar.

+1
    master açıldıgında atak artmaz diye kim dedi

• şu andaki wolfsüz atagın 1300 ise
    master açtıktan sonraki wolfsüz atagın 1550 civarı olur
    xgeon piyasasını bilmedigim için masterinin kaça mal olacagını bilemem.
    Lycaon p.
    lupus p.
    lobo p. opal safir cristal filan lazım. elindekileri çıkartırsan yaparsın kesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.