Şimdi Ara

Warhammer 40K: Dark Millennium Online (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
7.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XantoR

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

Warhammer 40K: Dark Millennium Online

Up,2013 Mart en geç deniyor..

Adamlar resmen WoW tamamen bitsin o zaman çıkarırız mantığıyla oynuyor. Kendilerine güveni yok galiba... Ancak 2013'ün sonunda yine Blizzard MMO'su Titan çıkacak bunu unutuyorlar galiba. (Blizzard zaman uyarlamasına göre 2015'i bulur gerçi)

wow 2013 demi bitecek yani ?

Cataclysmden sonra nereye gidecek? Blizzard yeni MMO'nun çalışmalarına çoktan başladı zaten.

• quote:

quote:

quote:

Adamlar resmen WoW tamamen bitsin o zaman çıkarırız mantığıyla oynuyor. Kendilerine güveni yok galiba... Ancak 2013'ün sonunda yine Blizzard MMO'su Titan çıkacak bunu unutuyorlar galiba. (Blizzard zaman uyarlamasına göre 2015'i bulur gerçi)

Yok öyle bişey.Bi oyunun ne zaman biteceği oyuncuya bağlıdır.Ama oyuna eklinicek eklentiler bakımından 2 ek paket kaldı onu biliyoruz.Konularıda büyük ihtimalle Burning Legion ve Emerald Dream olucak.Çünkü başka konu kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

@PhileoSophia
    Bilgiler için teşekkürler.Hemen ekliyeyim.Bizi dolu dolu pvp içeren çok güzel bir oyun bekliyor desene.Sabırsızlıkla bekliyorum...

rica ederim. benim için oyun dünyanın en berbat oyunuda olsa girip oynayacam herşeyden önce W40k
  • Şuan bu oyun için cıldırıyorum lore unu okuyup ogrendıkten sonra daha da heveslendim.İnşallah bug sız , düzgün grafiklerle çıkar oyun piyasaya.
  • Doğuştan hayran olduğum bir evren ....
    WAR Age of Reckoning'i böyle çocuklar gibi şen beklemiştim.Alphalara betalara katılıp pre order head start akmıştık.
    Oyun çıkınca ilk bir aylık bedava süreçten sonra bir daha dönüp bakmadım. Büyük bir hayal kırıklığıydı.
    Umarım bu sefer o hataları yapmazlarda "Fear İs Heresy!" diye bağırarak adam gibi oynabiliriz zevk alarak.
    Umut dünyası işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

kaos gurubu ile ilgili bilgi almak içinhttp://shade-of-terra.blogspot.com/2006/08/kaos-grubu.html adresine bakabilirsiniz. ayrıca oyun hakkında bir çok yeni ayrıntı var. öncelikle araçlar tek ve çok kişiye göre kullanımları ayrı olacak. mesela tek başınıza bir tank kullanıyorsanız hem tankı sürüp hem top ateşleyeceksiniz.fakat tanka başka bir player bindiği anda tank topu onun kontrolüne geçecek bu diğer taramalı tüfek havzaları içinde geçerli. 2 faction sistemli olacak ki bu tüm W40k hayranlarını üzen yönü oldu ork-chaos ittifakı ile imperium of man ve eldar(kesin değil) olacak. görevler hareketli olacak mesela bir questler single player tadında olacakmış mesela önemli bir bölgeye tyranid(npc ırk) istilası olacak bizde onları içeri sokmamaya çalışacaz gibi.Ayrıca pvp görevleride olacak mesela bir faction bir bölgeyi alırsa görevi tamamlayacakken diğer faction o bölgeyi savunursa exp alacak.Hava savaşlarıda olacağı planlanıyor. yani kısacası bizi battlefield tarzı mmoyla karışmış bir oyun bekliyor. Oyun yapımcısının dediğne göre savaş sistemide yakın dövüş Devil my cry silahlı çatışmalar gears of war tarzında olacakmış

Koca map de Battlefield tarzı savaş sahnelerinin içine girip savaşmak harbden heyecanlandırıyor. Bence Blizzard ın yeni mmo suda FPS trzında olacak.

• Oyunun yapımında 50 milyon dolar ayırılmış. Bence bu oyun da gidici. THQ açgözlü bir firma. Çok satabilmek uğruna casual kitleye hitap etmek için şekilden şekile girerler. Ana kitleyi umursamadan. İçinde bulunduğumuz dönemdeki önemli örneği DC Universe Online.
  • Evet aksiyonu bol olacak diye 40k evreninde geçen bir mmotps ye dönüşebilir ama strateji oyunlarında iyi iş çıkardılar(bence) zaten oyunda muhtemelen 17+ olur yaş sınırından o yüzden hedef kitleleri daha bir 20+ küsür olur gibime geliyor..
  • Şu bir gerçek;swotr çıkacak, bu oyunların hepsi yalan olucak.Hele hele biow. adam gibi pvp koyabilirse o oyuna,işte al sana yeni mmorpg lideri.Millet çocukluğundan bu yana izlediği-bildiği swotrya resmen hücum edecek.Allah verede biow. normal rpg gibi yapar oyunu,bizde bu oyunlarda oyuncu buluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

Şu bir gerçek;swotr çıkacak, bu oyunların hepsi yalan olucak.Hele hele biow. adam gibi pvp koyabilirse o oyuna,işte al sana yeni mmorpg lideri.Millet çocukluğundan bu yana izlediği-bildiği swotrya resmen hücum edecek.Allah verede biow. normal rpg gibi yapar oyunu,bizde bu oyunlarda oyuncu buluruz.

Yanlış başlığa yazdın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

Şu bir gerçek;swotr çıkacak, bu oyunların hepsi yalan olucak.Hele hele biow. adam gibi pvp koyabilirse o oyuna,işte al sana yeni mmorpg lideri.Millet çocukluğundan bu yana izlediği-bildiği swotrya resmen hücum edecek.Allah verede biow. normal rpg gibi yapar oyunu,bizde bu oyunlarda oyuncu buluruz.

Yanlış başlığa yazdın

Yanlış başlığa yazdığımıda nerden çıkardın?Bu oyun ha çıktım dese 2012'yi zorlar.Ozamana kadar atı alan Parise gider.Hiç sevmedim şu ışın kılıcı muhabbetini.Biraz daha otantik evren meraklısıyım.Yüzüklerin Efendisini her gün izlerim. Ama Star Warsı da açam, birgün bir defa daha izleyem hiç demedim.Ama ne çare tüm kankiler swotroyu oynarken ben farklı birşey oynayamam.War 40k beklediğim oyunlardan,ama geç çıkacağa benziyor.Yukarda yazdığımda zamanlamanın War'a negatif katkı yapabileceğiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 17 Mart 2011; 14:31:25 >

• Yorum tamamen ToR ile ilgili olunca karıştırdın sandım başlığı,birde oyunlarda farklı tür olunca.Geç çıkmasının negatif katkı yapacağını anlamadım birde,ikisininde yakın zamanlarda çıkması daha kötü olmaz mı..?
  • Star Wars fanı çok ( ben dahil ).Eğer Bioware batırmazsa ki ben bu batırma ihtimaline inanmayanlardanım Swtor patlama yapar.Ama şöyle bi durumda varki küçümsenmiyicek bir kitlede Warhammer fanı durumunda.Yıllardır kitaplarını okuyanlarmı dersin masaüstü oyununu oynayanlarmı...Zaten bir o kadarda bu evrenle bilgisayarda tanışan var.THQ bi salaklık yapmazsa bu oyun zirveye oturur filan tabikide demiyicem ama belli bir kitlesi olduğu için adamlar istediklerini alırlar oyundan.Kendi çapında oynayanı olur ve para kazanırlar.
    Warhammer 40k evreni zaten aksiyon dolu bir evren.Üstüne çok baskın bir şekilde pvp ağırlıklı olucak diyorlar.Buna birde tps modu eklendiğinde bana sorarsanız tadından yenmez.Pvp severleri kendine çekicektir mutlaka...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Star Wars fanı çok ( ben dahil ).Eğer Bioware batırmazsa ki ben bu batırma ihtimaline inanmayanlardanım Swtor patlama yapar.Ama şöyle bi durumda varki küçümsenmiyicek bir kitlede Warhammer fanı durumunda.Yıllardır kitaplarını okuyanlarmı dersin masaüstü oyununu oynayanlarmı...Zaten bir o kadarda bu evrenle bilgisayarda tanışan var.THQ bi salaklık yapmazsa bu oyun zirveye oturur filan tabikide demiyicem ama belli bir kitlesi olduğu için adamlar istediklerini alırlar oyundan.Kendi çapında oynayanı olur ve para kazanırlar.
    Warhammer 40k evreni zaten aksiyon dolu bir evren.Üstüne çok baskın bir şekilde pvp ağırlıklı olucak diyorlar.Buna birde tps modu eklendiğinde bana sorarsanız tadından yenmez.Pvp severleri kendine çekicektir mutlaka...

BioWare'in son çıkan oyunu Dragon Age II bütün DA fanlarını sinirlendirdi. RPG öğesi kalmamış. 'RPG' adı altında çıkan bol makyajlı bir oyun. Edge 6 puan verdi zaten.
    Bioware forumlarında birisi "EA'e ruhunuzu mu sattınız?" diye konu açmıştı da banlanmıştı. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali.
    Tabi RP umrunda olmayan(Nasıl SW fanı olacaksa) yine oynar orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 17 Mart 2011; 17:33:06 >

• Valla Allah verede swotr rpg ağırlıklı ola.hiç degilse pvp si yok diye birkaç arkadaşı kandırır,war'a sokarız
  • Bu seneyi de bir teaserla geçirmeseler bari
  • Teaser güzel olmuşta bir tarih bile vermediler daha.Bu kadarmı zor bi tarih vermek çok merak ediyorum.Kim bilir ne zaman çıkacak...
  • Oyunun yapımıda Relic'de Vigil'e yardım edicekmiş.Hadi bakalım.İnşallah dedikleri kadar güzel bir oyun olurda doya doya varırız tadına Warhammer'ın.
    http://www.eurogamer.net/articles/2011-07-15-space-marine-dev-helping-with-40k-mmo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 2 Ağustos 2011; 16:41:30 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Cataclysmden sonra nereye gidecek? Blizzard yeni MMO'nun çalışmalarına çoktan başladı zaten.

Cataclysm'den sonra nereye mi gidecek? Denizde kum, WoW'da lore... Daha Deathwing var, Bolvar Fordragon var, Anduin Wrynn büyüyor, Titanlar vs. ohooo

• http://www.shopto.net/PC/VIDEO%20GAMES/PCWA24-Warhammer%2040%20000%20Dark%20Millenium%20Online.html

Shopto da pre order mevcut, çıkış tarihi 25 Kasım 2011 denilmekte, 2013 diye duymuştum önceden? Erken mi çıkacak oyun acep? Tamamlamadan sürmeseler bari
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.