Şimdi Ara

WARİOR 40 LVL DEFANS SKİLİ İMMUNİTY!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR 59 LVL WARİOR CARIM VAR,ŞİMDİLİK ADREAMDA TAKILIYORUM...SORUM ŞU BEN STR(YANİ GAİN) SKİLİNİ AÇTIRMAK İÇİN 5 SKİLL POİNTİ PASHİONA(YAZIM YANLIŞ OLABİLİR) VERDİM...ACABA SKİLL ÇEKTİRİP STRYİ KAPATIP DEFANSA VERSEM BENİM İÇİN DAHAMI İİİ OLUR.. BU 40 LVL DEFANS SKİLİNİN TAM İŞLEVİNİ BİLMİYORUM...BİLENLER YARDIM EDERSE SEVİNİRİM...ÖNERİLERİNİZ VE YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER

• Poison 5 Yap Gerisi Defans Ver Doğru Yapmışsın Yani
  • tesekkürler birde bu skilin tam işlevi(getirileri) ne, söylersen sevinirim...o zaman daha iii karar verebilirim
    quote:

Orjinalden alıntı: Dignity

Poison 5 Yap Gerisi Defans Ver Doğru Yapmışsın Yani
  • o skıll sana 90 resistance werıoyu.ondan once aynı skıll tutu 60 werıoyudu.30 resistance ye karsı 15 str oluyo.tabiki de 15 str yı ac
  • tesekkurler arkadaslar böyle kalsın o zaman
  • 15 str yi priestlerden de alırsın resistler önemli bence ben olsam bozdurur immunity i açardım ama tabiiki sen bilirsin...
  • Sen iyi yapmışsın ki eğer arada fark olduğunu düşünüyorsan priestlerden fresh mind iste

bende senin gibi yapıyorum ve 15 str gerçekten çok iyi bir şey a

attackımı 60 civar mı ne arttırıyordu

acank dezavantjı var

leg cuting işleme oranı artıyor ama o da sorun değil leg cuting öyle kolay kolay işlemiyor zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rogue 70 Level Skill Görevi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

Sen iyi yapmışsın ki eğer arada fark olduğunu düşünüyorsan priestlerden fresh mind iste

bende senin gibi yapıyorum ve 15 str gerçekten çok iyi bir şey a

attackımı 60 civar mı ne arttırıyordu

acank dezavantjı var

leg cuting işleme oranı artıyor ama o da sorun değil leg cuting öyle kolay kolay işlemiyor zaten

priestlerden alınan fresh mind fire ice yada light resist wermez ama str nin farkı yoktur
  • karakont ben thedaywalkerthe ardreamde yine aynı partydeydik. sende mi burdaydın
    bu arada bende gain actım ama glacier eskiden bu kadar etkilemezdi şimdi cok etkiliyor.
  • eğer tek başına dolaşıcaksan tabiki str 15 ac ama scroll un yoksa party de takılcaksan resist ac tüm priestlerde str 15 var zaten
  • wariordan leg cut yemek önemli değil (koymuyo yani) ama magenin lighting ve blizzard ile adamı bi süreliğine kilitlemesine deli oluyorum
  • tartışmaya gerek yokki
    priestler str yi party dışında da werio saten(kendimden biliom)
    ama o resistler çok önemli

15 ice ve light resist azmı?

yada str yi aç biraz da int werki resistlerin artsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GothicRock -- 4 Şubat 2007; 12:39:06 >
  • bende defansa ver str 15 i priestlerdende alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: arseniCem

bende defansa ver str 15 i priestlerdende alırsın

bende %100 katılıyorum. eğer bir warrior açmışsan zaten party ile yada attack sc ile dolaşman lazım.
    attack sc kullanacağını düşünmüyorum sanırım :D u yüzden defansa vermen gerekir. böylece magelere karşı defansın artmış olur. str yi de priestten alırsın
  • ya str yi de priestten alırsın diyorsunuzda çok veriyorlar gibi söylüyorsunuz adamlara diyorun 15 str pls o ne diyen priestler var ya kafayı yememek için str 15 i aç bence
  • ewt haklısın bende o yönünü düşünüyorum:S priestlerden parti içinde undy buff alasıya kadar canım çıkıyo hp elbiseleri giyiyom kalkanıda alıyom elime adam hala normal buff veriyo (chatten bağırdığımda cabası) kalkanlamı pk yapıcam insan biraz düşünür niye böyle cıbıldak duruyo diye
    quote:

Orjinalden alıntı: knightsever

ya str yi de priestten alırsın diyorsunuzda çok veriyorlar gibi söylüyorsunuz adamlara diyorun 15 str pls o ne diyen priestler var ya kafayı yememek için str 15 i aç bence

• quote:

Orjinalden alıntı: dream_theater_07

ewt haklısın bende o yönünü düşünüyorum:S priestlerden parti içinde undy buff alasıya kadar canım çıkıyo hp elbiseleri giyiyom kalkanıda alıyom elime adam hala normal buff veriyo (chatten bağırdığımda cabası) kalkanlamı pk yapıcam insan biraz düşünür niye böyle cıbıldak duruyo diye
    quote:

Orjinalden alıntı: knightsever

ya str yi de priestten alırsın diyorsunuzda çok veriyorlar gibi söylüyorsunuz adamlara diyorun 15 str pls o ne diyen priestler var ya kafayı yememek için str 15 i aç bence

Evet ya ben de bi rogue olarak fresh mind alana kadar canım çıkıyor gerzek bazı priestlar buff ve ac için sadece priest kastıkları için insan bi öğrenir ya bu skiller ne işe yarıyor adamlar bende niye bu kadar çok istiyor demi yok ama işte nolcak

• yalnız bu arada şunuda unutmak olmaz warrior un passive defans skillerinin hepsi eline bir kalkan almadıktan sonra etkisi yarıya düşürülüyor yani 90 resist vercekse 45 veriyor.(en son böleydi degiştirmedilerse)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.